Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
A co, przepraszam, drugi łańcuch ma wakat?!?!!? Ręce z cyckami opadają :( Widziała zdjęcia Rinka na podusi? ;)

Hmmm... Rino podobno miał być domowym pieskiem... Ale ja w to nie wierze... :roll:

Posted

Mhm - akurat - do pierwszej "wpadki". Nie wierzę ludziom, którzy np. mają jednego psa (dużego) na podwórzu, a do domu chcą małego do przytulania. Tak mi wtedy żal tego dużego, że nigdy nie będzie miał tak dobrze jak ten mały, że małego im nie daję... ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Mhm - akurat - do pierwszej "wpadki". Nie wierzę ludziom, którzy np. mają jednego psa (dużego) na podwórzu, a do domu chcą małego do przytulania. Tak mi wtedy żal tego dużego, że nigdy nie będzie miał tak dobrze jak ten mały, że małego im nie daję... ;)

Tu odwrotnie, mały na łańcuch a duży do przytulania... Ja nie mam zaufania do takich ludzi, jednego mają na łańcuchu to i drugi może na nim wylądować... A później ja nie będę spała po nocach zastanawiając się czy aby to się nie stało :roll:

Posted

Ciocie może któraś zrobi bazarek dla Rinalda? Grosika wrzuci do jego kasy?
W listopadzie czeka Nas szczepienie, odrobaczyć by się przydało... Adresatke muszę
mu kupić bo swoją rozerwał przy próbach wyjścia z kennelu :roll:

Prosimy :modla::modla::modla:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Ostatnio miałam telefon o Cielaczka ale jak Pani mi powiedziała że ma już jednego psa na łańcuchu
to zwątpiłam :roll: ehhhh....

jak ma drugi łańcuch, to niech się sama na nim zapnie:angryy:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Ciocie może któraś zrobi bazarek dla Rinalda? Grosika wrzuci do jego kasy?
W listopadzie czeka Nas szczepienie, odrobaczyć by się przydało... Adresatke muszę
mu kupić bo swoją rozerwał przy próbach wyjścia z kennelu :roll:

Prosimy :modla::modla::modla:
Jeśli ktoś się zdecyduje zrobić bazarrro, to na tę okazję mogę zrobić kilka par nowych kolczyków z kamieni półszlachetnych - akurat na prezenty świąteczne :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jeśli ktoś się zdecyduje zrobić bazarrro, to na tę okazję mogę zrobić kilka par nowych kolczyków z kamieni półszlachetnych - akurat na prezenty świąteczne :)

Oooooooo! Super! To teraz poszukujemy Cioteczki chętnej do zrobienia bazarku :)

Kto pomoże? Widzę las rąk? :evil_lol:

Posted

Majkowska napisał(a):
a to jest dostępna gdieś opcja czy projekt własny ta dynia?

Dynia jest ogólno dostępna :)

Rino wczoraj przeszedł test życia :D postanowiłam go zostawić z Bliźniakiem na otwartym domu
czyli nie zamykać w klatkach ja wychodzę.... Byli sami 2 godziny i jak wracałam do domu to zastanawiałam
się czy mam do czego wracać :diabloti: Na szczęście chłopaki nic nie zmalowały jedynie bawili się taśmą klejącą :mdleje:
I Rino ma jakąś obsesje otwierania zamkniętych drzwi ;)