Alcazar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 niedawno na spacerku nad morzem alcazar znalazł sobie piłke nożną, zatargał ją aż do domu i teraz się nią bawi. już nie boi się wchodzić do morza, nawet jak są duże fale to śmiało wchodzi. coś niemoge wkleić zdjęć spróbuje jutro. Quote
Alcazar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 a oto siostra alcazara. prawda że są do siebie bardzo podobni. Quote
Alcazar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 a oto kolejne zdjęcie śpioszka skończyło się u nas słoneczko i wylegiwania się na balkonie. teraz nastał czas biegania po parku w deszczu i łapania kropli deszczu, co jest ulubionązabawą alcazara. Quote
haska_12 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale on śliczny :o Aż gały mi wylazły... :evil_lol: A jaki czyściutki :loveu: Quote
Alcazar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 a to jest alcazar, który albo je albo śpi Quote
Carolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jak ja lubie patrzec na te pozy w czasie snow :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:.Czasem sie nawet dziwie jak pies moze sie tak wykrecic -Alcazar tez pewnie tak ma? ;) Quote
asiątko31 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 witam wszystkich Bardzo śliczne zdjęcia , podobają mi się Quote
despera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Śliczne fotki!! Jako dziecko zawsze chciałam mieć haszczaka, przynajmniej dopóki nie dowiedziałam się że istnieją sznaucery olbrzymy... ;) Alcazar jest przepiękny, wstawiaj jak najwięcej fotek:D Pozdrawiamy:) Quote
Alcazar Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 aby niebyło twardo podłożył sobie sobie misia, gdy teściowie się przeprowadzali spakowali do reklamówki rzeczy alcazara aten spryciarz tak wąchał aż znalazł tą reklamówkę i sobie wyciągnął swojego jelonka a teraz ten misiu niema wnętrzności i głowy. Quote
Alcazar Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 drzemka po jedzeniu, zostawił sobie troche kosteczki na póżniej Quote
despera Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale masz mądrego psiaka:D Nie dość, że umie zadbać o swoją wygodę, to jeszcze myśli przyszłościowo i zapasy robi ;) Quote
Alcazar Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 znowu śpi tym razem pilnuje zabawki, teściowa zawsze podkłada mu ścierkę bo gdy pije to mu zawsze cieknie z pyska i wszędzie jest mokro. Quote
Alcazar Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 o tak jest bardzo pomysłowym pieskiem. a teraz ma kare i siedzi na półpiętrze. podczas spaceru puściłam go luzem a ten dojrzał kury chociaż niebyły luzem i do nich poleciał, a ja bidna musiałam się wskrobać na górkę żeby go zapiąć a ten mi zaczął wchodzić pod budę w której na szczęście były zamknięte te kury, i zaczął na mnie skakać i mnie gryść haratnął mnie w kciuka. na szczęscie niebyło właściciela i były one zamknięte, był jeden wielki pisk. Quote
Alcazar Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 fan piłki nożnej niewiem które już wklejałam, troche się pogubiłam. Quote
Alcazar Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 wkleiłam chyba wszystkie fotki jakie miałam jutro wkleje następne. małego diabełka o anielskim wyglądzie. Quote
zpr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Alcazar'] wkleiłam chyba wszystkie fotki jakie miałam jutro wkleje następne. małego diabełka o anielskim wyglądzie. Witam ślicznei psiak rośnie, wykapany z niego tatuś ;) Poprosze większe fotki na mojego maila husky_milian@wp.pl Quote
Alcazar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 aga zapomniałam ci dopisać upały są u nas straszne, przez jakiś czas niemiał apetytu chodził przygaszonyale już jest żywszy i dalej psoći. przesiaduje albo na balkonie albo na schodach, w domu mamy zasłonięte serandy i chodzi wiatrak, ma ze 3 miski z wodą porostawiane po domu i dodatkową na dole u teściowej. a tak wygląda po dzisiejszym spacerku znad morza, niewidać ale jest cały mokry i ma brudne łapki. już wchodzi głębiej i dzisiaj nawet płynął kawałek. Quote
cuciola Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 wyrosl chlopak! wyobrazam sobie jak mu musi byc goraco! Quote
Alcazar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 lepiej smakuje z worka. a po jedzonku odpoczynek Quote
Kida Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Alcazar rzeczywiście jest podobny do mojego psa, ale pod względem minek które robi i zachowania, o jakim tu piszesz :) Mojemu np. też zawsze kapie z mordki po wypiciu wody.. Śmieszne te nasze psiaki :) Alcazar jest b.fajny. Jeżeli jeszcze jakieś fajne fotki będziesz miała, to chętnie obejrzę: toptopcia@wp.pl i się odwdzięczę ;) Quote
Recommended Posts