ktiger Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Kitekk miała okazję poznać Nivkę i tak napisała o panience: Powiem szczerze, że po tym co czytałam na forum myślałam, że Niva jest jeszcze większym strachulcem niż mój Darsinek... i zrobiła na mnie nie małe wrażenie Podeszła, powąchała rękę, patrząc swoimi dużymi przestraszonymi oczętami... jeszcze trochę czasu potrzeba, trochę życia posmakuje dzięki Babuskom i zobaczy, że my nie tacy straszni Cudowne było jak się cieszyła gdy dojrzała Pakusia, bo zniknął jej na chwilę z oczu jej radość jest taka szczera i prawdziwa, lekkie ciepłe popiskiwanie.... Przy psach takich jak Niva każdy najmniejszy kroczek do przodu jest krokiem milowym... robiąc pomału kolejne człowiek cieszy się całym sercem Życzę Nivie i Babuskom jak nawięcej tych mil do przebycia Quote
Bigonio Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Trzymam kciuki dalej za sunie i jej DT :loveu: robicie coś cudownego :loveu: Quote
ktiger Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Nicka - zrobiłaś ogromne postępy, czyżby nie czas na własny domek... Quote
ktiger Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='Bigonio']zaglądam do strachulaca :loveu:[/QUOTE] strachulec z niej straszny, ale za to ma piękne spojrzenie jak uda się je złapać.. Quote
Bigonio Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 na zdjęciach widać że jest wyjątkowy ;) a co mówić zobaczyć te oczka na żywo na pewno nadzwyczajne wrażenie :) Quote
Recommended Posts