Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj ElzaMilicz napisała:

Charakter Niwy nie zmienił się: nie ufa obcym, wpada w panikę gdy widzi, że ktoś omiata ją wzrokiem.
Cieszy się bardzo gdy Babuski wracają ze szkoły i pracy do domu, wtedy jej ogon kręci młynki,
mimo to sunia nie jest w stanie przełamać głęboko tkwiących leków i nie podbiega zbyt blisko by się przywitać.

Smutny to widok.

Niwa kilkanaście razy na dobę wychodzi na dwór, leki sprawiły, że częściej oddaje mocz.
Jak widać na zdjęciach chudła troszkę.
Uwielbia koty Babusków, bawi się z nimi jak szczeniak, rozdaje całusy i przytula łapami.
Niestety, gdy tylko widzi aparat w rękach opiekunów, znowu zamienia się w głaz.
Pako daje jej poczucie bezpieczeństwa, przy nim czuje się rozluźniona.

Spacery odbywają się wyłącznie na smyczy.
Nadal na widok rozległych pól wpada w zachwyt i gdyby nie linka pognałaby z prędkością wiatru gdzie pieprz rośnie.

Posted

Oj Nivulcu,kiedy uwierzysz w człowieka.....Mam nadzieję,że pomimo wszystko znajdzie się dla niej ten wymarzony,jedyny dom,który pokocha ją i zaakceptuje

Posted

[quote name='KasiaT']Oj Nivulcu,kiedy uwierzysz w człowieka.....Mam nadzieję,że pomimo wszystko znajdzie się dla niej ten wymarzony,jedyny dom,który pokocha ją i zaakceptuje[/QUOTE]

Ja też mam taką nadzieję.

Posted

Smutne ma te oczęta, takie trochę jakby "dzikie". Teraz już rozumiem skąd te mustang..
Nivka - domku Ci życzę, mam nadzieję, że się znajdzie.