la_pegaza Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Był w piątkowej wyborczej, ze zdjęciem i opisem :happy1: Quote
Franca81 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 :Rose: Wielkie dzięki !!!! :loveu: Mam nadzieję, że będzie jakiś odzew bo Maciuś zasługuje na spokojną jesień życia. Quote
Franca81 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Maciuś dziś będzie miał pobraną krew. Został przeniesiony w niedzielę do izolatki. Przynajmniej nie będzie mu zimno. Quote
Franca81 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Podnoszę. Byłam u Maciusia. Pobrano mu krew. Prześwietlenie będzie mieć robione jak będzie mieć ucinane jajca. Bo jak go uśpią to od razu fotke kości cykną. W izolatce siedzi. Tam przynajmniej cieplutko. Katarku mniej. Nóżki jakby się mniej trzęsły. Ale trawy dużo jadł. Później dam fotki Macieja. Quote
Franca81 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 OOOO. Trzymamy kciuki by się ten ktoś odezwał. I żeby faktycznie chciał zaadoptować Maciusia. :loveu: Quote
la_pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dziś znowu był w gazecie, bez zdjęcia ale zawsze ;) Quote
Franca81 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 la_pegaza napisał(a):dziś znowu był w gazecie, bez zdjęcia ale zawsze ;) Zawsze ogłoszenie jest kolejną szansą. :loveu: Maciejowski w górę!!! Quote
Franca81 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Byłam dziś w schronisku ale niestety z Maciejem na dwór nie wyszłam. Z tego co wiem to Maciej ma się dobrze. Z rana zostaje wypuszczany z izolatki i sobie biega po schronisku. Mam nadzieję, że na dniach wyprowadzę chłopaka na spacerek. Quote
Dharma Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bazarek boksiowy, aby ratowac kolejne faflaki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706 Quote
la_pegaza Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Było kolejne ogłoszenie :) Jako, że bez zdjęcia to jakby ktoś dzownił to pamiętajcie o Teodorze i suni ;) Quote
Franca81 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Maciej znów trafił do kojca. Ale juz przynajmniej jest spokojniejszy bo w izolatce gryzl kraty i straszliwie plakal. Wyniki krwi nic nie wykazały. Są w normie. Więc dobra wiadomość. Jutro Maciej będzie kastrowany i przy okazji będzie zrobione rtg. Quote
Franca81 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Maciej jest już wykastrowany. Wszystko przebiegło prawidłowo. Miał robione RTG, z którego nic nie wyszło. Tzn wszystko prawidłowo. To już nie wiem skąd te nóżki się trzęsły. Dziś jak dam rade to podjadę do niego. Będzie mieć robione badanie na cukier bo ostatnio miał podwyższony. No a to napuchnięcie na pupie to jest przepuklina. Weterynarz powiedział, że tego narazie nie będzie się ruszać. Nie można mu tylko podawać żadnych kości i innych twardych rzeczy do jedzenia. Dziś jak się wyrobię to podjadę a jak nie to w piątek już raczej na 99% pojadę wymiziać chopaka. Quote
Franca81 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Cukier w normie. Tak więc z badań nic nie wynika bo wszystko w normie. Byłam wczoraj w schronie ale tylko chłopaka pogłaskałam. Katar jednak nadal ma ale to chyba już wina tego, że na dworze w boksie jest. Podnoszę Macieja. Quote
Recommended Posts