asiak_kasia Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Okamia napisał(a):To ty masz mnie w dupie :-( Nie przyjedziesz… nie zadzwonisz… a niby tak mnie kochasz :placz: Ja to wyrodna matka jestem :diabloti: wiec musze dbać o opinie i Ciebie tez zaniedbywać. Poza tym tyyyyle seriali jeszcze czeka :razz: Quote
Okamia Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 asiak_kasia napisał(a):Ja to wyrodna matka jestem :diabloti: wiec musze dbać o opinie i Ciebie tez zaniedbywać. Poza tym tyyyyle seriali jeszcze czeka :razz: WŁAŚNIE! Seriale! cholera :evil_lol: idę ściągać seriale :multi: Quote
asiak_kasia Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Okamia napisał(a):WŁAŚNIE! Seriale! cholera :evil_lol: idę ściągać seriale :multi: no, nowy odcinek dr WHO jest :loveu: Quote
Amber Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 I nowy TWD... Idealny serial do jedzenia tatara :loveu: Quote
Okamia Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 asiak_kasia napisał(a):no, nowy odcinek dr WHO jest :loveu: Ja mam dziś OUaT, Revenge i WoEE :) A jeszcze wszystkich z zeszłego tyg nie mam :P Quote
asiak_kasia Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Amber napisał(a):I nowy TWD... Idealny serial do jedzenia tatara :loveu: łe ja tam surowego miesa nie lubię. :eviltong: wiec zostaje mi tylko grzebanie w bebechach u House'a. Btw idealny serial dla hipochondryka :diabloti: Quote
Okamia Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 asiak_kasia napisał(a):łe ja tam surowego miesa nie lubię. :eviltong: wiec zostaje mi tylko grzebanie w bebechach u House'a. Btw idealny serial dla hipochondryka :diabloti: Nie lubisz tatara? a ja dawno nie jadłam… muszę sobie kupić Quote
Amber Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ja to nawet wegańskich seriali nie oglądam :shake: Zombie nie są amatorami sojowych parówek :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 wygrzebałam u Pikusiowej foty, których tu nie było. Ze zlotu jeszcze...wspominanego z łezką w oku... :evil_lol: kwintesencja gracji i elegancji. To tak jakby komuś się kiedyś wydawało, że Pola jest ładna :diabloti: i nieudolna przyczajka w wersji wiejskiego głupka a to z dedykacją dla Olusia. Paczaj, tak wyglada pies z talią :cool3: Amberuniuniu, robisz najśliczniusiejsze fociaszki i zdjęciuszka, na Białołece nie masz sobie równych! :evil_lol: Quote
Amber Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Dobrze, że dodałaś, że na Białołęce :evil_lol: Quote
evel Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Błagam, powiedz, że to jakiś żart z tym DT :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='evel']Błagam, powiedz, że to jakiś żart z tym DT :evil_lol:[/QUOTE] no niestety nie :diabloti: ale jakoś dziwnie zamikły telefony. Chyba liczyła na bardziej spektakularne efekty :eviltong: Quote
Okamia Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Amber']Dobrze, że dodałaś, że na Białołęce :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie :mad: :evil_lol: Quote
Amber Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']no niestety nie :diabloti: ale jakoś dziwnie zamikły telefony. Chyba liczyła na bardziej spektakularne efekty :eviltong:[/QUOTE] To dlatego, że foteczki wkleiłaś :loveu: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Okamia']No właśnie :mad: :evil_lol:[/QUOTE] Ty tam milcz, bo mnie zdradzasz z Marleną i mam focha! :diabloti: [quote name='Amber']To dlatego, że foteczki wkleiłaś :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] i to takie śliczne jeszcze :loveu: Quote
Okamia Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']Ty tam milcz, bo mnie zdradzasz z Marleną i mam focha! :diabloti: [/QUOTE] Miałaś przyjechać a ciągle mnie w uja robisz :shake: Quote
asiak_kasia Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Okamia']Miałaś przyjechać a ciągle mnie w uja robisz :shake:[/QUOTE] no w środe miałam być :eviltong: ale teraz to nie wiem czy zasłużyłas! o! Quote
Okamia Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']no w środe miałam być :eviltong: ale teraz to nie wiem czy zasłużyłas! o![/QUOTE] No ale na kawę a nie na 5 minut :roll: Quote
Okamia Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Bo gdyby nie ja tu nie było by zdjęć :diabloti: reszta u mnie w galerii :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 No bo po co robić byle jakie foty, skoro można czekać na TAKIE fociaszki :loveu: http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/Spacerowe/7P3B6293_zpsf0e87288.jpg boże, ten pies ma wiecznie głupotę na ryju wymalowaną :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 A ja myślałam, że to Arni wygląda jak pies bez mózgu :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Naklejka napisał(a):A ja myślałam, że to Arni wygląda jak pies bez mózgu :evil_lol: One są pewnie podobna kategoria "inteligencji" :diabloti: tutaj kolejny dowód na to, że ten pies miedzy uszami ma pusto :loveu: http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/Spacerowe/7P3B6429_zpsc7da6217.jpg Quote
Okamia Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 asiak_kasia napisał(a):One są pewnie podobna kategoria "inteligencji" :diabloti: tutaj kolejny dowód na to, że ten pies miedzy uszami ma pusto :loveu: http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/Spacerowe/7P3B6429_zpsc7da6217.jpg To musi być z powodu tego że nie są rasowe ani w typie rasy :evil_lol: Quote
omry Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Halooo haloooo :grins: Co tam u Was słychać? :razz: Coś o jakiejś srajdce pisałaś na chamstwie.. :cool3: Quote
Recommended Posts