Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']Kasztany mają wredotę we krwi -każdy jeden jakiego poznałam był wredny- to chyba jak z rudymi :diabloti:

A muszę się postarać o fotki Karinki z drugiej strony, bo jej ślicznych kropek na zadku nie widać :placz:

Amber- kwestia zeby znowu wsiąść. Potem to już z górki, a jak jeszcze trafi się na wdzięcznego konia, to można poszaleć. JA ostatnimi czasy uprawiam tylko dupoklepstwo leśne, i to jest właśnie to co sprawia frajde i mi i konisiom :loveu:

a co do kośmicznych umaszczeń-polecam sobie obejrzeć konie achałtekińskie- te to dopiero wyglądają np. http://www.youtube.com/watch?v=kl7m5AcuQXw :cool3:

toteż nadal czekam na fotkę tarantki:diabloti:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam po raz pierwszy :)

Nie wiem co Wy macie do arabów moim zdaniem jazda na takim to czysta przyjemność :loveu:

Choć podzielam zdanie, że prawdziwy koń zaczyna się powyżej 160 cm :)

Posted

Cudeńko :loveu:
Chociaż siwe też niczego sobie :cool3:

Dzisiaj moje suki przeszły same siebie...wpierdzieliły 1 kg schabu ZAMARZNIĘTEGO. Został zostawiony na 10 min bez opieki :roll: Oczywiście wcześniej żarły swoją porcję "obiadową". Swego czasu Pola zjadła słoik litrowy majonezu, i nic jej nie było :stupid:

Witamy ;)

Araby som gupie i brzytkie. I śmierdzą :evil_lol:
A tak serio, nie spotkałam jeszcze normalnego araba. Każdy jeden miał pierd*lca :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Niesamowite ,ale mój facet stwierdził ,że jak masz konie to on by chciał pojechać ze mną!:crazyeye:Ze swoim psem:crazyeye:jestem w ciężkim szoku.[/QUOTE]

Zabieraj go tyż :loveu:u nas zawsze jest wesoło i kololowo :evil_lol: Nawet swój pokój dostaniecie :cool3:

Posted

Uwaga uwaga, kasiaodsuk była na spacerze z aparatem. Będą słit widoczki, kawałki psa, i TZ. I dowody naszej patologii i degrengolady :diabloti:

Luzia-to jest dopiero szczere wyznanie :evil_lol:

Posted

No to jedziemy :diabloti:
Takie mamy widoczki-nasz lasek

Suka jedna, młodsza, bo starsza stwierdziła, że ma nas w poważaniu i spacer nie idzie :diabloti:
Większośc fotek wyglada tak-bo tak było coś tak mega ekstra ciekawego, że wysiedzieć nie szło :evil_lol:

Posted

No i dowody, że psa nie narmimy i musi śnieg wpierd*lać

W poszukiwaniu sarenek :evil_lol:

I na koniec letko rozmazane, ale jak na fotki z telefonu i tak zajebiste

A teraz się zachwycać :diabloti:

Posted

Głodny bo mu TŻ piwo wypija zamiast pieskowi dać :shake: :evil_lol:

Zima to wiadomo ch... widać, ale latem musi być tam pięknie. Szkoda, że tak daleko :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Głodny bo mu TŻ piwo wypija zamiast pieskowi dać :shake: :evil_lol:

Zima to wiadomo ch... widać, ale latem musi być tam pięknie. Szkoda, że tak daleko :diabloti:

TZ się piwkiem podzielił :diabloti: Moje pieski lubią alkohol, a najbadziej im spakuje łiski z colą :loveu:

[quote name='omry']http://i47.tinypic.com/286rep0.jpg
Co to za narzędzie tortur TŻ ma w ręce? :shake:

Podoba mi się sucz :razz:

TZ trzyma złą i niedobrą kolczatkę :diabloti: Suka zaczęła mi startować do innych pieseczków i trzeba jej wybić z głowy takie pomysły :mad:

Pola jest brzydka i koślawa-długi grzbiet z krótką szyją i długie łapy-maszkara :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Twój pies startuje do innych psów i piszesz o tym publicznie? Bój się Boga! :diabloti:[/QUOTE]

O ja głupia i naiwna, zaaz zedytuje poscik i napisze, że to korale dla piesków. Z czystego srebra :diabloti:

[quote name='Luzia']Polecam klikerek :loveu:[/QUOTE]

Jam nie godna klikerka, moje umiejetności nie wystarczają na obsługę tego wyrafikonawego urządzenia. Jak się suka pyszczy do innego burka
(o dziwo tylko tych zza płotu :evil_lol:) to nic nie pomaga klikanie :placz:

Pomocy dogociotki!!!

Posted

Jesteś wyjątkowo nieudolnym przypadkiem i nie powinnaś mieć psa, skoro sobie nie radzisz :shake:

Tutaj na dogo jest mnóstwo ekspertów z idealnymi psami :loveu: Na pewno poradziliby sobie z wychowaniem twojej suki lepiej niż ty :diabloti: Szczególnie przez internet :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']To Ty nie wiesz, że takich agresorów się nie wyprowadza? Szczególnie w dzień? Bo jeszcze skrzywdzi podbiegającego szczeniaczka :placz:[/QUOTE]

Wybaczcie mi. Ide się biczowac w samotności :modla:

[quote name='Luzia']Może za cicho klikasz? :hmmmm:[/QUOTE]

Nie to suka głupia i głucha, nie chce na klikerek reagować :placz:

[quote name='Amber']Jesteś wyjątkowo nieudolnym przypadkiem i nie powinnaś mieć psa, skoro sobie nie radzisz :shake:

Tutaj na dogo jest mnóstwo ekspertów z idealnymi psami :loveu: Na pewno poradziliby sobie z wychowaniem twojej suki lepiej niż ty :diabloti: Szczególnie przez internet :lol:[/QUOTE]

Zatem założę wątek w dziale PwP może znajdzie się jakas dogociotka co miłością mojego psa wyleczy :diabloti:

[quote name='omry']A jak jakiś yoreczek podbiegnie to co wtedy?! Przecież one mają prawo do socjalizacji![/QUOTE]

U mnie na wsi nie ma jorecków :-( Ale jak przyjedziesz z tekilką to zacznę naukę nad "niezjadamymałychpieskównadziendobry" Klikerkiem oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']U mnie na wsi nie ma jorecków :-( Ale jak przyjedziesz z tekilką to zacznę naukę nad "niezjadamymałychpieskównadziendobry" Klikerkiem oczywiście :diabloti:[/QUOTE]

Uważaj lepiej, bo Tekili to wiele nie trzeba żeby poczuła żądzę mordu :evil_lol: