Malibu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 W warszawskim schronisku na Paluchu, jest sunia azjatka. Ma numer 402/07. Jest mlodziutka, zywiolowa i bardzo przyjazna. Takze do innych sun i psow. Mieszka w klatce nr XXXII P.L. z dwoma kaukazami na terenie schroniska tymczasowego. Wolontariuszka dala jej na imie Nastka. Nastka pilnie szuka domu, szkoda, zeby taki cudny psiak trafil do kogos na łańcuch. Oto zdjecia: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=7188 Temat skopiowany: Wiecej zdjeć na Forum Molosy Quote
Malibu Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Sunieczko nie ktoś wreszcie ciebie wypatrzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mama_Dorota Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jaka śliczna! :loveu: Szkoda, że w moim domu ściany nie chcą się rozciągać...:placz: Quote
Malibu Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 E............. nie ma chetnych do zabawy , to sobie poleże. Quote
Malibu Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 No.......... postoje troszeczke tak ładnie, a i widać mnie lepiej. Może ktoś mnie wypatrzy i szybciutko pokocha, zabierze do domu. A co tam, wiadomo ze nowego opiekuna pokocham , dam mu swoja najwieksza psia przyjaźń. Kto za ciepła kołderke i pełna miseczke chce moja miłośc , przyjaźń i psia wierność? Czy moje marzenia moga sie spełnić? Czy to aż tak wiele? Quote
Malibu Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Zabierz mnie do domu. Bedziemy razem na dobre i na złe. Tylko mnie stad zabierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*Gwiazdeczka* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny, piękna ta Wasza Nastka:loveu: . Napiszcie coś o jej charakterze:cool1: , czy ona jest po sterylce? Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ona jest piękna!!! Zakochałam się, szkoda, że nie mam domu! Przepiękna..oby nie trafiła na łańcuch! Quote
Malibu Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='aisaK']Ona jest piękna!!! Zakochałam się, szkoda, że nie mam domu! Przepiękna..oby nie trafiła na łańcuch! Żaden pies nie powinien być trzymany na łancuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka sliczna sunia , a takie małe zainteresowanie. Quote
enia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Prześliczna , może na jakieś forum dot. tej rasy ją trzeba dać???? Quote
Malibu Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Ona jest na Forum molosy w owczarkach , ale tam odzew żaden. Informacja o suni własnie stamtad została przekopiowana. Na dogo znacznie wiecej ludzi zaglada, i wieksza jest szansa że tutaj znajdzie ta swoja druga połowe. Quote
Malibu Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Sunieczko , na pierwsza strone i szukaj nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
enia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Myśle, że na allegro by szybko dom znalazła, ale jeśli jest po sterylce. Bo różnie to bywa. Quote
Malibu Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Oj nie ma szcześcia ta sunia . Ale może tym razem zostane wypatrzona . Quote
*Gwiazdeczka* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ona nadaje się do pilnowania, czy to raczej kanapowiec-przytulak ..? Quote
Bromba-Kasia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nastka jest po sterylce. Jest lagodna i kocha wszystkich, choc zabawe chyba najbardziej. Mieszka w boksie z kaukazami, sunia i psem, tez mlodymi, i dogaduja sie swietnie, to chyba znajomosc jeszcze z poprzedniego zycia bo na Paluch trafily razem. Cala trojka chwyta za serce. Quote
Malibu Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Nikogo nie zachwyca urok tej ślicznej suni? Quote
Malibu Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Suniu tyle w tobie uroku . Sliczna sunia czeka na dom . Nikomu sie nie podoba? Quote
Bromba-Kasia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Nastka nadal jest na Paluchu. Wczoraj byla na spacerku razem ze swoimi towarzyszami z klatki, tez cudnymi - kaukazami, sunia i psem. Zdjecia calej trojki, kaukazy tez oczywiscie szukaj domu Quote
Recommended Posts