Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Niestety to prawda. :-(:-(

Chociaż w ostatnie swoje dni nie był sam...

Biegaj Maciejku po zielonej łączce....
Łap patyczki i wesoło merdaj ogonkiem........

Posted

Maciej w nowym domu ciągle miał rozwolnienie, zaczal miec problemy z chodzeniem. Weterynarz mial podejrzenia i go rozcial. Okazalo się ze ma raka watroby. Nie bylo szans na leczenie....
Przepraszam ze nie napisalam dlaczego. Ale jestem podłamana, widzialam ze mu sie nozki w schronie trzesly i zrobilam rtg (jeszcze faktura nie zaplacona). Nic nie wykazalo. Jestem wsciekla bo gdybym dalej szukala przyczyny to moze by wyszlo.. Ale z drugiej strony Maciej poszedl do domku wiec moze lepiej ze przynajmniej nie byl sam w tym ostatnim miesiacu...
Sama nie wiem. Ale chyba za mało się starałam i za mało zrobiłam. Ale badania krwi nic nie wykazaly, drugie badanie cukru tez wyszlo w normie. Gule przy odbycie wet okreslil jako przepukline ktorej lepiej nie ruszac. Wiec sama nie wiem czy byly szanse czy nie.
To pierwszy moj taki przypadek, wiec ciezko mi to sobie w jakikolwiek sposob wytlumaczyc....

Posted

:-(

Franca proszę Cie nie miej do siebie żadnych pretensji, życie jest smutne i niesprawiedliwe ale pomyśl że dałaś mu namiastke miłości i ostatnie dni spędził w domu a nie w wilgotnym boksie. Było mi dane poznać Macieja i kilka razy być z Francą i Maciejem na spacerku, był taki radosny i energiczny, ale pewnie dużo przecierpiał i nie miał już siły walczyć. Biega gdzieś teraz po zielonej łączce i wreszcie czuje sie wolny i szczęśliwy.