Franca81 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 AgaiTheta napisał(a):.............................. Ciotka, a mówiłam, żebyś zaraz szła spać a nie z godznę później. :mad: Quote
AgaiTheta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kurcze widzisz, nie mogę spać, fatalnie się czuję, nie wiem co się dzieje, myślałam że zapalenie spojówek ale pani w aptece powiedziała, że na pewno to nie to, mówiła że to może jakiś wirus i kazała jechac na pogotowie, oszalał chyba. Hop Maciuś! Quote
Franca81 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 To jutro koniecznie do lekarza mykaj!!!! I nie ma że brak czasu.:mad: Quote
Franca81 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Niestety nie miałam dziś czasu podjechać. I nie wiem czy jutro i w środę dam radę. :( Quote
Franca81 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Franca81'] I znów w górę. Kurcze jeszcze troche i z Macieja atleta będzie. :cool3: Quote
Franca81 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Maciuś coraz bardziej się uśmiecha. Nadal ma katar. Skoro dostawał leki, badał go weterynarz i nadal ma zapchany nos. To sądzę, że to wina ciągłego kontaktu z zimnym betonem. Quote
mOn4 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Maciuś potrzebuje spokojnego domku na jesień życia!! Quote
Franca81 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Byłam dziś w schronisku. Wyprowadziłam Maciejka na spacerek. Na smyczy całkowicie nie potrafie chodzić. Ciągnie jak lokomotywa. Przechodząca z naprzeciwka Pani powiedziała że on ma więcej sił ode mnie. Ale jak poszliśmy na trawkę, do cienia to co chwilka kładł się by znów wstać. Później się tarzał. Widać było że rozluźnił się trochę na spacerku. I zaczyna być coraz bardziej kontaktowy. Na mój widok bardzo się dziś ucieszył. Co do łapek to nadal nic nie wiem. I później wstawię kilka fotek. Quote
Franca81 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Byłam dziś z Maciejem na spacerku. Na smyczy całkowicie nie potrafie chodzić. Ciągnie jak lokomotywa. Przechodząca z naprzeciwka Pani powiedziała że on ma więcej sił ode mnie. :wink: Ale jak poszliśmy na trawkę, do cienia to co chwilka kładł się by znów wstać. Później się tarzał. Widać było że rozluźnił się trochę na spacerku. I zaczyna być coraz bardziej kontaktowy. Na mój widok bardzo się dziś ucieszył. Quote
dariaopole Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 podnoszę Maciusia !! To naprawde wspaniały energiczny psiak !!! Quote
Franca81 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Wyprowadziłyśmy z Darią Maciejka na spacerek. Na smyczy całkowicie nie potrafi chodzić. Ciągnie jak lokomotywa. Przechodząca z naprzeciwka Pani powiedziała że on ma więcej sił ode mnie. Ale jak poszliśmy na trawkę, do cienia to co chwilka kładł się by znów wstać. Później się tarzał. Widać było że rozluźnił się trochę na spacerku. I zaczyna być coraz bardziej kontaktowy. Na nasz widok bardzo się ucieszył. W tym tygodniu ma przyjechać pani z Włbrzycha by się zapoznać z Maciejem. Trzymajmy kciuki!!!! Quote
dariaopole Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Z tego co wiem to ktos miał przyjechać w czwartek więc dopiero dzisiaj możliwe że będą jakieś wieści !! Maciejku hop hop hop do góry !! Quote
Recommended Posts