Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze widzisz, nie mogę spać, fatalnie się czuję, nie wiem co się dzieje, myślałam że zapalenie spojówek ale pani w aptece powiedziała, że na pewno to nie to, mówiła że to może jakiś wirus i kazała jechac na pogotowie, oszalał chyba.

Hop Maciuś!

Posted

Maciuś coraz bardziej się uśmiecha. Nadal ma katar. Skoro dostawał leki, badał go weterynarz i nadal ma zapchany nos. To sądzę, że to wina ciągłego kontaktu z zimnym betonem.

Posted

Byłam dziś w schronisku. Wyprowadziłam Maciejka na spacerek. Na smyczy całkowicie nie potrafie chodzić. Ciągnie jak lokomotywa. Przechodząca z naprzeciwka Pani powiedziała że on ma więcej sił ode mnie. Ale jak poszliśmy na trawkę, do cienia to co chwilka kładł się by znów wstać. Później się tarzał. Widać było że rozluźnił się trochę na spacerku.
I zaczyna być coraz bardziej kontaktowy. Na mój widok bardzo się dziś ucieszył.

Co do łapek to nadal nic nie wiem.

I później wstawię kilka fotek.

Posted

Byłam dziś z Maciejem na spacerku. Na smyczy całkowicie nie potrafie chodzić. Ciągnie jak lokomotywa. Przechodząca z naprzeciwka Pani powiedziała że on ma więcej sił ode mnie. :wink: Ale jak poszliśmy na trawkę, do cienia to co chwilka kładł się by znów wstać. Później się tarzał. Widać było że rozluźnił się trochę na spacerku.
I zaczyna być coraz bardziej kontaktowy. Na mój widok bardzo się dziś ucieszył.

Posted

Wyprowadziłyśmy z Darią Maciejka na spacerek. Na smyczy całkowicie nie potrafi chodzić. Ciągnie jak lokomotywa. Przechodząca z naprzeciwka Pani powiedziała że on ma więcej sił ode mnie. Ale jak poszliśmy na trawkę, do cienia to co chwilka kładł się by znów wstać. Później się tarzał. Widać było że rozluźnił się trochę na spacerku.
I zaczyna być coraz bardziej kontaktowy. Na nasz widok bardzo się ucieszył.

W tym tygodniu ma przyjechać pani z Włbrzycha by się zapoznać z Maciejem. Trzymajmy kciuki!!!!