Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='omry']Uważaj lepiej, bo Tekili to wiele nie trzeba żeby poczuła żądzę mordu :evil_lol:[/QUOTE]

I dobrze, może się ta moja suka nauczy, jak dostanie wpierd*l od jerecka. Niech ma za swoje! :diabloti:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiak_kasia']I dobrze, może się ta moja suka nauczy, jak dostanie wpierd*l od jerecka. Niech ma za swoje! :diabloti:[/QUOTE]

Nie ma pier*olenia się :evil_lol:

Posted

Ty się ciesz, że kolców możesz użyć jak pan buk przykazał, ja się musiałam bujać z czarnym paskudztwem na szelkach i dawać jej znać wokalnie, że zaraz ją rozp... tenterenten, zbiję, jak nie przestanie :diabloti: bo tchawica nie ten teges :splat: Za to jak Deksia oduczałam gonienia kota to wystarczył dławiczek i parę powtórzeń :loveu: :loveu: :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Amber']Wyglądasz jak księżniczka w tym rószoffym topie na białym rumaku :loveu: :lol:[/QUOTE]

Się wie:D nie pamiętam, czy faktycznie był rószoffiasty, ale przyjmijmy, że taki był:eviltong:

Edit:
Sprawdziłam na innym zdjęciu - jest czerffony:-(

Edited by Czekunia
Posted

[quote name='Czekunia']buu... Nie mogę odpalić:-( masz roszoffiutką bluzeczkę? Jeśli nie, to się nie liczy:evil_lol:
nie mam bluzki w ogóle :diabloti:
[quote name='Angi']ja tam widzę 2007 :evil_lol:
no to 6 lat :eviltong:

Posted

cycki na wierzchu ma rinusiowa :diabloti:

powidzkie koniki zacne, ale siwek najfajniejszy ;)

evel- 3 spacer w kolcach i sie ksiezniczce odechciało mordobicia z pieskami zza płotów :evil_lol: Jestem ciekawa ile by mi to zajęło z klikerem :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Bo to foty tylko dla wytrwałych:diabloti: Trzeba klikać do oporu, aż się efekt osiągnie:evil_lol:[/QUOTE]
Mam dziwne skojarzenie :diabloti: