Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niedawno na spacerku nad morzem alcazar znalazł sobie piłke nożną, zatargał ją aż do domu i teraz się nią bawi. już nie boi się wchodzić do morza, nawet jak są duże fale to śmiało wchodzi.
coś niemoge wkleić zdjęć spróbuje jutro.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a oto kolejne zdjęcie śpioszka

skończyło się u nas słoneczko i wylegiwania się na balkonie.
teraz nastał czas biegania po parku w deszczu i łapania kropli deszczu, co jest ulubionązabawą alcazara.

Posted

jak ja lubie patrzec na te pozy w czasie snow :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:.Czasem sie nawet dziwie jak pies moze sie tak wykrecic -Alcazar tez pewnie tak ma? ;)

Posted

Śliczne fotki!! Jako dziecko zawsze chciałam mieć haszczaka, przynajmniej dopóki nie dowiedziałam się że istnieją sznaucery olbrzymy... ;) Alcazar jest przepiękny, wstawiaj jak najwięcej fotek:D Pozdrawiamy:)

• 2 weeks later...
Posted

aby niebyło twardo podłożył sobie sobie misia,
gdy teściowie się przeprowadzali spakowali do reklamówki rzeczy alcazara aten spryciarz tak wąchał aż znalazł tą reklamówkę i sobie wyciągnął swojego jelonka a teraz ten misiu niema wnętrzności i głowy.

Posted

o tak jest bardzo pomysłowym pieskiem.
a teraz ma kare i siedzi na półpiętrze. podczas spaceru puściłam go luzem a ten dojrzał kury chociaż niebyły luzem i do nich poleciał, a ja bidna musiałam się wskrobać na górkę żeby go zapiąć a ten mi zaczął wchodzić pod budę w której na szczęście były zamknięte te kury, i zaczął na mnie skakać i mnie gryść haratnął mnie w kciuka. na szczęscie niebyło właściciela i były one zamknięte, był jeden wielki pisk.

Posted

[quote name='Alcazar']

wkleiłam chyba wszystkie fotki jakie miałam jutro wkleje następne. małego diabełka o anielskim wyglądzie.
Witam
ślicznei psiak rośnie, wykapany z niego tatuś ;)
Poprosze większe fotki na mojego maila husky_milian@wp.pl

Posted

aga zapomniałam ci dopisać upały są u nas straszne, przez jakiś czas niemiał apetytu chodził przygaszonyale już jest żywszy i dalej psoći. przesiaduje albo na balkonie albo na schodach, w domu mamy zasłonięte serandy i chodzi wiatrak, ma ze 3 miski z wodą porostawiane po domu i dodatkową na dole u teściowej.
a tak wygląda po dzisiejszym spacerku znad morza, niewidać ale jest cały mokry i ma brudne łapki.
już wchodzi głębiej i dzisiaj nawet płynął kawałek.

Posted

Alcazar rzeczywiście jest podobny do mojego psa, ale pod względem minek które robi i zachowania, o jakim tu piszesz :) Mojemu np. też zawsze kapie z mordki po wypiciu wody.. Śmieszne te nasze psiaki :) Alcazar jest b.fajny.
Jeżeli jeszcze jakieś fajne fotki będziesz miała, to chętnie obejrzę: toptopcia@wp.pl i się odwdzięczę ;)