Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do mitów na temat ras to je uwielbiam :loveu: Najlepiej jak miałam mix asta/pita na dt i wszyscy się dziwili jaki ten pies fajny jest i miziasty :evil_lol: Najbardziej brat mojego TZta. Teraz potrafi w dyskusji wyskoczyć z tekstem "że to kwestia wychowania a nie rasy" :diabloti: A mój tzet to już w ogóle dostał kręćka na punkcie 'psów morderców' i broni ich jak lew :loveu::evil_lol: Nie ma się co dziwić Prośka i on to podobny poziom inteligencji :diabloti:

Co to za handel świniami na dogo? :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Tessi&Tola']moje psy są na barfie, więc ja świń nie biorę! żeby nie było, że nie uprzedzałam:diabloti:

Nie niajadły by się prosiętami, to raptem 400-600 gramów :evil_lol:

[quote name='Rinuś']ale masz ladny bannerek :cool3:

A jak-potem bedzie różowy jeszcze :diabloti:

[quote name='Vectra']ja po tylu lata z TĄ RASĄ :diabloti: bardzo dziwnie i nie swoją , obco i dziko .. czułam się z psem do którego każdy cmokał i chciał głaskać :evil_lol:

No ja do tej pory się dziwnie czuje, jak nie muszę miec oczu dookoła głowy na spacerze. Łatwe psy są nudne :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Nie niajadły by się prosiętami, to raptem 400-600 gramów :evil_lol:

Jeden z moich szczurów ważył prawie kilogram :evil_lol: Był przewielki.

Posted

omry napisał(a):
Jeden z moich szczurów ważył prawie kilogram :evil_lol: Był przewielki.

Też miałem takiego potwora był lekko o 1/3 większy od drugiego samca.I był przeobrzydliwie tłusty ,głównym jego zajęciem i rozrywką było ŻARCIE.:lol:Leżał na hamaku wychylał się do miski i żarł.Był tak leniwy ,że szczał pod siebie...

Posted

[quote name='Aleks89']Też miałem takiego potwora był lekko o 1/3 większy od drugiego samca.I był przeobrzydliwie tłusty ,głównym jego zajęciem i rozrywką było ŻARCIE.:lol:Leżał na hamaku wychylał się do miski i żarł.Był tak leniwy ,że szczał pod siebie...

Hahah, nie no, Biniu nie był taki tłusty, on był po prostu wielki. Był alfą stadka, najspokojniejszy, ale jak było trzeba to pokazywał co potrafi :evil_lol:

Biniu - https://lh3.googleusercontent.com/-bMWwYtNMGNg/UQ1cyQUwNEI/AAAAAAAABGU/ka6lniuqjHw/s800/DSC_2711.JPG

Posted

Wszystkie były z tych większych, ale Biniu to był ogrom. No i najwspanialszy brat. U weta Timon z Dolarem schowały się z tyłu, a on wyszedł przed nich, stanął na tylnych łapkach i odpychał pyszczkiem i łapkami rękę wetki, nie pozwalał ich zabrać :evil_lol:

Posted

Ogonki to fajne stwory, marzy mi się łysy szczurek :loveu:

A tak z innej beczki. Jako zagorzała palaczka kupiłam sobie e-papierosa. I powiem szczerze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Odczuła tą zmianę przede wszystkim moja kieszen. Walory smakowe tez są jak najbardziej pozytywne, właśnie popalam sobie rewelacyjną mieszankę jabłkowo-mentolową. I polecam każdego palaczowi. ;)

Posted

Już pal sześć kasę nawet, ale zdrowie... Po zapaleniu pierwszego rano czuję się jakbym zaraz miała umrzeć. Bardzo to mądre i w ogóle :diabloti:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Ogonki to fajne stwory, marzy mi się łysy szczurek :loveu:

A tak z innej beczki. Jako zagorzała palaczka kupiłam sobie e-papierosa. I powiem szczerze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Odczuła tą zmianę przede wszystkim moja kieszen. Walory smakowe tez są jak najbardziej pozytywne, właśnie popalam sobie rewelacyjną mieszankę jabłkowo-mentolową. I polecam każdego palaczowi. ;)

a ja nie polecam, kupiłam TŻtowi i oboje uważamy, że nie da się tym napalić :eviltong: fajne jako urozmaicenie czy dla smaku

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ja kręcęfajki sam koszt duuuuuuuuuuuuużo mniejszy ,fajki takie same ,a bez fajek nie ma życia :P

Kolega też kręci sam, ale to też trzeba umieć, fajnie zbić, żeby się szlug z samego powietrza nie składał. Niestety nie wszyscy umieją :evil_lol: