Lili8522 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Trzeba powolutku myśleć o zakupie karmy dla Rinka bo już mamy resztki, puszki też by mu się przydały :roll: Może ktoś dołoży grosika? :modla: Dziś dzień dobroci Rino dostał dwa nowe kocyki od Pańci, jeden do kennela drugi na jego poduchę w salonie :) Piękne, kolorowe i mięciutkie :loveu: Quote
Majkowska Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 A jaka Rino je karmę? Poprosimy fotkę z nowymi kocykami ;) Quote
Lili8522 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Majkowska']A jaka Rino je karmę? Poprosimy fotkę z nowymi kocykami ;)[/QUOTE] Rino je praktycznie wszystko Brit, Bosh, Josera, Husse, Happy dog - pies uniwersalny i nie wybredny :) Quote
Majkowska Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Nutusia napisał(a):Czyli całkiem nie francuski ;) :) Tzw staropolski ;) Quote
Lili8522 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 No to kto dorzuci grosika do jedzonka? :lol: a może jakiś bazarek dla Nas ktoś zmontuje? Prrrooosimy.... Bo też szczepienie zbliża się wielkimi krokami :roll: Rinaldo wczoraj się promował (znów) na akcji adopcyjnej w centrum handlowym, wszyscy oczywiście się zachwycali pięknym cielaczkiem :D Nic w sumie konkretnego prócz jednej Pani która wzieła od Nas numer telefonu zastanowi się nad nim :) Rino zachowywał się dobrze, chodź po godzinie już był znudzony i przysypiał, na koniec władował się do wiklinowego kosza i udawał małego pieska :D Ja już się chyba z nim opatrzyłam bo wcale nie wydaje mi się jakiś wielce duży :roll:;) Quote
Lili8522 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Panna Marple']Poleciało 50zł dla cielaczka:lol: Ojejjj! Dziękujemy :):):) Dziś w lesie takiego psiaczka spotkałam przywiązanego do drzewa... Poznaje ktoś? :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Panna Marple Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Serce mi zamarło jak przeczytałam o psie przywiązanym do drzewa:diabloti:. Pomyślałam sobie:" o nie, następny...". Dopiero potem spojrzałam na foty...:lol: Quote
Mattilu Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Panna Marple napisał(a):Serce mi zamarło jak przeczytałam o psie przywiązanym do drzewa:diabloti:. Pomyślałam sobie:" o nie, następny...". Dopiero potem spojrzałam na foty...:lol: Mi tak samo! A to tylko nasz cielaczek :) Quote
Nutusia Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Nie psa, tylko... konika! ;) :) Pięknie się komponuje w jesiennej scenerii! Quote
Lili8522 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Wczorajsze zdjęcia :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Próbujemy pozować :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 A ten... koleś, co tak nosa zadziera? ;) Rinuś - konik pierwsza klasa - kłusak jak się patrzy :) Quote
Gosiapk Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Rinek, nauczyłbyś się wreszcie porządnie zachowywać, top by ci to zielone cóś z nosa zdjęli. :) Quote
Mattilu Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Ale w tym zielonym tak mu do pyska :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Ależ mam piękny kantarek... ;) Quote
Lili8522 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Miałam pokazać Rinaldka nowy kocyk, oto i on :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Baaardzo gustowny kocyk! Teraz podusię trzeba zmienić, bo na tej się pieseczek... nie mieści i łapki mają... twardo! :) Quote
Gosiapk Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Mattilu napisał(a):Ale w tym zielonym tak mu do pyska :loveu: To prawda... ale jakoś tak dziwnie wygląda :evil_lol: A nowy kocyk bardzo ładny ma kolor... ciekawe jak długo będzie czysty :diabloti: Quote
Majkowska Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Nutusia napisał(a):A ten... koleś, co tak nosa zadziera? ;) Jak zadziera? To Rinaldo (i wszystkie inne psy) mają jakoś nienaturalnie nosy w dół :evil_lol: A Rinaldo zachowuje się całkiem dobrze - co go widzę to jest lepiej. Jeszcze trochę i może sobie całkiem odpuści psy za płotem - już jedną ujadaczkę onkowatą ostatnio olał ;) ile tam wam tego funduszu brakuje do karmy? Quote
Lili8522 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Nutusia']Baaardzo gustowny kocyk! Teraz podusię trzeba zmienić, bo na tej się pieseczek... nie mieści i łapki mają... twardo! :) Poduszka jest dobra Cioteczko, wystarczy że dupinke troszkę przesunie :diabloti: [quote name='Gosiapk']To prawda... ale jakoś tak dziwnie wygląda :evil_lol: A nowy kocyk bardzo ładny ma kolor... ciekawe jak długo będzie czysty :diabloti: Kocyk już nie jest czysty :shake::-( [quote name='Majkowska']Jak zadziera? To Rinaldo (i wszystkie inne psy) mają jakoś nienaturalnie nosy w dół :evil_lol: A Rinaldo zachowuje się całkiem dobrze - co go widzę to jest lepiej. Jeszcze trochę i może sobie całkiem odpuści psy za płotem - już jedną ujadaczkę onkowatą ostatnio olał ;) ile tam wam tego funduszu brakuje do karmy? Biorąc pod uwagę ilość nosów zagiętych w dół to śmiem twierdzić że Twój Waldek zadziera i koniec kropka! nie chwal Rinalda przed zachodem słońca :diabloti: Karmę już mamy, ale teraz na koncie zostały pustki :-(:-(:-( A tu mordulka na akcji :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts