Nutusia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Nasza jest Lili Marlene. Tak ją ochrzciła moja sąsiadka w drodze ze schronu. Nie protestowałam, bo miała być tylko... na tymczasie ;) Quote
Majkowska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 A mój jest Lili Waldemar w takim razie :evil_lol: Jak tam Rino? Co słychać na łączkach? Quote
Lili8522 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Rino ma się jak zwykle świetnie :) Ostatnio przeszkadza mu że śpię do 6.30 (kto to widział tak długo spać :shock:) i twierdzi że trzeba obudzić mnie wcześniej...Wskakuje na łóżko i dźga mnie mokrym zimnym nosem :mdleje: Quote
Mattilu Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Nie ma to jak mokry zimny nos o poranku :) Quote
Nutusia Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 I mokre łapy prosto z dworu pod kołdrą ;) Quote
Panna Marple Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 I zabłocona sierść;), którą wycierają w pościel. No i pobudka rano z sierścią w gębie -też bezcenne:cool3: Quote
Hope2 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Mattilu']Nie ma to jak mokry zimny nos o poranku :)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']I mokre łapy prosto z dworu pod kołdrą ;)[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']I zabłocona sierść;), którą wycierają w pościel. No i pobudka rano z sierścią w gębie -też bezcenne:cool3:[/QUOTE] No...to dodam jeszcze-piękne ślady błotnych łapek na świeżo wypranej bialutkiej pościeli-i jesteśmy w domu :cool3: Quote
Majkowska Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 a ja tego nie mam :( , bo : 1. nie mam ogródka żeby mi się pies utytłał, 2. pies mi nie wskakuje do łóżka. Chyba dużo tracę :( Quote
Gosiapk Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Hope2']No...to dodam jeszcze-piękne ślady błotnych łapek na świeżo wypranej bialutkiej pościeli-i jesteśmy w domu :cool3:[/QUOTE] Jeszcze ślady wytartego kupra na kołdrze :p Quote
Nutusia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Majkowska']a ja tego nie mam :( , bo : 1. nie mam ogródka żeby mi się pies utytłał, 2. pies mi nie wskakuje do łóżka. Chyba dużo tracę :([/QUOTE] Nawet nie wiesz ile!!!!! Zaciągnij Waldka do wyrka i się przekonaj. Może na początek... czystego Waldka, a potem dozuj "emocje" :) Quote
Majkowska Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Nutusia']Nawet nie wiesz ile!!!!! Zaciągnij Waldka do wyrka i się przekonaj. Może na początek... czystego Waldka, a potem dozuj "emocje" :)[/QUOTE] Nie chcę go w moim łóżku. Już prędzej ja mu wolę do klatki wejść :evil_lol: Quote
Hope2 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Oj, tracisz...klatka to nie to samo (wiem-próbowałam ;) ) Kurczę, Rino u Ciebie też tak strrrasznie zimno i wietrznie? brrrr Quote
Asiaczek Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Dopiero teraz:), ale moja stała dla Rino za wrzesien poszła - 20 zł. pzdr. Quote
Majkowska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Hope2']Oj, tracisz...klatka to nie to samo (wiem-próbowałam ;) ) Kurczę, Rino u Ciebie też tak strrrasznie zimno i wietrznie? brrrr[/QUOTE] Klatka to jest samo zło :diabloti:( Waldek jest psem przepełnionym złem więc klatkę lubi) Tylko psy u ciotki Llil samego dobra zaznają i śpią w łóżkach ;) Potem się dziwić im że im się do DS nie śpieszy :D Quote
Lili8522 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Proszę nie idealizować warunków u mnie, też mam klatki... nawet 3 :diabloti: HA! W niedzielę było trochę zabawy aparatem... nie widzę ich obiektywnie bo rozdzielczość mojego ekranu nabrała wczoraj dziwnych wymiarów więc sami oceńcie :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [SUP]Ależ tajemnicze te fotki... Super!!! [/SUP]:loveu::loveu::loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/849/rsnz.jpg/ No ile jeszcze będziesz robić te zdjęcia... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Nutusia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pytanka takie mam mianowicie: Jak duży jest Rinuś (dokąd sięga ludziowi o jakim wzroście) - ile mu brakuje do prawdziwego molosa ;). Czy jest łagodny do wszystkich piesków (i suczek) i jak reaguje na dzieci (takie w wieku powiedzmy wczesno-szkolnym). W jakim jest teraz dokładnie wieku. I czy pogodziłby się z tym, że się śpi na posłanku, a nie w łóżeczku ;) I takie może najbardziej "poglądowe" fotki sztuk kilka bym poprosiła na mstswf@wp.pl A najlepiej o telefon od DT do mnie w wolnej chwili (608 33 86 72) ;) Przy czym NICZEGO NIE OBIECUJĘ!!!!!, więc proszę się nie cieszyć i nie snuć radosnych wizji!!!!! Quote
Majkowska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Nutusia'] Przy czym NICZEGO NIE OBIECUJĘ!!!!!, więc proszę się nie cieszyć i nie snuć radosnych wizji!!!!![/QUOTE] A właśnie że będę snuć! Bo ja krakać umiem, jak sobie coś wymyślę to się to dzieje ;) Quote
Panna Marple Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Majkowska']Nie chcę go w moim łóżku. Już prędzej ja mu wolę do klatki wejść :evil_lol:[/QUOTE]W łóżku czy w klatce to nie jest ważne-ważne jest to, że można wtulić się w swojego sierściucha;). Ważne, że sierściuch pozwala nam ze sobą spać:evil_lol: Quote
Mattilu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Fotki cudniaste :loveu: Piekna zaloga nalozkowa, chociaz zupelnie nie wiem, jak tam sie jeszcze ktokolwiek moze zmiescic:crazyeye: A poza tym:thumbs: (Po cichutku) Quote
Hope2 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Mattilu']Fotki cudniaste :loveu: Piekna zaloga nalozkowa, chociaz zupelnie nie wiem, jak tam sie jeszcze ktokolwiek moze zmiescic:crazyeye: A poza tym:thumbs: (Po cichutku)[/QUOTE] Mattilu-dla chcącego nic trudnego-u mnie na łóżku śpią 2 futra+ja + Zoja na posłanku swoim własnym zaraz koło łóżka-żeby można było ją głaskac przez sen...TZ mieści się na...kanapie :) i wszyscy zadowoleni :) Quote
Hope2 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Mattilu']Baaaaardzo wyrozumialy TZ:cool3:[/QUOTE] hmm-jest w zdecydowanej mniejszości, został przegłosowany i przegnany przez 40kg Tolka, który z zamiłowaniem się na nim układał do snu:evil_lol: Quote
Recommended Posts