Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomość od lekarza; suka jest w bardzo złym stanie; dostała środki p/bolowe i jest podlączona do kroplówki. Jutro o 9.00 zaraz po otwarciu lecznicy zabieramy ją do W-wy
Emir

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze ze jest juz pod stala kontrola veta-udalo sie!
Oby do jutra.
DZIEWCZYNY wielkie serce dla Was za szybkie dzialanie.
Trzymam nadal kciuki za Benie i powodzenie sprawy.

Posted

Jak napisała Hund, sunia jest już pod wspaniałą opieką,Panie w lecznicy bardzo przejęły się jej stanem i działają. przekazałam informacje o dotychczasowych lekach. Oceniając wiek stwierdziły że nie jest ona najmłodsza ale na pewno ma mniej niż 10lat. Chudzina straszna .skóra i kości. Wielka głowa a reszta to szkielecik. Jednak apetyt ma ,je małe ilości ale często, chętnie pije. Skóra w fatalnym stanie, ale jest mała poprawa - stan zapalny sie zmniejszył po schroniskowym leczeniu. (Do schroniska trafiła tydzień temu) niestety nie wiadomo co jest przyczyną. potrzebne badania. Sunia sie nie poddaje, była bardzo ożywiona. Jak przyjechałam po nią to czekała już przygotowana w biurze schroniska. Większość drogi stała i zaglądała przez okno. Traciła równowage ale nie ma sie co dziwić, jest słaba. Co jakiś czas kładła się żeby odpocząć ale widać że była zainteresowana sytuacją. Jestem dobrej myśli, wielkie podziękowania dla Emir za szybką organizację.

Posted

Dziekuje Ci Bubu ze ja tam zawiozlas i Wszystkim ktorzy przyczyniaja sie do ratowania jej zycia! benia jak widac ma niesamowity apetyt na zycie i ta jej ciekawosc...musi sie udac!!!Trzymaj sie!
dzieki

Posted

Nie raz bylismy świadkami szybkiej i zdecydowanej pomocy Emir.W tym wypadku również tak jest. Ciesze się bardzo że jest ,że zawsze sluży pomocą a swoja pasję niesienia pomocy tym istotom ,o których Bóg zapomnial zaszczepia innym !

Posted

Hund napisał(a):
pogryzły mnie dranie!!

:D Hund wszystkie zwierzątka nasze są :evil_lol:

Ale tak na poważnie to może trzeba ją od razu z rana odpchlić bo może być kłopot, pozaraża inne psy............

Posted

może dostała na pchły, tego nie wiem, ale z tą skórą wątpliwe, jedna rana, jak trfiła do schronu to skóra była czerwona jak ogień!!

Posted

no prosze...to sie nazywa poswiecenie:loveu: nawet pchly zaadoptowalas coby suni bylo troche lzej :klacz:
ale powaznie to ciesze sie bardzo ze Benia jest tej nocy juz w cieplutkim miejscu .../ w nocy w beskidzkim pewno tez przymrozki...a taki wycieczony organizm...ech nawet nie chce myslec...dobrze ze sie udala ja przewiezc.
zmykam powolutku -do juterka trzymajcie sie i dzieki za te dzisiejsza akcje "Mala" nabierze sil przed jutrzejsza podroza...
:hand: