Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mycha101 napisał(a):
Evitka Zapomniałam Ci też napisać, że w Pawłowie masz swoją imienniczkę, tzn jesteś taką matką chrzestną:roll:

Czuję się zaszczycona i jest mi bardzo miło z tego powodu :B-fly: ;)
Czy moja imienniczka ma wątek na dogo ?

Posted

[quote name='evita.']Czy moja imienniczka ma wątek na dogo ?

Jeszcze nie ma zapraszam Cię na stronę www.pawlowo.maxlive.pl i tam ją znajdziesz w psach do adopcji.

Kacha dzięki za zaangażowanie, takich ludzi nam trzeba. Laguna bannerek śliczny, wielkie dzięki.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzwonił dziś Pan i pytał o Benka. Jest nim bardzo poważnie zainteresowany i być może już w sobotę po niego przyjedzie. Benek zamieszkałby w bloku z mamą Pana - emerytką i kociem.
Pan mieszka w Wawie, więc myślę, że domek trzeba będzie sprawdzić, wątpię czy da się to zrobić przed świętami, ale od razu po świętach, jak weźmie Benka, wizytę poadopcyjną trzeba będzie zorganizować.
Trzymajcie kciuki.
Pan znalazł ogłoszenie na bono.pl

Posted

Pan zadzwonił. W sobotę przyjeżdża po Benka, ze schroniska od razu razem jedziemy do weta, żeby odrobaczyć i odpchlić chłopczyka.
Hurrrrrra!!!!! No dobra tak na full będę się cieszyć, jak Benek będzie już poza schronem.

Posted

enia napisał(a):
Gdzie jest Twój Wątek Mycha z tymi chorymi maluchami???????????
wczoraj był dzis nie ma.

ja też przyłączam się do tego pytania ... już trzeci dzień szukam wątku tych chorych maluchów ...

Posted

Napisałaqm do admina, ale jakoś mi nie odpowiedział.
Enia jak możesz wstaw tu ten wątek, który zginął, masz link do niego.
Problem taki, że nie mam w domu fotek maluchów:shake:

Posted

A jak mam to wstawić? link wstawiłam na Węgrowski wątek i też tego postu nie ma, a był bo ludzie widzieli.....
mycha napisz do moda raz jeszcze.

Posted

Enia , nie mogę znaleźć na węgrowskim wątku. Może się zapadł pod ziemię?
Jak możesz to sprawdź w archiwum gg, link Ci przysłałam chyba w poniedziałek 02.04.
Zaraz wychodzę z domu i znowu mnie długo nie będzie. Więc pewnie wyślę zapytanie do moda jak wrócę.