Malibu Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bardzo prosze wszystkich o wpłacanie nawet najmniejszych pieniedzy na ratowanie i leczenie Abry. Jak sami sie domyślacie i wiecie jej leczenie potrwa długo co niesie przy tym duże koszty. Emir już "robi bokami" i każda wpłata na wage złota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.fundacja-emir.org ( tutaj znajdziecie numer konta). Quote
t_kasiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Malibu']Bardzo prosze wszystkich o wpłacanie nawet najmniejszych pieniedzy na ratowanie i leczenie Abry. Jak sami sie domyślacie i wiecie jej leczenie potrwa długo co niesie przy tym duże koszty. Emir już "robi bokami" i każda wpłata na wage złota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.fundacja-emir.org ( tutaj znajdziecie numer konta). ok - dziękuję - jeszcze dzis zrobie zrzutke wsrod domownikow i wysle zaraz rano pieniazki !! mam nadzieje, ze uda mi sie cos w domku pozbierac dla psinki !! Quote
allcia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Malenstwo trzymaj sie myslimy cieplo-pieniazki jutro wrzucimy...cobys zdrowiala nam wszystkim. Musi sie udac Quote
Dea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jak się czyta takie posty, to człowiek bardziej wierzy w ludzi:lol: Quote
asiak Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Abruniu kochana jak dobrze czytać takie wiadomości po Swiętach...... wierzę w Ciebie.... Quote
Hund Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 rozmawiałam z panią Jolą weterynarz. Pytała o stana zdrowia Abry :) bardzo się cieszy że sunia ma dobrą opiekę . Trochę pchły pogryzły wszystkich w lecznicy ale to nie ma dla niej zanczenia , bardzo się przejęła pieskiem . Quote
Dea Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pani Jola to jak widać taki prawdziwy dobry weterynarz z powołania:p Ciekawe jak tam Abra, dzisiaj ma mieć następne badania... Och, trzymam za nią z całych sił! Quote
allcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Abruniu trzymaj sie jestesmy przy Tobie myslami non stop- Quote
ANETTTA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 właciłam 100zł na fundacje emir na ratowanie abry Quote
ANETTTA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 zróbcie aukcje na allegro napweno gro osób wpłaci na ratowanie abry jak na medera odzew był spory pozdr Quote
Benia-b Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Bardzo proszę, jesli działacie jeszcze na innych forach-załóżcie wątek Abrze z podaniem konta Emira. Moze ktos jeszcze wspomoże dziewczynke finansowo. Jest już na molosach i na forum ddb.... Quote
Ania W Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzisiaj ma wrócić Olga i pewnie wstawi Abrę na allegro . Ja również apeluję o wsparcie dla emira. Fundacja jest przepełniona, kilka psów jest na sggw, dzisiaj podrzucono pod przytulisko 8 szczeniaków (3-4 tygodnie). Sytuacja jest naprawdę ciężka... Jeżeli możecie nagłośnijcie sprawę Abry. Oczywiście można wpłacać bezpośrednio na konto emira. Quote
violka49 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ja od kilku lat jestem uzytkownikiem portalu gryonline.wp.pl (przez kilka miesiecy byłam tam administratorem) i mam tam ogromną grupę znajomych a uzytkowników liczy sie w tysiacach ...na moim profilu przez który przewija sie sporo osób umieściłam wczoraj link do tego wątku i juz widzę odpowiedzi ludzi poruszonych historią Abry...mam cichą nadzieję, ze choć kilka osób z tamtąd przyłaczy się do pomocy bo każdy grosz potrzebny Quote
Benia-b Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 violka49 napisał(a):ja od kilku lat jestem uzytkownikiem portalu gryonline.wp.pl (przez kilka miesiecy byłam tam administratorem) i mam tam ogromną grupę znajomych a uzytkowników liczy sie w tysiacach ...na moim profilu przez który przewija sie sporo osób umieściłam wczoraj link do tego wątku i juz widzę odpowiedzi ludzi poruszonych historią Abry...mam cichą nadzieję, ze choć kilka osób z tamtąd przyłaczy się do pomocy bo każdy grosz potrzebny Mam nadzieje, ze ludzie rozumieja że w ilosci uzytkowników siła!!!Wielkie dzieki!! Musi się udać!! Quote
Dea Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 violka49 wielkie dzięki:lol: Ja jak tylko trochę uzbieram też wpłacę. Trzymaj się dzielnie Abra! Quote
violka49 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 http://gryonline.wp.pl/gracz/violka49/blog <------ oto link do mojego profilu- po lewej stronie na niebieskim tle jest zakładka *mój blog* powiedzcie czy to tak moze wyglądać Quote
Hund Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wybaczcie że siedzę cicho mimo że od nas ta suczka pojechała ale niestety finansowo nie mogę pomóc, w schronie jest jeszcze jedna bida onkowata która nie chodzi bo ma coś z kręgosłupem i chcemy ją stamtąd zabrać jak najszybciej na leczenie. Mogę powiedzieć tylko tyle że trzymam za Abrę i dziękuję że ją zabrałyście do Warszawy. Quote
Benia-b Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hund-kazdy pomaga jak moze i chyba każdy ma jakąs bide na utrzymaniu-więc się nie przejmuj brakiem finansowym, bo nie tylko u Ciebie tak jest:evil_lol:.. ...ale jeśli znajdziesz chwilke to mam prośbę wielką-z forum ddb sobie jakos sobie poradzimy, bo Malibu i Blue berry maja kontakt z Emirem i odwiedzaja Abrę na sggw, wiec wiadomości i foty beda prawie na bieżąco(najwyzej coś sie skopiuje)-ale tu równiez krótka historie wkleiłam, i gdybyś mogła (albo ktoś, kto ma troche czasu) wklejac bieżące wiadomości z dogo(jak się pojawią)...o stanie zdrowia suńki-bez rekalmy i informacji-datków nie bedzie, bo kazdy chce wiedziec co się dzieje z suśką, jesli ja wspomaga.. http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=7271 Quote
ANETTTA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 umiesciłam wątek na www.dogs.pl jest tam forum moze sie ktos odezwie i pomoze Quote
t_kasiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a jak sie czuje dziewczynka ?? czy ktos cos wie ?? Quote
Dea Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 violka49 ja widzę po tym linku, że ty tam więcej psich akcji robisz:lol: Super! Tak zaglądam na stronę Emira co parę godzin, ale nie ma nowych wieści, mam nadzieję, że brak wieści to nie złe wieści... Quote
violka49 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 do czegoś pożytecznego muszę WP wykorzystać :loveu: Abra trzymaj się słońce kochane Quote
asiak Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Abruniu mocno kciuki trzymam.... zdrowiej kochana:loveu: Quote
Recommended Posts