ktiger Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [B]ElzaMilicz[/B] obiecała dzisiaj fotki panienki, ale z powodu natłoku zajęć musimy na fotki jeszcze trochę poczekać :) Quote
KasiaT Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Zaglądam w niedzielny i bardzo wietrzny poranek czekając na wieści o Nivie Quote
ktiger Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Dzisiaj ElzaMilicz napisała: Charakter Niwy nie zmienił się: nie ufa obcym, wpada w panikę gdy widzi, że ktoś omiata ją wzrokiem. Cieszy się bardzo gdy Babuski wracają ze szkoły i pracy do domu, wtedy jej ogon kręci młynki, mimo to sunia nie jest w stanie przełamać głęboko tkwiących leków i nie podbiega zbyt blisko by się przywitać. Smutny to widok. Niwa kilkanaście razy na dobę wychodzi na dwór, leki sprawiły, że częściej oddaje mocz. Jak widać na zdjęciach chudła troszkę. Uwielbia koty Babusków, bawi się z nimi jak szczeniak, rozdaje całusy i przytula łapami. Niestety, gdy tylko widzi aparat w rękach opiekunów, znowu zamienia się w głaz. Pako daje jej poczucie bezpieczeństwa, przy nim czuje się rozluźniona. Spacery odbywają się wyłącznie na smyczy. Nadal na widok rozległych pól wpada w zachwyt i gdyby nie linka pognałaby z prędkością wiatru gdzie pieprz rośnie. Quote
saba&mlis Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Nie będzie łatwo znaleźć domek dla Panienki Quote
KasiaT Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Oj Nivulcu,kiedy uwierzysz w człowieka.....Mam nadzieję,że pomimo wszystko znajdzie się dla niej ten wymarzony,jedyny dom,który pokocha ją i zaakceptuje Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='KasiaT']Oj Nivulcu,kiedy uwierzysz w człowieka.....Mam nadzieję,że pomimo wszystko znajdzie się dla niej ten wymarzony,jedyny dom,który pokocha ją i zaakceptuje[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję. Quote
ktiger Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Smutne ma te oczęta, takie trochę jakby "dzikie". Teraz już rozumiem skąd te mustang.. Nivka - domku Ci życzę, mam nadzieję, że się znajdzie. Quote
KasiaT Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Hopsam dziewczynkę na pierwszą ,może ktoś się nią zauroczy Quote
KasiaT Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Nivulcu leć na pierwszą ,może ktoś Ciebie wypatrzy Quote
Recommended Posts