angineuuka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='asiak_kasia']Miocik latem :cool3: będą czarne z rudymi ryjkami :loveu: biorę! Pamiętaj! :D Quote
Okamia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 co do mitów na temat ras to je uwielbiam :loveu: Najlepiej jak miałam mix asta/pita na dt i wszyscy się dziwili jaki ten pies fajny jest i miziasty :evil_lol: Najbardziej brat mojego TZta. Teraz potrafi w dyskusji wyskoczyć z tekstem "że to kwestia wychowania a nie rasy" :diabloti: A mój tzet to już w ogóle dostał kręćka na punkcie 'psów morderców' i broni ich jak lew :loveu::evil_lol: Nie ma się co dziwić Prośka i on to podobny poziom inteligencji :diabloti: Co to za handel świniami na dogo? :mad::diabloti: Quote
Tessi&Tola Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Angi']Jaki handel? :evil_lol:[/QUOTE] świnie sobie podkładają - ot, i wszystko!:eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 No do handlu to jeszcze daleko :diabloti: Póki co w dalekich planach są świniowe dzieciaczki. A z tym poziomem rozwoju to chyba z moimi sukami i TZtem podobnie :evil_lol: Coś w tym jest ;) Quote
angineuuka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Właśnie:P a nie wiem, czy się zdecyduję. Mam lekkie obawy. Jednak jak już bym chyba miała brać to wiosna/lato. I raczej łysol :lol: Edited February 1, 2013 by Angi Quote
Tessi&Tola Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 moje psy są na barfie, więc ja świń nie biorę! żeby nie było, że nie uprzedzałam:diabloti: Quote
Vectra Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ja po tylu lata z TĄ RASĄ :diabloti: bardzo dziwnie i nie swoją , obco i dziko .. czułam się z psem do którego każdy cmokał i chciał głaskać :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Tessi&Tola']moje psy są na barfie, więc ja świń nie biorę! żeby nie było, że nie uprzedzałam:diabloti: Nie niajadły by się prosiętami, to raptem 400-600 gramów :evil_lol: [quote name='Rinuś']ale masz ladny bannerek :cool3: A jak-potem bedzie różowy jeszcze :diabloti: [quote name='Vectra']ja po tylu lata z TĄ RASĄ :diabloti: bardzo dziwnie i nie swoją , obco i dziko .. czułam się z psem do którego każdy cmokał i chciał głaskać :evil_lol: No ja do tej pory się dziwnie czuje, jak nie muszę miec oczu dookoła głowy na spacerze. Łatwe psy są nudne :evil_lol: Quote
omry Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 asiak_kasia napisał(a):Nie niajadły by się prosiętami, to raptem 400-600 gramów :evil_lol: Jeden z moich szczurów ważył prawie kilogram :evil_lol: Był przewielki. Quote
Aleks89 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 omry napisał(a):Jeden z moich szczurów ważył prawie kilogram :evil_lol: Był przewielki. Też miałem takiego potwora był lekko o 1/3 większy od drugiego samca.I był przeobrzydliwie tłusty ,głównym jego zajęciem i rozrywką było ŻARCIE.:lol:Leżał na hamaku wychylał się do miski i żarł.Był tak leniwy ,że szczał pod siebie... Quote
omry Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Aleks89']Też miałem takiego potwora był lekko o 1/3 większy od drugiego samca.I był przeobrzydliwie tłusty ,głównym jego zajęciem i rozrywką było ŻARCIE.:lol:Leżał na hamaku wychylał się do miski i żarł.Był tak leniwy ,że szczał pod siebie... Hahah, nie no, Biniu nie był taki tłusty, on był po prostu wielki. Był alfą stadka, najspokojniejszy, ale jak było trzeba to pokazywał co potrafi :evil_lol: Biniu - https://lh3.googleusercontent.com/-bMWwYtNMGNg/UQ1cyQUwNEI/AAAAAAAABGU/ka6lniuqjHw/s800/DSC_2711.JPG Quote
asiak_kasia Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Co za bydlątko :cool3: Moja teściowa w szpitalu pracuje, tam to dopiero mają szczury :diabloti: Quote
Luzia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A ja mam pecha i zawsze trafiają mi się szczury kurduple :roll: Quote
omry Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wszystkie były z tych większych, ale Biniu to był ogrom. No i najwspanialszy brat. U weta Timon z Dolarem schowały się z tyłu, a on wyszedł przed nich, stanął na tylnych łapkach i odpychał pyszczkiem i łapkami rękę wetki, nie pozwalał ich zabrać :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ogonki to fajne stwory, marzy mi się łysy szczurek :loveu: A tak z innej beczki. Jako zagorzała palaczka kupiłam sobie e-papierosa. I powiem szczerze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Odczuła tą zmianę przede wszystkim moja kieszen. Walory smakowe tez są jak najbardziej pozytywne, właśnie popalam sobie rewelacyjną mieszankę jabłkowo-mentolową. I polecam każdego palaczowi. ;) Quote
Amber Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja to bym wolała w ogóle rzucić niż palić cokolwiek... :eviltong: Quote
Amber Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Już pal sześć kasę nawet, ale zdrowie... Po zapaleniu pierwszego rano czuję się jakbym zaraz miała umrzeć. Bardzo to mądre i w ogóle :diabloti: Quote
Vectra Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 oj tam oj tam , dobry papierosek nie jest zły :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):Ogonki to fajne stwory, marzy mi się łysy szczurek :loveu: A tak z innej beczki. Jako zagorzała palaczka kupiłam sobie e-papierosa. I powiem szczerze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Odczuła tą zmianę przede wszystkim moja kieszen. Walory smakowe tez są jak najbardziej pozytywne, właśnie popalam sobie rewelacyjną mieszankę jabłkowo-mentolową. I polecam każdego palaczowi. ;) a ja nie polecam, kupiłam TŻtowi i oboje uważamy, że nie da się tym napalić :eviltong: fajne jako urozmaicenie czy dla smaku Quote
Amber Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A może wyście co innego palili i dlatego taki słaby efekt? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja kręcęfajki sam koszt duuuuuuuuuuuuużo mniejszy ,fajki takie same ,a bez fajek nie ma życia :P Quote
omry Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Aleks89 napisał(a):Ja kręcęfajki sam koszt duuuuuuuuuuuuużo mniejszy ,fajki takie same ,a bez fajek nie ma życia :P Kolega też kręci sam, ale to też trzeba umieć, fajnie zbić, żeby się szlug z samego powietrza nie składał. Niestety nie wszyscy umieją :evil_lol: Quote
Recommended Posts