asha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wszystkich chętnych zapraszam na seminarium frisbee dla początkujących. Data: 14.04.2007 Miejsce: Wrocław Prowadzący: Dariusz Radomski (www.discbusters.com) Zapisy i informacje woof@woof.com.pl lub 600 103 600 Seminarium dla początkujących obejmuje następujące zagadnienia: * Podstawy rzucania frisbee (chwyty, fizyka lotu talerzyka frisbee, postawa, prowadzenie ręki, spin) . * Nauka podstawowych technik rzutowych: backhand, sidearm, overhand. * Prezentacja różnorodności technik rzutowych i ich mutacji (underhand, thumber, chicken wing, air-brush, kick, hammer, air bounce, itp). * Przygotowanie do tricków z psem - floater - nauka i ćwiczenie. * Motywowanie psa, nauka prawidowego chwytu, praca nad prawidłowym lądowaniem. * Nauka prawidłowego aportu frisbee i jego mutacji. * Prezentacja technik freestyle: zigzac, passing, "around the world", over, vault, dog catch. * Podstawy nauki poszczególnych technik freestyle - passing, over. * Warsztaty indywidualne z każdym z uczestników - ok. 10-15 min. * jeśli wystarczy sił... mecz ultimate frisbee. Pozdrawiam. Asia www.woof.com.pl Quote
gonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A jaki jest koszt seminarium? I gdzie dokładnie to się będzie odbywało? Ja się chyba też wybiorę :multi: Quote
asha Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Koszt to 70 zł ( z psem) 40 zł bez psa. Miejsce: ul. Wróblewskiego Ale miejsc wolnych już nie ma. Zapraszam na następne , termin podam wkrótce. Asia Quote
Godelaine Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mam nadzieję, że my na liście zaklepani jesteśmy :) Już zacieram rączki! :) I fajnie, że co raz więcej się w tym sporcie dzieje :) Quote
Aten@ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Godelaine napisał(a):Mam nadzieję, że my na liście zaklepani jesteśmy :) no jakżeby nas mogło tam zabraknąć :diabloti: - Bogusia - wątpisz w to? :crazyeye: :lol: hanysy rulezzzzzzzzz :cool3: Quote
agatazielinska Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pozdrowienia dla uczestniczek i uczestników seminarium :lol: Jak tam zakwasy? Kto się zastanawia czy warto jechać, niech się juz nie zastanawia :shake: i jedzie, bo naprawdę warto. Brawo dla organizatorów i prowadzącego :loveu: Quote
Aten@ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 agatazielinska napisał(a):Pozdrowienia dla uczestniczek i uczestników seminarium :lol: wzajemnie :D agatazielinska napisał(a): Kto się zastanawia czy warto jechać, niech się juz nie zastanawia :shake: i jedzie, bo naprawdę warto. Brawo dla organizatorów i prowadzącego :loveu: popieram :D super atmosfera, mili ludzie, prowadzący super :D Quote
Cimi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tak, tak super :lol: :lol!:. Dzięki :lol: :multi:. Zakwasów brak :lol: Cóż pogoda niby fajna, ale wyglądałam jak świnka pigi na ryjku :evil_lol:. Quote
agatazielinska Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Zajrzyjcie tu: http://www.bordercollie.fora.pl/viewtopic.php?p=30973#30973 Quote
Godelaine Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Superanckie foty! Co do wrażeń - jestem leniwa, więc skopiuję to, co napisałam na Psach Sportowych :) Asia (i nie tylko :) ) - dzięki za zorganizowanie tego seminarium. Było fantastycznie! Ja wpadłam. I to na amen Na razie przede mną wieeeeeele do zrobienia. Ale podstawy są, chęci też. No i pies gotowy w każdej chwili pracować Więc to chyba niezły start Dzięki Darku za cierpliwe tłumaczenie i wysłuchiwanie moich pytań (ja pod tym względem jestem straszna, co chyba wczoraj wszyscy zauważyli ). Mam nadzieję, że niedługo - dzięki regularnym ćwiczeniom - będzie widać efekty :) A co do zakwasów - niestety są. Prawe udo :> Agata - widać za mało talerzy z gleby zbierałaś :) Quote
asha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Dziękuje bardzo wszystkim. Mam nadzieję, że do zobaczenia na następnym. :) Zapraszam do galerii http://www.woof.com.pl/Galerie/2007_04_14%20zieniewicz%20seminarium.html Asia Quote
Frenkino Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Fajne fotki! My rowniez dziekujemy za dobra zabawe;) duzo sie nauczylam:cool3: ....Aaa oprocz zakwasow mam jeszcze zjarana mordke i rece;) (slonce bylo zabojcze)......ale bylo bardzo milo!! Dziekujemy prowadzacemu i organizatorom:razz: pozdrawiam Kasia&Frenki Quote
Godelaine Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Asiu - czy mogę przekopiować na swoje belgowe forum pare fotek z info, że pochodzą z Waszej strony? Czy nie bardzo? Quote
Ewelina & Hera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Czy w tym roku będzie organizowane takie seminarium :)? Quote
Recommended Posts