Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rino ma się jak zwykle świetnie :) Ostatnio przeszkadza mu że śpię do 6.30 (kto to widział tak długo spać :shock:) i twierdzi że trzeba obudzić mnie wcześniej...Wskakuje na łóżko i dźga mnie mokrym zimnym nosem :mdleje:

Posted

[quote name='Mattilu']Nie ma to jak mokry zimny nos o poranku :)[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']I mokre łapy prosto z dworu pod kołdrą ;)[/QUOTE]

[quote name='Panna Marple']I zabłocona sierść;), którą wycierają w pościel.
No i pobudka rano z sierścią w gębie -też bezcenne:cool3:[/QUOTE]
No...to dodam jeszcze-piękne ślady błotnych łapek na świeżo wypranej bialutkiej pościeli-i jesteśmy w domu :cool3:

Posted

[quote name='Hope2']No...to dodam jeszcze-piękne ślady błotnych łapek na świeżo wypranej bialutkiej pościeli-i jesteśmy w domu :cool3:[/QUOTE] Jeszcze ślady wytartego kupra na kołdrze :p

Posted

[quote name='Majkowska']a ja tego nie mam :( , bo : 1. nie mam ogródka żeby mi się pies utytłał, 2. pies mi nie wskakuje do łóżka. Chyba dużo tracę :([/QUOTE]

Nawet nie wiesz ile!!!!! Zaciągnij Waldka do wyrka i się przekonaj. Może na początek... czystego Waldka, a potem dozuj "emocje" :)

Posted

[quote name='Nutusia']Nawet nie wiesz ile!!!!! Zaciągnij Waldka do wyrka i się przekonaj. Może na początek... czystego Waldka, a potem dozuj "emocje" :)[/QUOTE]
Nie chcę go w moim łóżku. Już prędzej ja mu wolę do klatki wejść :evil_lol:

Posted

[quote name='Hope2']Oj, tracisz...klatka to nie to samo (wiem-próbowałam ;) )
Kurczę, Rino u Ciebie też tak strrrasznie zimno i wietrznie? brrrr[/QUOTE]
Klatka to jest samo zło :diabloti:( Waldek jest psem przepełnionym złem więc klatkę lubi)

Tylko psy u ciotki Llil samego dobra zaznają i śpią w łóżkach ;)
Potem się dziwić im że im się do DS nie śpieszy :D

Posted

Pytanka takie mam mianowicie:
Jak duży jest Rinuś (dokąd sięga ludziowi o jakim wzroście) - ile mu brakuje do prawdziwego molosa ;). Czy jest łagodny do wszystkich piesków (i suczek) i jak reaguje na dzieci (takie w wieku powiedzmy wczesno-szkolnym). W jakim jest teraz dokładnie wieku. I czy pogodziłby się z tym, że się śpi na posłanku, a nie w łóżeczku ;)
I takie może najbardziej "poglądowe" fotki sztuk kilka bym poprosiła na mstswf@wp.pl
A najlepiej o telefon od DT do mnie w wolnej chwili (608 33 86 72) ;)
Przy czym NICZEGO NIE OBIECUJĘ!!!!!, więc proszę się nie cieszyć i nie snuć radosnych wizji!!!!!

Posted

[quote name='Nutusia']
Przy czym NICZEGO NIE OBIECUJĘ!!!!!, więc proszę się nie cieszyć i nie snuć radosnych wizji!!!!![/QUOTE]
A właśnie że będę snuć!
Bo ja krakać umiem, jak sobie coś wymyślę to się to dzieje ;)

Posted

[quote name='Majkowska']Nie chcę go w moim łóżku. Już prędzej ja mu wolę do klatki wejść :evil_lol:[/QUOTE]W łóżku czy w klatce to nie jest ważne-ważne jest to, że można wtulić się w swojego sierściucha;). Ważne, że sierściuch pozwala nam ze sobą spać:evil_lol:

Posted

[quote name='Mattilu']Fotki cudniaste :loveu: Piekna zaloga nalozkowa, chociaz zupelnie nie wiem, jak tam sie jeszcze ktokolwiek moze zmiescic:crazyeye:

A poza tym:thumbs: (Po cichutku)[/QUOTE]
Mattilu-dla chcącego nic trudnego-u mnie na łóżku śpią 2 futra+ja + Zoja na posłanku swoim własnym zaraz koło łóżka-żeby można było ją głaskac przez sen...TZ mieści się na...kanapie :) i wszyscy zadowoleni :)

Posted

[quote name='Mattilu']Baaaaardzo wyrozumialy TZ:cool3:[/QUOTE]
hmm-jest w zdecydowanej mniejszości, został przegłosowany i przegnany przez 40kg Tolka, który z zamiłowaniem się na nim układał do snu:evil_lol: