Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj znowu byłam u weta.

Rino dostał jeszcze zastrzyk i antybiotyki na 4 dni.
Koopalce prawie ok ;)
Mam nadzieję, że teraz Rino szybciutko przytyje, bo straszny z niego chudzielec.

A z puszeczek na pewno się ucieszy :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panna Marple']Suuuupeeeer!:multi:[/QUOTE]

:)

[quote name='Poker']Dobrze ,że chłopak wcina.
Z mojego bazarku jest chociaż 4o zł.[/QUOTE]

Super, grosik do grosika :)

[quote name='Makila']Dzisiaj znowu byłam u weta.

Rino dostał jeszcze zastrzyk i antybiotyki na 4 dni.
Koopalce prawie ok ;)
Mam nadzieję, że teraz Rino szybciutko przytyje, bo straszny z niego chudzielec.

A z puszeczek na pewno się ucieszy :lol:[/QUOTE]

Dziękujemy za dobre wieści :multi:

[quote name='Sarunia-Niunia']Fajnie, że Rinuś wychodzi na prostą:)
Przytulasy dla Malucha:loveu:[/QUOTE]

Nie ma innego wyjścia :cool3:

tylko z ogłoszeń ani pół telefonu.... :roll:

Posted

Dzien dobry :lol: Nasz chudzinek na pewno nabierze cialka i jestem tego pewna ,ze w takich pieknych oczetach ktos w kocu sie zakocha .Glaski i smyranka za uszkiem dla chlopaczka :loveu: Mam pytanie -czy Rinus nie potrzebuje czasem jakiegos zimowgo kubraczka ? Bo sa bardzo fajne na bazarku u cioci danavas .Moze jak wymierzycie chlopaczka ,to ja mu kupie jakis?

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237645-Smycze-obroże-psie-ubranka-i-zabawki-3-01-2013-20-00

Posted

[quote name='unixena']Dzien dobry :lol: Nasz chudzinek na pewno nabierze cialka i jestem tego pewna ,ze w takich pieknych oczetach ktos w kocu sie zakocha .Glaski i smyranka za uszkiem dla chlopaczka :loveu: Mam pytanie -czy Rinus nie potrzebuje czasem jakiegos zimowgo kubraczka ? Bo sa bardzo fajne na bazarku u cioci danavas .Moze jak wymierzycie chlopaczka ,to ja mu kupie jakis? http://www.dogomania.pl/forum/threads/237645-Smycze-obroże-psie-ubranka-i-zabawki-3-01-2013-20-00 Dzień dobry :) O wymiary i czy potrzeba trzeba zapytać Anetki, jak wejdzie to na pewno odpowie :)Cioteczko tak zerknełam na wymiary to sie zastanawiam czy nie będa za małe?... bo chlopak mimo wszystko jest duży ;)ja mam 164 cm a jak podniesie głowę to ma na wysokości mojego pasa ... no i jest długi... na zdjęciach nie wygląda na takiego wielkoluda ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Lili, ja nie wiem, czy necianeta nie ma PayPala przypadkiem. Albo źle kojarzę... tak mi się na jakimś wątku coś o uszy obiło ;)[/QUOTE]

Spadłaś mi jak z nieba i miałaś rację :loveu:

Posted

[quote name='Panna Marple']Rino szczęściarzu, wylądowałeś u Makili-tam jesteś bezpieczny i spędzisz swoje pierwsze szczęśliwe święta:lol:[/QUOTE]

Tak, ma szczęście... dzisiaj byłam odwiedzić jego kolegów... dobrze że go już tam nie ma...
chodź jego finanse spędzają mi sen z powiek.... na razie jest + 5,50 :-( a stałych tylko 90 zł :placz:
eh....

Posted

[quote name='Lili8522']Tak, ma szczęście... dzisiaj byłam odwiedzić jego kolegów... dobrze że go już tam nie ma...
chodź jego finanse spędzają mi sen z powiek.... na razie jest + 5,50 :-( a stałych tylko 90 zł :placz:
eh....[/QUOTE] Nie damy zginąć chłopakowi, nie bój się-w kupie siła:evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Nie damy zginąć chłopakowi, nie bój się-w kupie siła:evil_lol:[/QUOTE]

Tak... wiem... ale nie chce mieć długów a wiesz jak to jest kiedy pies jest bezpieczny?
Na dodatek z ogłoszeń cisza ale tak myślę że to pewnie przez święta... ludzie nie mają czasu...
ale może i to dobrze bo nie wydam go jako prezent pod choinkę :mad:

Posted

[quote name='Lili8522']Tak... wiem... ale nie chce mieć długów a wiesz jak to jest kiedy pies jest bezpieczny?
Na dodatek z ogłoszeń cisza ale tak myślę że to pewnie przez święta... ludzie nie mają czasu...
ale może i to dobrze bo nie wydam go jako prezent pod choinkę :mad:[/QUOTE]Grudzień to fatalny czas na adopcje-opcja "na prezent" straszy i dobija. Po Nowym Roku i po ustabilizowaniu jako takim trzeba go będzie na maxa ogłaszać, a wątek rozsyłać. No i bazarki uskuteczniać. Damy radę, zobaczysz:lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Grudzień to fatalny czas na adopcje-opcja "na prezent" straszy i dobija. Po Nowym Roku i po ustabilizowaniu jako takim trzeba go będzie na maxa ogłaszać, a wątek rozsyłać. No i bazarki uskuteczniać. Damy radę, zobaczysz:lol:

Dziękuję za dobre słowa :) Chłopaka nie damy na zatracenie... musi mieć najlepszy dom pod słońcem!!!!

i Wesołych Świąt Kochani, oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego :tree1::x-mas:

Posted

[quote name='Lili8522']Dziękuję za dobre słowa :) Chłopaka nie damy na zatracenie... musi mieć najlepszy dom pod słońcem!!!!

i Wesołych Świąt Kochani, oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego :tree1::x-mas:

Oby Twoje życzenia się spełniły:modla:. Ja już zabobonnie czekam na koniec tego, bo był do dooopy:shake:

Posted

[quote name='unixena']Dzien dobry :lol: Nasz chudzinek na pewno nabierze cialka i jestem tego pewna ,ze w takich pieknych oczetach ktos w kocu sie zakocha .Glaski i smyranka za uszkiem dla chlopaczka :loveu: Mam pytanie -czy Rinus nie potrzebuje czasem jakiegos zimowgo kubraczka ? Bo sa bardzo fajne na bazarku u cioci danavas .Moze jak wymierzycie chlopaczka ,to ja mu kupie jakis?

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237645-Smycze-obroże-psie-ubranka-i-zabawki-3-01-2013-20-00

Przeglądałam bazarek i nic z tego :shake:
Gdybyś kupiła wszystkie kubraczki i zszyła razem to by Rino się zmieścił :evil_lol:
On jest naprawdę duuuuży.
Widziałam jego zdjęcia zanim do mnie przyjechał, ale jak zobaczyłam go na żywo tooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Zmierzę go. Może będzie bazarek z rozmiarami XXXL :eviltong:

Postaram się też zrobić mu zdjęcia na których będzie widać jaki jest duży.

Posted

[quote name='Panna Marple']Grudzień to fatalny czas na adopcje-opcja "na prezent" straszy i dobija. Po Nowym Roku i po ustabilizowaniu jako takim trzeba go będzie na maxa ogłaszać, a wątek rozsyłać. No i bazarki uskuteczniać. Damy radę, zobaczysz:lol:[/QUOTE]
Pewnie, ja też wierzę, że damy radę!!!
Rinuś będzie bezpieczny!!!

Posted

[quote name='Makila']Przeglądałam bazarek i nic z tego :shake:
Gdybyś kupiła wszystkie kubraczki i zszyła razem to by Rino się zmieścił :evil_lol:
On jest naprawdę duuuuży.
Widziałam jego zdjęcia zanim do mnie przyjechał, ale jak zobaczyłam go na żywo tooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Zmierzę go. Może będzie bazarek z rozmiarami XXXL :eviltong:

Postaram się też zrobić mu zdjęcia na których będzie widać jaki jest duży.[/QUOTE]

Szkoda ,nie wiedzialam ,ze z niego taki wielki kawaler :eviltong: Trzeba bedzie patrzec na ubranka dla kucyka :evil_lol:

Posted

[quote name='Makila']Obwód szyi 55 cm
Obwód klatki za przednimi łapami 77
Długość od szyi do nasady ogona 78[/QUOTE]

Wielkolud Kochany :loveu:
puszki zamówione mam nadzieję że przyjdą raz dwa :)