Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A zatem witajcie!

Nie bardzo wiem pod jaką rasę mam się podczepić, a ze u nas tłumnie i szumnie to się wepchnę tutaj :diabloti:
Więc oto one, dwie najbrzydsze suki, jakie w życiu widziałam, zupełnie nie moj typ, nie moja gusta, wcale ich nie chciałam i do tej pory zastanawiam się jak to się stało, że one ze mną są. Mój chłop zresztą też :evil_lol:

Pola-zło wcielone, podobno mix z CAO :niewiem: póki co kocha cały świat i wszystkie pieseczki, ale na razie to raptem 12 miesięcy męki na tym łez padole, wiec cholera wie co to z niej będzie :diabloti:
[TABLE]
[TR]
[TD="width: 447"]

tak to ma źle u nas :razz:

suka druga- starsza, niewiadomego pochodzenia, podwórkowa, wredne babsko, ma zawsze swoje zdanie, i jest ogólnie psim indywidualistą. Ale można z nią fajnie popracować, jak w końcu jej sie zachce :roll:

potraktowana maszynką i nożyczkami jak do nas trafiła, żeby jej sierść doprowadzić do ładu i porządku jako takiego

Plus mieszka u nas jeszcze Pani Kot,
świnie morskie ,
konie, gołebie ozdobne, kury, od czasu do czasu tymczasy,
ostatnie 3 kociaki wybyły od nas na początku listopada:

Także oto my, obiecujemy siać zamęt i czynnie uczestniczyć w życiu forum :diabloti:

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świnie są rasy skinny- najfajniejsze prosięta jakie są. Bardzo psi charakter mają i się rewelacyjnie dogadują z wszelakim stworem :cool3:
chociaż są dość wymagające, i na pewno trzeba się nastawić na spełnianie kaprysów prosiątek :diabloti:

A psiaki są brzydale- ja tam lubię krótkowłose umięśnione maszyny- buldogi amerykańskie, dogi argentynskie, cane corso, to moje klimaty :loveu:

Posted

No widać, że się nie znasz :diabloti:
Jak mówię, że brzydkie to brzydkie, a to krótkowłose, to jeszcze takie pokraczne- bo to ten wiek, długie nogi, długi grzbiet, krótka szyja i wielki łeb. :stupid:

Długowłose, gdyby nie to, ze jest wredne jak pańcia to pewnie grzało by dupę w innym domu, a tak zostało się suce, bo nikt jej nie chciał :razz:. Chociaż miewam czasami ochotę dokonać mordu na psie:
próby wypatroszenia na leżąco

i lekkie podduszenie :diabloti:

i tęskny wzrok psa za wolnością

Posted

:diabloti:
prosięta są zacne, rodowodowe :evil_lol: I naprawdę polecam każdemu to świniaka chce mieć, bo są bardzo pro ludzkie, cholernie kumate, i wyjątkowo brzydkie :razz:

tak wyglądają w całej okazałości

(w dodatku nie dośc, że zarośnietę to rudzieje jedno :roll:-Bog mnie pokarał rudą świnią)
Docelowo będzie wyglądać mniej więcej tak:

Posted

Pracuje pracuję, na 2 etaty, jeden "we wielkiej firmie", drugi w stajni :diabloti:
Suka brzydka i stara zostaje w kojcu/lub podwórku (o ja zła i wredna :diabloti:)
a suka druga młoda w domu, teraz z towarzystwem, Pana Starszego(o psie idealny!:loveu:), który jej tłumaczy do tego zakutego łba, że nie ma powodu do robienia rozpie*duchy. Jako, że suka kudłata się nakręcą z młoda tak samo to obie sieją demolkę w chałupie czy na podwórku( plus spierdalanki sobie uskuteczniają jak im się udaje płot rozpracować), więc na czas naszej nieobecności są izolowane. O dziwo starsza suka sama nie ma najmniejszych problemów, chociaż domem jako takim się brzydzi. :cool3:
Plus suki jak tylko są ku temu warunki "pracują" ze mną w stajni, a tam nie ma opierdzielania się, trzeba myśleć, na kopyta uważać, i tempo trzymać. Podłe życie mają :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']poległam :roflt:
http://i50.tinypic.com/352oqjt.jpg

to takie grzywacze w rodzie świnek :lol:

o to to, dobre podsumowanie, tak samo pokraczne i lekko pierdzielnięte :roll:

[quote name='Aleks89']Skinny są czaderskie:loveu:

owszem, są, i nie ma lepszych świń od tych świń. Plus jakby ktoś chciał sobie upiec na grilu to nie ma problemu z futrem :roflt:

[quote name='omry']Wesoło tu macie, nie powiem :razz:

a jak, w końcu koniec świata przetrwaliśmy, to się radować trzeba :cool3:

Posted

O, zapisuję się i ja! I piąteczka, ja kocham duże krótkowłose psy a mam w domu całkowite przeciwieństwo, jak to się stało? :niewiem:

Posted

:roll: chwilowe zamroczenie umysłu spowodowane parametafizycznymi fluidami wydzielanymi przez psi mózg? :diabloti:
Chociaz w przypadku moich suk zastanawiam się czasami nad posiadaniem tego mózgu.

Dzisiaj suki w trakcie zabawy wywaliły dziurę w betonowym płocie, łbami, bo nie wyrobiły...;)

Posted

brzydale są tak brzydkie, że aż fajne :razz:
Najfajniejsze gryzonie jakie można miec, najbardziej kumate, rozbrykane, takie trochę klowny, i polecam, każdemu, kto by chciał taką "psią" świnię.
A jakie delikatne i gładziutkie w dotyku (zawsze mi przypominają o depilacji):evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Najfajniejsze gryzonie jakie można miec, najbardziej kumate, rozbrykane, takie trochę klowny, i polecam, każdemu, kto by chciał taką "psią" świnię.

Najmądrzejsze, najszaleńsze i najbardziej pro ludzkie gryzonie to szczury :loveu: :evil_lol: