Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na nowy dom czekają dwa piękne owczarki collie. Suczka jest młodziutka, piesek nieco starszy. Niezbyt dobrze znoszą pobyt w schronisku. Nie wiem o nich wiele więcej, bo są na kwarantannie. Bardzo proszę poinformować miłośników rasy i fora tematyczne.

Suczka:

Piesek:

Posted

Na ślasku, przy samiuśkiej granicy z Czechami.

Basiu, granica z Czechami jest dluga, ma kilkaset km. Gdzie dokladnie jest to schronisko? Jakie tam sa warunki i czy duzo jest tam psow? Czy maja strone internetowa? Napisz cos wiecej o tym schronisku :modla:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Basiu, granica z Czechami jest dluga, ma kilkaset km. Gdzie dokladnie jest to schronisko? Jakie tam sa warunki i czy duzo jest tam psow? Czy maja strone internetowa? Napisz cos wiecej o tym schronisku :modla:

Temu miłośnikowi rasy dałam cynk.

Posted

Weszłam na ta stronkę i nie wiem, czy nie mam omamów wzrokowych.
Pkt. 5 zakresu dzialalności schroniska:
Cytat:"możliwość zamówienia psa rasowego z rodowodem lub bez rodowodu"

Nic z tego nie rozumiem.:shake:

Posted

Weszłam na ta stronkę i nie wiem, czy nie mam omamów wzrokowych.

Nic z tego nie rozumiem.:shake:

Cóż... Powiem tylko tyle, że strona ta nie jest już od bardzo dawna aktualna. Na dniach pojawi się nowa strona schroniska.

Posted

Basiu, czy mozesz podac telefon lub swoj mail na pw. Rozmawialam z Lucynka z forum collie, bedziemy chcieli pomoc.

Matko kochana :angryy: co za zapis :mad: dlatego pewnie nie sterylizuja zwierzat :angryy:

Posted

Nowa strona schroniska: www.schronisko.cieszyn.pl Procedury w samym schronie może się nie zmieniły, ale nie ma już takiej informacji na stronie, która jest prowadzona przez dogomaniaczki:lol::evil_lol: Owczarków collie jeszcze nie ma, robimy fotki po kolei, i na razie mamy ich tylko kilkanaście, ale nadrobimy.