pacysia Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 sliczna dziewczynka ...mam w domu 14 l szwajcarkę -emerytkę/ jest chyba jedną z nielicznych dozywajacych tak pięknego wieku szwajcarką/ .. wiem ze sa to wspaniałe i rodzinne psy....gdybyscie potrzebowały pomocy to melduje sie w wątku sunieczki Quote
phase Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Zaglądam z nadzieją na jakieś wieści......... Quote
KasiaT Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Nivulcu,kiedy Ty znajdziesz swoich ludzików ? Quote
phase Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 cyt.: "Od czasu gdy minęły wakacje odebrałam kilka telefonów w sprawie Nivy. Ale są to osoby, które po rzuceniu zwyczajowego szybkiego "dzień dobry" zadają pytanie czy ten pies będzie dobrze pilnował podwórka i cyt."nadawał się do dzieci" i czy na pewno znajduje się niedaleko ich miejsca zamieszkania. Odpowiadałam grzecznie przez zaciśnięte zęby, że Niva nie jest psem jak inne i czy w ogóle zapoznali się z treścią ogłoszenia. W odpowiedzi padało pytanie jakie wobec tego mamy inne psy ? To na pewno nie były domy dla żadnego z naszych podopiecznych. A teraz Niva w pełnej krasie. "Po co tak patrzysz ?" "Aaa, co mi zależy! Jak już taką masz potrzebę to trochę pozwolę ci się na mnie pogapić". " Quote
KasiaT Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Piekna dziewczynka,tylko czemu nikt się nią nie interesuje? Quote
Lubaja Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 piękna panienka i wciąż szuka domku .... Quote
Recommended Posts