enchantress Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Chcę kupić pieska z rodowodem, ale nie zamierzam go wystawiać, także nie zależy mi na rodzicach ze szczególnymi osiągnięciami. Czy możecie polecić mi jakąś sprawdzoną hodowlę w Warszawie lub okolicach? Quote
Wind Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Moze zajrzysz na strony hodowli Bakarat i Cud Natury. To sprawdzone hodowle :-) pozdrawiam, Quote
yoreczka Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Wind dzięki za dobre słowo i reklame jestem zaskoczona Quote
Jagoda Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 witajcie :D czy są jakies sprawdzone hodowle na Dolnym Śląsku? Quote
AgaCzips Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Moze zajrzysz na strony hodowli Bakarat i Cud Natury. To sprawdzone hodowle Również polecam tę hodowlę. :wink: Są tam piękne i zadbane psiaki. A co najważniejsze -są zdrowe :wink: :D Pozdrawiam Quote
Jagoda Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 dziekuję :D to prawda- włlaśnie chodzi mi o zdrowego psiaczka. a Bakarat to też w Warszawie? jaka tam jest stronka? Quote
marcia&shanti Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 polecam serdecznie Bakarat,mają ładne reproduktory i sunie.Dbają o pieski i służą radą.Fakt że się cenią ,ale naprawdę maja piękne pieski. Ja przy odbiorze Shanti byłam zaskoczona ich postawą- wszystkie szczeniaczki bojące się i trzęsące niemiłosiernie były chowane pod sweterek hodowczyni.Taka troskliwa mamusia.Poświęcono nam ze dwie godziny.Naprawdę polecam,bo niestety wiem co to znaczy hodowla nie z zamiłowania. Quote
Yorkuś Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Tak jak York polecam ci hodowlę Bakarat!!! Lub inne hodowle które są prowadzone przez Annę Zwolińską!!! :klacz: Quote
Wind Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Yorkus, Czy Twoje kolejne posty juz zawsze beda o tym samym ??? Powtarzanie juz napisanych informacji jest zwyklym zasmiecaniem forum. Takie zachowanie powoduje marnowanie czasu innych uzytkownikow forum, ktorzy otwieraja reaktywowany przez Ciebie temat i znajduja kolejny nic nie wnoszacy do dyskusji post. Bardzo prosze jeszcze raz zapoznaj sie z Regulaminem Forum i przeczytaj go, ze zrozumieniem intencji piszacego. Quote
Recommended Posts