Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny piszcie już do Emir! Dla wyjaśnienia- to pani Krystyna, prezes Fundacji Emir.
Cholera, żesz na razie nie mam możliwości jej wziąć :placz: a ona wygląda jak powtórka z mojej ukochanej Mili ['], ona też miała chora skórę i 20 kg niedowagi....

Posted

a jest jakaś szansa żeby określić w miarę szybko czy ta choroba skóry jest zaraźliwa?pewno trzebaby pobrać próbkę do labolatorium, jeśli podacie mi jakiś nr konta to coś się dorzucę

Posted

narazie nie mamy możliwości zrobienia badań suni. Dopóki jest w schronisku, jest pod opieką weta schroniskowego.. niestety ta opieka pozostawia wiele do życzenia.. dlatego pilnie szukamy tymczasu i wsparcia finansowego na leczenie.

Posted

poszukamy miejsca pod Warszawa dla niej.... strasznie nas ujela swoimi oczami...
Mamy co prawda wszystkie miejscowki zajete, ale moze cos sie znajdzie...

Posted

kurcze, szkoda ze dziewczyny jej nie wpakowąły w transport do krakowa od razu...patia mi dala o niej znac, myslimy ze mozemy ja zabrac do krakowa,
ale widze ze juz emir zawiadomiona,
jak ktos bardzo chce to moze zabrac przed nami - nie bedzemy sie bic o sunie..
w kazdym razie do nas moze przyjezdzac.
mysle ze nawet mialabym dla niej tymczas... o ile nie jest zbyt ruchliwa...

Posted

Dzwoncie do Emir JUZ - Malibu juz do niej napisala, ale nie wiadomo kiedy Krystyna odbierze poczte.
tel 0 601 300 726

W razie czego powolajcie sie na Malibu lub mnie

Posted

Zadzwonił już ktoś do emir??? Można by ją dać na SGGW - Emir ostatnio ratowała bernardynkę z suwałk w podobnym stanie:-(

Posted

Dziewczyny, a jak z apetytem? Ma, czy pije wodę, czy wogóle nie chce patrzec na jedzenie? Zawiaomcie Emir! Szybka akcja dla suki z Suwałk, też zabiedzonej i chorej bernardynki, ocaliła psu zycie! zajęła sie nią właśnie Emir!

Posted

Napisałam do bubu maila, żeby dzwoniła. To musi ktoś kto ją widział. A bernardynka z suwałk dochodzi do siebie, i ma już pewny domek. Może tej też się poszczęści! DZWOŃ BUBU!!!

Posted

Wezme ją!!
Dajcie natychmiast info jak wygląda sprawa zabrania jej ze schronu?
Czy jest mozliwy jakis TRANSPORT DO WARSZAWY LUB KOMBINOWANY - JA NIE DAM RADY WYSŁAĆ SAMOCHODU DO ŻYWCA!!
CZEKAM NA KONTAKT NAJLEPIEJ TEL 601 300 726
EMIR

Posted

Ufff, jest Emir. No to teraz transport, szybko myśleć! Ta kierowniczka schroniska jest w porządku. Czy ktoś może do niej zadzwonić? Może dałaby radę zorganizować transport do Katowic. Stamtąd łatwiej byłoby już do Warszawy, idę na wątek transportowy.

Posted

[quote name='emir']Wezme ją!!
Dajcie natychmiast info jak wygląda sprawa zabrania jej ze schronu?
Czy jest mozliwy jakis TRANSPORT DO WARSZAWY LUB KOMBINOWANY - JA NIE DAM RADY WYSŁAĆ SAMOCHODU DO ŻYWCA!!
CZEKAM NA KONTAKT NAJLEPIEJ TEL 601 300 726
EMIR
Hund (Ola) zaraz sie z Pania skontaktuje telefonicznie.

dziekujemy