Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcę kupić pieska z rodowodem, ale nie zamierzam go wystawiać, także nie zależy mi na rodzicach ze szczególnymi osiągnięciami. Czy możecie polecić mi jakąś sprawdzoną hodowlę w Warszawie lub okolicach?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Moze zajrzysz na strony hodowli Bakarat i Cud Natury.

To sprawdzone hodowle

Również polecam tę hodowlę. :wink: Są tam piękne i zadbane psiaki. A co najważniejsze -są zdrowe :wink: :D

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

polecam serdecznie Bakarat,mają ładne reproduktory i sunie.Dbają o pieski i służą radą.Fakt że się cenią ,ale naprawdę maja piękne pieski.

Ja przy odbiorze Shanti byłam zaskoczona ich postawą- wszystkie szczeniaczki bojące się i trzęsące niemiłosiernie były chowane pod sweterek hodowczyni.Taka troskliwa mamusia.Poświęcono nam ze dwie godziny.Naprawdę polecam,bo niestety wiem co to znaczy hodowla nie z zamiłowania.

Posted

Yorkus,

Czy Twoje kolejne posty juz zawsze beda o tym samym ???

Powtarzanie juz napisanych informacji jest zwyklym zasmiecaniem forum. Takie zachowanie powoduje marnowanie czasu innych uzytkownikow forum, ktorzy otwieraja reaktywowany przez Ciebie temat i znajduja kolejny nic nie wnoszacy do dyskusji post.

Bardzo prosze jeszcze raz zapoznaj sie z Regulaminem Forum i przeczytaj go, ze zrozumieniem intencji piszacego.