Lili8522 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ostatnio miałam telefon o Cielaczka ale jak Pani mi powiedziała że ma już jednego psa na łańcuchu to zwątpiłam :roll: ehhhh.... Quote
phase Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 W niebieskim mu do pyszczka, pięknie wygląda w tej chustce. Quote
Nutusia Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 A co, przepraszam, drugi łańcuch ma wakat?!?!!? Ręce z cyckami opadają :( Widziała zdjęcia Rinka na podusi? ;) Quote
Lili8522 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Nutusia napisał(a):A co, przepraszam, drugi łańcuch ma wakat?!?!!? Ręce z cyckami opadają :( Widziała zdjęcia Rinka na podusi? ;) Hmmm... Rino podobno miał być domowym pieskiem... Ale ja w to nie wierze... :roll: Quote
Nutusia Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Mhm - akurat - do pierwszej "wpadki". Nie wierzę ludziom, którzy np. mają jednego psa (dużego) na podwórzu, a do domu chcą małego do przytulania. Tak mi wtedy żal tego dużego, że nigdy nie będzie miał tak dobrze jak ten mały, że małego im nie daję... ;) Quote
Lili8522 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Nutusia napisał(a):Mhm - akurat - do pierwszej "wpadki". Nie wierzę ludziom, którzy np. mają jednego psa (dużego) na podwórzu, a do domu chcą małego do przytulania. Tak mi wtedy żal tego dużego, że nigdy nie będzie miał tak dobrze jak ten mały, że małego im nie daję... ;) Tu odwrotnie, mały na łańcuch a duży do przytulania... Ja nie mam zaufania do takich ludzi, jednego mają na łańcuchu to i drugi może na nim wylądować... A później ja nie będę spała po nocach zastanawiając się czy aby to się nie stało :roll: Quote
Lili8522 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ciocie może któraś zrobi bazarek dla Rinalda? Grosika wrzuci do jego kasy? W listopadzie czeka Nas szczepienie, odrobaczyć by się przydało... Adresatke muszę mu kupić bo swoją rozerwał przy próbach wyjścia z kennelu :roll: Prosimy :modla::modla::modla: Quote
Panna Marple Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Lili8522 napisał(a):Ostatnio miałam telefon o Cielaczka ale jak Pani mi powiedziała że ma już jednego psa na łańcuchu to zwątpiłam :roll: ehhhh.... jak ma drugi łańcuch, to niech się sama na nim zapnie:angryy: Quote
Gosiapk Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Lili8522 napisał(a):Ciocie może któraś zrobi bazarek dla Rinalda? Grosika wrzuci do jego kasy? W listopadzie czeka Nas szczepienie, odrobaczyć by się przydało... Adresatke muszę mu kupić bo swoją rozerwał przy próbach wyjścia z kennelu :roll: Prosimy :modla::modla::modla: Jeśli ktoś się zdecyduje zrobić bazarrro, to na tę okazję mogę zrobić kilka par nowych kolczyków z kamieni półszlachetnych - akurat na prezenty świąteczne :) Quote
Lili8522 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Gosiapk napisał(a):Jeśli ktoś się zdecyduje zrobić bazarrro, to na tę okazję mogę zrobić kilka par nowych kolczyków z kamieni półszlachetnych - akurat na prezenty świąteczne :) Oooooooo! Super! To teraz poszukujemy Cioteczki chętnej do zrobienia bazarku :) Kto pomoże? Widzę las rąk? :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Kama79 napisał(a):Ja mogę Czasu mam pod dostatkiem. ;) Bomba! :) Ja obiecuję z Rinaldkiem podrzucać i rozsyłać :) Quote
Lili8522 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Gosiapk']To co? Robić? :) I gdzie je przesłać? Jasne rób, ja też w sumie mogę wystawić bazarek dla Rinalda :) A teraz jak się Wam podoba projekt adresatki Rinka :lol: Dynia do Dyni pasuje :D:D:D Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ciotka dynia??? Zwariowałaś... ;) Quote
Lili8522 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ciotka dynia??? Zwariowałaś... ;) Dynia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Majkowska Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 a to jest dostępna gdieś opcja czy projekt własny ta dynia? Quote
Asiaczek Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Cudne zdjęcie:) http://img401.imageshack.us/img401/9001/8iz8.jpg pzdr. Quote
Lili8522 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Majkowska napisał(a):a to jest dostępna gdieś opcja czy projekt własny ta dynia? Dynia jest ogólno dostępna :) Rino wczoraj przeszedł test życia :D postanowiłam go zostawić z Bliźniakiem na otwartym domu czyli nie zamykać w klatkach ja wychodzę.... Byli sami 2 godziny i jak wracałam do domu to zastanawiałam się czy mam do czego wracać :diabloti: Na szczęście chłopaki nic nie zmalowały jedynie bawili się taśmą klejącą :mdleje: I Rino ma jakąś obsesje otwierania zamkniętych drzwi ;) Quote
Nutusia Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Brawo, chłopaki! :) Może tą taśmą chcieli sobie nawzajem pychole pozaklejać? ;) Quote
Majkowska Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Co moje oczy widzą, czyżby Rino miał w skarbonce tylko 8, 80? :O A karma się kończy... Chłopaki dzielne :) Quote
Lili8522 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 No niestety... Wszystkie nasze chłopaki mają same grosze na kontach :placz: Katastrofa... :-( Quote
Recommended Posts