Apon2103 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witam w okolicach choroszczy błąka się od kilku dni kilku miesięczny owczarek niemiecki (a dokładniej delikatny mieszaniec), może ktoś coś wie na temat jego właścicieli. Postaram się jutro wrzucic jakieś zdjęcia, i będę szukał właściciela, jeżeli mi się to nie uda będę go musiał zawieśc do schroniska chyba że ktoś będzie tak łaskawy i go przygarnie. Quote
eliza71 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 na BO było ogłoszenie o zaginionym w Krupnikach owczarku niemieckim Quote
asika5 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ja też chyba widziałam tego psa co prawda z daleka wyglądał na młodego a to na pewno pies? Quote
Apon2103 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Tak to na pewno był pies z czerwoną obrożą, tylko że od wczoraj go szukam i nie ma już go w naszej okolicy.Może ktoś go przygarnął albo znalazł się właściciel. Quote
asika5 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 To ja myślałam o innym tamten miał żółtą obroże i był bardziej onkowanty, a owczarek mi kiedyś śmignoł przed oczami ale to jakieś dwa tygodnie temu Quote
Recommended Posts