Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kruszynka nadal czeka....chyba trochę zmarniała biedulka.Wygłaskałam ja przez kraty ile mogłam-w piątek spróbujemy ja wyciągnac i zrobić nowe zdjęcia. Jejku jak ona piszczy jak sie odchodzi od jej boksu:( Ale w ciąży raczej nie jest bo było by widać już...... Quote
olenka_f Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jakoś ciągle o niej myśle tak bym chciała żeby miała dom i dobrych państwa Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Oj Kruszynko ty ........ Hopsiaj na górę po domek!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Kruszynka bardzo prosi o dom!!!!!Ona ma tyle miłości w sobie...... Quote
dariaopole Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nikt nie chce takiej ślicznej kochanej Kruszynki ??? .............nie wierzę :shake: Quote
BoWa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Piękna sunieczko, hopaj po domek...będą nowe zdjęcia jutro? Jaka ona jest do innych psów, suczek? A jak z kotami? Dzieci lubi? Im więcej informacji, tym łatwiej ją zachwalać potencjalnym chętnym. Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 GoWa : w pierwszym poscie Ania pisze że Kruszynka toleruje inne psy, w boksie jest z suczkami. Z tego co mi sie wydaje to ona jest strasznie przytulasta, jeszce młoda, bardzo łagodna i spragniona kontaktu z człowiekem. Wydaje mi się że dzieci tez lubi, to typ psa ciapy :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!Miałam telefon w sprawie KRUSZYNKI -WYPATRZONA W INTERNECIE:)Bardzo fajna pani-zmarłim własnie doberman ze starości.Sa z inowrocławia. Dzis do 10 wieczorem dadza znac czy biora i jak cos to jutro przyjadą!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Państwo sie zdecydowali-jutro o 10 przyjadą po Kruszynkę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziekuję wszystkim za pomoc i za ogłoszenia w internecie, bo dzięki temu Kruszynka znalazła dom:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje,że już sie nic nie zmieni!!!!! Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ojej, jak juz do tego dojdzie to będę skakać z radości, ona taka kochaniutka jest ta Kruszynka :) Ania ; przynajmniej tyle pozytywnych informacji :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ach Daria....dzisiejszego dnia to ja nigdy nie zapomnę.....:(:( Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wierzę Ci Aniu ale mam nadzieje że wszytsko się ułoży, zauważyłam że jak człowiek jest dobrej mysli to skupia wokół siebie pozytywną energię. Widocznie Ci ludzie nie zasługiwali na Babe !!!! na pewno czeka jeszcze przed nią dużo miłych chwil!!! Quote
fizia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 O jak się cieszę!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 to cudnie naprawde w tym przeklętym dniu choć jedna cudowna wiadomość rycze ze szczęścia i nad biednym Synkiem z żalu na przemian bo za Belę to sie już tylko modle, jest wreszcie coś pozytywnego bardzo dziękujemy nowym państwu za szanse i życzymy szczęścia i miłości a na fotki i wiadomości będziemy czekać od 10.01 jutro rano:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Iskra73 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No to Kruszynka pojecchala dzisiaj do domku:) ok 10.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Państwo bardzo fajni i mili. Przyjechali do na z Inowrocławia. Kilka dni temu musieli uśpić 11-letnia sunię i nie mogali żyć bez pieska. Naprawde wspaniali ludzie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 :laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::laola::cunao::cunao: Kruszynka będzie miała wspaniały dom!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tylko pojawią się fotki z nowego domku to sami zobaczycie:loveu: Na prawde wspaniali ludzie o fantastycznym podejściu do psów i do ich wychowania-łacznie ze sterylizacją:multi: Quote
Paola06 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ciesze się razem z Wami i Kruszynką:laola::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
Recommended Posts