saba&mlis Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Pięknie Aga napisała o Nivie Aga napisał(a):To miała być cudowna, wzruszająca opowieść. Bajka o pięknej, dzielnej księżniczce. Taka bajka, w której po wielu trudach wszyscy żyli długo i szczęśliwie… Tymczasem wszystko potoczyło się zupełnie inaczej… Dom u Babusków miał być tylko przystankiem w jej podróży do nowego życia. Stał się przystanią, ostoją w bólu i chorobie… Wciąż mamy jednak nadzieję, że Niva znajdzie swoją dobrą duszę, swojego Anioła na tym świecie. Kogoś, kto nie będzie się spieszył, kto otoczy ją opieką i da jej czas. Kto ją tak po prostu pokocha – bez oczekiwań, wymagań i bez stawiania warunków. Ponad wszystko… Bo ponad wszystkim, ponad całym cierpieniem, ponad tym, co przeszła, ponad jej chorobą jest Niva – piękna, dzielna księżniczka… I jej bajka - bez zakończenia… Quote
KasiaT Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Pięknie napisane,aż się łza w oku kręci-mam tylko cichą nadzieję,że ta bajka będzie miała jednak szczęśliwe zakończenie i Nive pokocha ktoś całym sercem Quote
KasiaT Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Wysyłam poranne głaski pięknej łysej szwajcareczce Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 KasiaT napisał(a):Wysyłam poranne głaski pięknej łysej szwajcareczce Od razu łysej;) pozdrawiamy dziewczynkę:) Quote
ktiger Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 saba&mlis napisał(a):Pięknie Aga napisała o Nivie Piękny tekst. I tak bardzo prawdziwy :loveu: Nivko - oby Twoja bajka miała szczęśliwe zakończenie. Quote
ktiger Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 i jeszcze o Nivie: Niva jest młodym Dużym Szwajcarskim Psem Pasterskim (DSPP). To łagodna i delikatna sunia. Potrzebuje przede wszystkim czułości ze strony człowieka i spokojnego trybu życia. Towarzystwo innych zwierząt daje jej poczucie bezpieczeństwa. Szukamy jej domu - nie podwórka. Przebywa w Bezpłatnym Domu Tymczasowym FP pod Jarocinem. Za wsparcie w kosztach leczenia serdecznie dziękujemy. Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Witaj piękna dziewczynko :) Dzień dobry:) Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 M&S napisał(a): zaglądam do Szwajcarki............ Quote
Recommended Posts