Bigonio Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 trzeba duuużo pieszczotek dla panienki żeby nabrała zaufania do ludzi, więc ja jej przesyłam :calus::calus: Quote
ktiger Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='KasiaT']Nivulcu no gdzie są te twoje człowieki?[/QUOTE] no właśnie, gdzie? Quote
KasiaT Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 A co tam słychać u Nivulca/mam nadzieję,ze czyje sie dobrze Quote
ktiger Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Nivka w swoim DT czuje się świetnie, tylko nadal w DT... Quote
ktiger Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Dzisiaj ElzaMilicz napisała o panience: Babuski pojawiły się 18 maja na spacereku dolnośląskim (nie opisanym jeszcze z braku czasu ). Mogliśmy przyjrzeć się wtedy pilnie Nivie. Choć nigdy nie przestanie być strachulcem muszę przyznać, że uległa dużej metamorfozie. Ostrożnie, ale jednak witała się z psami, nawet próbowała zabawy z nimi wycofując się przy najmniejszej oznace nerwowości z ich strony. Chodzi już bez smyczy! I wcale nie ma ochoty uciekać! No chyba, że pod pódnicę pani. To wielki sukces, bo była dzikim psem, wpadającym w totalną panikę gdy cokolwiek działo się obok niej. Quote
KasiaT Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Super wiadomości,czas najwyższy,aby dziewczynka zakotwiczyła gdzieś na stałę Quote
Recommended Posts