Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łeeee to ja tu skromnie z moimi dwoma yorkami (parą) :) plus trzeci york i kocur syberyjski u mamy :) rodzinka najpierw mi zrobiła awanturę, że drugiego psiaka ze schroniska biorę, ale po godzinie z Lulu już wszyscy się zakochali ;)

• 2 months later...
Posted

U mnie: 3 pinczery miniaturowe, jeden "ratlerek', dwa duże mieszańce oraz dwa koty :) Nie mam fotki z cała czeredą ale ta daje mniej wiecej obraz jak to wygląda :D

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Ja mam trzy koty- dwie panienki ręcznie wychowane na butelce, oraz chłopaka podrzutka i szczeniaka mix- miałam w planach jeszcze adopcję pieska, ale chwilowo się wstrzymuję- czekam aż młody pozwoli łaskawie się podszkolić :)
Dodam, że mam synka 5 letniego i męża, a mieszkamy w pokoju z kuchnią ;) jednak każdy ma swoje miejsce, swój kącik ulubiony i jak tylko psiaka okiełznamy to będzie nam razem sielsko anielsko :) Wszyscy czyści, najedzeni, zdowoleni. Nie ma smrodu, ani brudu- troszkę mnie to pracy kosztuje, ale chwile gdy trzy koty przychodzą mruczeć do łóżka są bezcenne i nigdy bym mojej menażerii się nie pozbyła.

• 5 years later...
Posted

Dwie papużki nierozłączki, kot dachowiec (był drugi ale wyszedł i nie wróćił :-(    ), dwa szczurki, wąż brazylijski tęczowy boa, pies maltanczyk, 1xryba bojownik. i jeszcze mam dwójke dzieci i trzecie w drodze. nic nie jest zaniedbane...oprócz mnie :(, ale ważne że wszyscy happy!!!. Czasami lepiej ze zwierzętami niż ze znajomymi dlatego nie przejmujemy się ich komentarzami. 

• 3 months later...
Posted

Całe życiemam zwierzęta w domu bez względu na wielkość mieszkania - zawsze miejsca dla nich i dla nas nie brakowało.

Powoli mieszkania były coraz większe a zwieraków nigdy nie brakowało bo jak odchodzio jedno z powodu choroby lub starości to przybywało następne i wszystkie zyły w zgodzie.

• 2 months later...
Posted

Z racji tego, że moje mieszkanie jest stosunkowo niewielkie, to zazwyczaj miałem po prostu 2-3 psy. Teraz posiadam po prostu 2 pieski :) z jednej strony chciałbym mieć trochę więcej zwierzaków, ale po prostu możliwości mieszkaniowe mi na to nie pozwalają, może w przyszłości mi się uda kupić coś większego, wtedy sprawa byłaby łatwiejsza 

Posted

Dwa psy i rybki i myślę, że to maks (w przypku psów), jeśli chodzi o moje możliwości czasowe zapewnienia im na adekwatny poziomie zarówno rozwoju poznawczego, jak i fizycznego.