Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kruszynka nadal czeka....chyba trochę zmarniała biedulka.Wygłaskałam ja przez kraty ile mogłam-w piątek spróbujemy ja wyciągnac i zrobić nowe zdjęcia.
Jejku jak ona piszczy jak sie odchodzi od jej boksu:(
Ale w ciąży raczej nie jest bo było by widać już......

Posted

Piękna sunieczko, hopaj po domek...będą nowe zdjęcia jutro?

Jaka ona jest do innych psów, suczek?
A jak z kotami? Dzieci lubi?
Im więcej informacji, tym łatwiej ją zachwalać potencjalnym chętnym.

Posted

GoWa : w pierwszym poscie Ania pisze że Kruszynka toleruje inne psy, w boksie jest z suczkami. Z tego co mi sie wydaje to ona jest strasznie przytulasta, jeszce młoda, bardzo łagodna i spragniona kontaktu z człowiekem. Wydaje mi się że dzieci tez lubi, to typ psa ciapy :)

Posted

Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!Miałam telefon w sprawie KRUSZYNKI -WYPATRZONA W INTERNECIE:)Bardzo fajna pani-zmarłim własnie doberman ze starości.Sa z inowrocławia. Dzis do 10 wieczorem dadza znac czy biora i jak cos to jutro przyjadą!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Państwo sie zdecydowali-jutro o 10 przyjadą po Kruszynkę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dziekuję wszystkim za pomoc i za ogłoszenia w internecie, bo dzięki temu Kruszynka znalazła dom:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Mam nadzieje,że już sie nic nie zmieni!!!!!

Posted

Wierzę Ci Aniu ale mam nadzieje że wszytsko się ułoży, zauważyłam że jak człowiek jest dobrej mysli to skupia wokół siebie pozytywną energię. Widocznie Ci ludzie nie zasługiwali na Babe !!!! na pewno czeka jeszcze przed nią dużo miłych chwil!!!

Posted

to cudnie naprawde w tym przeklętym dniu choć jedna cudowna wiadomość rycze ze szczęścia i nad biednym Synkiem z żalu na przemian bo za Belę to sie już tylko modle, jest wreszcie coś pozytywnego bardzo dziękujemy nowym państwu za szanse i życzymy szczęścia i miłości a na fotki i wiadomości będziemy czekać od 10.01 jutro rano:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

No to Kruszynka pojecchala dzisiaj do domku:) ok 10.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Państwo bardzo fajni i mili. Przyjechali do na z Inowrocławia. Kilka dni temu musieli uśpić 11-letnia sunię i nie mogali żyć bez pieska. Naprawde wspaniali ludzie.

Posted

:laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::laola::cunao::cunao:
Kruszynka będzie miała wspaniały dom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak tylko pojawią się fotki z nowego domku to sami zobaczycie:loveu:
Na prawde wspaniali ludzie o fantastycznym podejściu do psów i do ich wychowania-łacznie ze sterylizacją:multi: