ulvhedinn Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziewczyny piszcie już do Emir! Dla wyjaśnienia- to pani Krystyna, prezes Fundacji Emir. Cholera, żesz na razie nie mam możliwości jej wziąć :placz: a ona wygląda jak powtórka z mojej ukochanej Mili ['], ona też miała chora skórę i 20 kg niedowagi.... Quote
greenie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a jest jakaś szansa żeby określić w miarę szybko czy ta choroba skóry jest zaraźliwa?pewno trzebaby pobrać próbkę do labolatorium, jeśli podacie mi jakiś nr konta to coś się dorzucę Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 narazie nie mamy możliwości zrobienia badań suni. Dopóki jest w schronisku, jest pod opieką weta schroniskowego.. niestety ta opieka pozostawia wiele do życzenia.. dlatego pilnie szukamy tymczasu i wsparcia finansowego na leczenie. Quote
jayo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 poszukamy miejsca pod Warszawa dla niej.... strasznie nas ujela swoimi oczami... Mamy co prawda wszystkie miejscowki zajete, ale moze cos sie znajdzie... Quote
kiwi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kurcze, szkoda ze dziewczyny jej nie wpakowąły w transport do krakowa od razu...patia mi dala o niej znac, myslimy ze mozemy ja zabrac do krakowa, ale widze ze juz emir zawiadomiona, jak ktos bardzo chce to moze zabrac przed nami - nie bedzemy sie bic o sunie.. w kazdym razie do nas moze przyjezdzac. mysle ze nawet mialabym dla niej tymczas... o ile nie jest zbyt ruchliwa... Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 kiwi w tej chwili nikt jeszcze nie zaoferował nic konkretnego! jeśli jesteście zdecydowane na 100% to kończymy poszukiwania! Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 czekamy na informacje od kiwi :) jutro po południu będzie coś wiadomo. Quote
Osiolek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzwoncie do Emir JUZ - Malibu juz do niej napisala, ale nie wiadomo kiedy Krystyna odbierze poczte. tel 0 601 300 726 W razie czego powolajcie sie na Malibu lub mnie Quote
Dea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zadzwonił już ktoś do emir??? Można by ją dać na SGGW - Emir ostatnio ratowała bernardynkę z suwałk w podobnym stanie:-( Quote
Osiolek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Rozmawialam z EMIR, ona potrzebuje wiecej info, niech ktos zadzwoni JUZ!!!!! Quote
Osiolek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny, ja jestem w Szwecji, nie moge dzwonic, DZWONCIE!!!!!!!! Ktokolwiek, niech opisze Quote
malagos Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny, a jak z apetytem? Ma, czy pije wodę, czy wogóle nie chce patrzec na jedzenie? Zawiaomcie Emir! Szybka akcja dla suki z Suwałk, też zabiedzonej i chorej bernardynki, ocaliła psu zycie! zajęła sie nią właśnie Emir! Quote
Dea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Napisałam do bubu maila, żeby dzwoniła. To musi ktoś kto ją widział. A bernardynka z suwałk dochodzi do siebie, i ma już pewny domek. Może tej też się poszczęści! DZWOŃ BUBU!!! Quote
emir Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wezme ją!! Dajcie natychmiast info jak wygląda sprawa zabrania jej ze schronu? Czy jest mozliwy jakis TRANSPORT DO WARSZAWY LUB KOMBINOWANY - JA NIE DAM RADY WYSŁAĆ SAMOCHODU DO ŻYWCA!! CZEKAM NA KONTAKT NAJLEPIEJ TEL 601 300 726 EMIR Quote
emir Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 trzeba ja zabrać natychmiast!! Miejsce w szpitalu juz czeka!! EMIR Quote
Dea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ufff, jest Emir. No to teraz transport, szybko myśleć! Ta kierowniczka schroniska jest w porządku. Czy ktoś może do niej zadzwonić? Może dałaby radę zorganizować transport do Katowic. Stamtąd łatwiej byłoby już do Warszawy, idę na wątek transportowy. Quote
Jola_K Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='emir']Wezme ją!! Dajcie natychmiast info jak wygląda sprawa zabrania jej ze schronu? Czy jest mozliwy jakis TRANSPORT DO WARSZAWY LUB KOMBINOWANY - JA NIE DAM RADY WYSŁAĆ SAMOCHODU DO ŻYWCA!! CZEKAM NA KONTAKT NAJLEPIEJ TEL 601 300 726 EMIR Hund (Ola) zaraz sie z Pania skontaktuje telefonicznie. dziekujemy Quote
kiwi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 rozumiem ze nasza pomoc nie bedzie juz potrzebna, wycofuje sie wiec - emir bierz bernadrynke Quote
Recommended Posts