Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mąż przed chwilką znalazł przy drodze psa, strasznie wychudzony, kaszle... dzwoniłam do weterynarza...ale będzie dostepny dopiero jutro. Co robić???

Ps: oprócz tego że zabralismy go do domu...

Ps: ja jestem w pracy, mąż twierdzi ze to szczeniak wilczura, pies ledwo chodzi jest wychudzony przewraca się:(

Edit/najnowsze ustalenia:

Piesek jest stary ma siwe włoski, jest bardzo wychudzony widać żebra, jest maleńki wysokosc do kolan waga ok. 7 kg.? nie umiemy ocenić.
Są ślady bicia, boi się podniesionej dłoni.
Jest bardzo głodny i zmarznięty.

Edited by Klaudia M.
Posted

[size=6]j[size=6]esteśmy zmuszeni jutro zabrać pieska do schroniska, może ktoś ma w swoim domu kawałek miejsca [size=6]dla niego???

Proszę dzwonić o[size=6] każdej porze
604[size=6]-592-593

Posted

Dzwoniłam do schroniska, chłopak jest w szpitalu. Ma zrobione badania wyniki dziś wieczorem lub jutro rano. Zadzwonie z samego rana. Z Panią Anetą jeszcze nie rozmawiałam, przepraszam nie umiem się do tego zabrać... Poczekam na wyniki badań i jutro coś postanowię.

Posted

W schronisku dali mu na imię Barnej, ma anemie i problem z leukocytami ( chyba podwyższone, nie znam się a zapomniałam) Jest wychudzony, podejrzewają nowotwora ale zrobią mu kolejne badania, więcej informacji będą mieć po weekendzie.

Posted

Pies jak na swój wiek ma badania poprawne, zostanie w szpitalu jeszcze dwa tygodnie. I zostaną przeprowadzone dalsze badania, póki co ładnie je ale w ciągle "drży" co prawda troszkę mniej niż na początku ale jednak...

Zawiozłam pieska 22.12.2012 r. i dostał numer 138/12/12 to znaczy że to był 138 pies znaleziony w GRUDNIU!!! Przerażające!!!
Zaraz po nim przyjechał "numer" 139:/