basia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na nowy dom czekają dwa piękne owczarki collie. Suczka jest młodziutka, piesek nieco starszy. Niezbyt dobrze znoszą pobyt w schronisku. Nie wiem o nich wiele więcej, bo są na kwarantannie. Bardzo proszę poinformować miłośników rasy i fora tematyczne. Suczka: Piesek: Quote
Paola06 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kolejne biedactwa:placz: A w jakiej miejscowości jest schronisko??? Quote
basia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Na ślasku, przy samiuśkiej granicy z Czechami. Quote
Gacusiowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ech... piękne to mało powiedziane... dlaczego ja jeszcze nie mam tego domu wybudowanego..... wrrrrr... ta suńka podbiła moje serce.... :placz: Quote
basia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Podnoszę. Czy ktoś zamieścił o nich info na forum collie?? Quote
Diana14 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Informacja o psiakach jest już na collakowym forum tutaj http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?p=81361#81361 Quote
Ulka18 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na ślasku, przy samiuśkiej granicy z Czechami. Basiu, granica z Czechami jest dluga, ma kilkaset km. Gdzie dokladnie jest to schronisko? Jakie tam sa warunki i czy duzo jest tam psow? Czy maja strone internetowa? Napisz cos wiecej o tym schronisku :modla: Quote
Lucyja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kolejne cudne kolusie w schronisku :( Czy ludzie juz naprawdę nie mają serca, żeby takie psy wyrzucać na ulice :( Quote
basia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Hopla! Ejże miłośnicy collie, gdzie Was wywiało?? Quote
terra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ulka18 napisał(a):Basiu, granica z Czechami jest dluga, ma kilkaset km. Gdzie dokladnie jest to schronisko? Jakie tam sa warunki i czy duzo jest tam psow? Czy maja strone internetowa? Napisz cos wiecej o tym schronisku :modla: Temu miłośnikowi rasy dałam cynk. Quote
madzia828 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 www.arb.pl/schronisko/ taką stronę znalazłam w necie schroniska w Cieszynie Quote
terra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Weszłam na ta stronkę i nie wiem, czy nie mam omamów wzrokowych. Pkt. 5 zakresu dzialalności schroniska: Cytat:"możliwość zamówienia psa rasowego z rodowodem lub bez rodowodu" Nic z tego nie rozumiem.:shake: Quote
terra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Chodzi mi o te bez rodowodu: http://arka.strefa.pl/rasa.html http://arka.strefa.pl/Pseudohodowle/pseudohodowle.html Quote
basia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Weszłam na ta stronkę i nie wiem, czy nie mam omamów wzrokowych. Pkt. 5 zakresu dzialalności schroniska: Cytat:"możliwość zamówienia psa rasowego z rodowodem lub bez rodowodu" Nic z tego nie rozumiem.:shake: Cóż... Powiem tylko tyle, że strona ta nie jest już od bardzo dawna aktualna. Na dniach pojawi się nowa strona schroniska. Quote
Ulka18 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Basiu, czy mozesz podac telefon lub swoj mail na pw. Rozmawialam z Lucynka z forum collie, bedziemy chcieli pomoc. Pkt. 5 zakresu dzialalności schroniska: Cytat:"możliwość zamówienia psa rasowego z rodowodem lub bez rodowodu" Matko kochana :angryy: co za zapis :mad: dlatego pewnie nie sterylizuja zwierzat :angryy: Quote
terra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oby tylko procedury i procedery się zmieniły we wcześniej opisanej kwestii.:mad: Quote
Dea Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nowa strona schroniska: www.schronisko.cieszyn.pl Procedury w samym schronie może się nie zmieniły, ale nie ma już takiej informacji na stronie, która jest prowadzona przez dogomaniaczki:lol::evil_lol: Owczarków collie jeszcze nie ma, robimy fotki po kolei, i na razie mamy ich tylko kilkanaście, ale nadrobimy. Quote
Recommended Posts