Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 asiak_kasia napisał(a):TWA na fb urzęduje :evil_lol: i plany snuje :diabloti: (i nawet nie czuje, że rymuje :eviltong:) Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Okamia napisał(a):i plany snuje :diabloti: (i nawet nie czuje, że rymuje :eviltong:) I Oleczka sprowadzić na złą drogę planuje :evil_lol: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Zaraz was WYSZUKAM na FB i będę węszyć :cool3: :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 No natija tutaj non stop jakieś ciekawe tematy:diabloti: A ja tylko przyłażę, czytam i mam ciekawą lekturę:evil_lol: Tylko broń Bosze mnie o węszenie nie posądzać:evil_lol: Quote
Czekunia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Amber napisał(a):No tak, tylko np. z krwi nie wyjdzie ci zawsze wszystko, ponieważ stężenie niektórych pierwiastków w niej jest stałe, kiedy w tkankach mamy jego niedobory. I wychodzi to dopiero "w praniu" kiedy zaczynamy się źle czuć. Oczywiście, że twierdzę, że masz niedobory, ale badania krwi nie zawsze prawdę powiedzą. Amber, podałam tylko część, bo nie mam zbytnio czasu na wymienianie wszystkich:) uwierz mi, że mam zrobione wszystko to, co potrzebne do określenia stanu swojego organizmu;). Kończmy ten temat, bo już chyba wsio zostało powiedziane, ja nie odmawiam Wam Waszego zdania, bo macie do niego pełne prawo, także dla mnie bez spiny:). Natija - to żeś się wypowiedziała kobieto:razz:. Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Amber napisał(a):Zaraz was WYSZUKAM na FB i będę węszyć :cool3: :evil_lol: :loveu: tylko się odezwij jak nas znajdziesz :evil_lol: a tymczasem dziubaski. Spadam spać :eviltong: Bawcie się ładnie, zmontujcie mi materiał do jutrzejszej kawki. Buziaczki! :loveu: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 węszą na fb... aż się boję co to wyjdzie. :diabloti: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Haha! Wywęszyłam cię perfecto! Wysłałam ci zaproszenie. P.N. to ja :loveu: :evil_lol: (i teraz widzę was fszystkich... hoho... demon zła ze mnie :evil_lol:) Quote
Ana :) Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 trafiłam do Ciebie sobie przez wątek szczeniakowy ( pominę to, że niezłą lekturę miałam przy tym :D ) i pojadę zupełnie z innej beczki i powiem, że fajne są te Twoje suki :) PS. ja bez mięsa bym chyba nie dała rady żyć :loveu: dla mnie kury, krowy, świnie i inne takie tam hoduje się po to, żeby później zeżreć :D Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 asiak_kasia napisał(a):I Oleczka sprowadzić na złą drogę planuje :evil_lol: Bo nutkę szaleństwa i seksu potrzebuje :diabloti: Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):ale rymowanki dzisiaj sa;) Będą w sobotę dopiero :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Amber napisał(a):Haha! Wywęszyłam cię perfecto! Wysłałam ci zaproszenie. P.N. to ja :loveu: :evil_lol: (i teraz widzę was fszystkich... hoho... demon zła ze mnie :evil_lol:) mnie nie fidzisz :grins: Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Angi napisał(a):mnie nie fidzisz :grins: mnie też nie :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Okamia napisał(a):mnie też nie :diabloti: ale ja cie tak :diabloti: Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Angi napisał(a):ale ja cie tak :diabloti: Zaraz się ukryję i nikt mnie nie znajdzie :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Okamia napisał(a):Zaraz się ukryję i nikt mnie nie znajdzie :eviltong: nie ze mną te numery 8) Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Angi napisał(a):nie ze mną te numery 8) Śledzisz mnie! :placz: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 wydało się:oops::oops: :diabloti: fajna obroża. Nie chciałabym mieć z nią bliższego spotkania :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts