adda Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 Ja od czasu do czasu teraz tam zaglądam. Na regularny kurs idę chyba na wiosnę. A szkoliłaś u ś.p. pana Kazimierza? Quote
donya Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Nie do panaKazimierza nie trafiłam. Szkoliłam u Pana Sławka Kwietnia, cały czas szkoli psy w ZwK, ale wiem, że do Zenka zaglada zawsze po szkoleniu na bemowie. Pan Sławek umawia się tez prywatnie i jeździ do psów i ich właścicieli. Quote
adda Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 Oj, to żałuj, że nie miałaś okazji szkolić u p. Kazimierza. To była kopalnia wiedzy na temat szkolenia psów (zresztą Zenek to jego uczeń) i w ogóle psów. Sławka też znam. Miałam z nim jedne zajęcia. Quote
donya Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 No żałuję, ale od obu panów się b. dużo nauczyłam. Muszę się koniecznie do nich wybrać. Quote
adda Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 Ja byłam ze dwa tygodnie temu. Teraz jak nie ma pana Kazimierza, z Zenkiem szkoli Robert (z kolei uczeń Zenka). A w Legionowie Zenek mi psa wystawiał. Chłopak (znaczy pies) chodził jak marzenie i Zw.Mł. dostał. Platona też Zenek wystawiał. Quote
donya Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Szkoda, że nie wiedziałam - my też byliśmy w legionowie. Po tylu latach chyba bym go nie poznała Quote
adda Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 Oj, poznałabyś. A ja zrobiłam ze dwa zdjęcia akitom. Są na początku w galerii w Legionowie. Quote
donya Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Nasze dwa zdjęcia zamieścila dzisiaj Daria, My - to Agnieszka i Bimbo Zw. Mł. Quote
Recommended Posts