Gosiapk Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Lili8522 napisał(a):Akurat wtedy było ładnie :D Teraz pada :-( Ja robię zdjęcia Nikonem Coolpix 3300 a czemu? Aż takie złe?:oops: Złe? Właśnie odwrotnie. Ładne, ostre, dobre kolory nawet we wnętrzu. Muszę sprawdzić ile on kosztuje. Quote
Majkowska Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 A jak brat blźniak Brutus się czuje? Jaka diagnoza? Mogłam wam Waldka zostawić żeby nikt tam się nie nudził :evil_lol: Quote
Majkowska Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Pobawiłam się grafiką i zrobiłam takie cuś, więc wklejam, a nóż widelec się przyda... O ile mi się udało to są podlinkowane ;) Quote
Majkowska Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 dziendobry Rinaldo :loveu: chodzisz sobie z pancia na łączki?:painting: Quote
Lili8522 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Gosiapk']Złe? Właśnie odwrotnie. Ładne, ostre, dobre kolory nawet we wnętrzu. Muszę sprawdzić ile on kosztuje.[/QUOTE] OOO...! Pierwszy raz słyszę, że moje zdjęcia są ładne :) a może to zasługa Rinalda? :D [quote name='Majkowska']A jak brat blźniak Brutus się czuje? Jaka diagnoza? Mogłam wam Waldka zostawić żeby nikt tam się nie nudził :evil_lol:[/QUOTE] Basti ma problemy ze stawem w lewej łapie.... Banerki ładne :D Ale ja nie potrafię wstawiać ;) Może ktoś się poczęstuje banerkiem? :) Rino ma nową ksywę - Dynia :D Nie pytajcie skąd się to wzięło... długa historia :D Quote
Majkowska Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 o matko, Basti... a ja napisałam Brutus:oops: banerek wklejasz tak : wchodzisz w swój panel ->edytuj sygnaturę w tym miejscu gdzie masz pole podpisu wklejasz obraz ( kopiujesz jego adres Url i naciskasz na ten krajobraz i tam wklejasz), a potem podlinkowujesz - zaznaczasz obraz, a potem klikasz na ten globusik z pętelką i tam wklejasz link do wątku. Nie wiem czy jasno napisałam, ale powinno działać ;) Quote
Lili8522 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Majkowska']o matko, Basti... a ja napisałam Brutus:oops: banerek wklejasz tak : wchodzisz w swój panel ->edytuj sygnaturę w tym miejscu gdzie masz pole podpisu wklejasz obraz ( kopiujesz jego adres Url i naciskasz na ten krajobraz i tam wklejasz), a potem podlinkowujesz - zaznaczasz obraz, a potem klikasz na ten globusik z pętelką i tam wklejasz link do wątku. Nie wiem czy jasno napisałam, ale powinno działać ;)[/QUOTE] Taki z niego Brutus jak z koziej dupy trąba :D Hehe, ja wiem jak się wkleja banerek ale zwyczajnie tego nie umiem robić.... Quote
Majkowska Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ostatnio moje kojarzenie dość mocno kuleje także mi wybacz ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Musisz się Lili w końcu nauczyć ;) Quote
Gosiapk Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Lili8522']OOO...! Pierwszy raz słyszę, że moje zdjęcia są ładne :) a może to zasługa Rinalda? :D (...) [/QUOTE] Niewątpliwie piękny model pomaga :) Quote
haliza Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Lili8522']Nie ma żadnych zaległości, właśnie uzupełniam wpłaty :) Dziękujemy!![/QUOTE] Ok, myślała, że coś zapomniałam - mizianka dla pięknego :loveu: Quote
Mattilu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 A ja jednak zapytam: jak Rino zyskal nowa ksywke? Quote
Lili8522 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Mattilu']A ja jednak zapytam: jak Rino zyskal nowa ksywke?[/QUOTE] Jego imię ma kilka odmian a mianowicie: Rino - Rinaldo - Rinaldiśko - Diśko - po tym stwierdziłam że zbliża się Halloween i będzie Dynia jak znalazł :D (nie martwcie się dalej reaguje na Rino :D) Quote
Majkowska Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 hahaha, a myślałam że tylko ja mam taką twórczość jak o imiona chodzi. Quote
Gosiapk Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Lili8522']Jego imię ma kilka odmian a mianowicie: Rino - Rinaldo - Rinaldiśko - Diśko - po tym stwierdziłam że zbliża się Halloween i będzie Dynia jak znalazł :D (nie martwcie się dalej reaguje na Rino :D)[/QUOTE] Dynia... nawet kolor pasuje :D Quote
Lili8522 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Majkowska']hahaha, a myślałam że tylko ja mam taką twórczość jak o imiona chodzi.[/QUOTE] Tak samo jak z Bono wyszła Bomba :D [quote name='Gosiapk']Dynia... nawet kolor pasuje :D[/QUOTE] Dokładnie! :D (o tym nie pomyślałam) tylko trochę wyblakła ta Dynia :diabloti: Quote
Majkowska Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Lili8522']Tak samo jak z Bono wyszła Bomba :D[/QUOTE] Wiesz, nam z Apollo wyszło Warchlaczek lub też Warchlinka :D Różnie to bywa :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Lili8522'](...) Dokładnie! :D (o tym nie pomyślałam) tylko trochę wyblakła ta Dynia :diabloti:[/QUOTE] To taka specjalna, nowa odmiana Dynia Rinaldowa ;) Quote
Panna Marple Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 A Dynie to chyba deszczu nie lubią, co? U nas parszywie:angryy: i jedno futro mam przeziębione. Wet mnie pocieszył, że pozostałe dwa też mogą złapać:mad: Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 U nas z Lili wyszedł... Gliździoch. A właściwie nie do końca z imienia, a z ciągłego... wicia się :) Pogoda - niech ją szlag jaśnisty trafi!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lili8522 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Majkowska']Wiesz, nam z Apollo wyszło Warchlaczek lub też Warchlinka :D Różnie to bywa :evil_lol:[/QUOTE] Oooo! Tego nie wiedziałam :D [quote name='Gosiapk']To taka specjalna, nowa odmiana Dynia Rinaldowa ;)[/QUOTE] I jaka słodka :loveu: [quote name='Panna Marple']A Dynie to chyba deszczu nie lubią, co? U nas parszywie:angryy: i jedno futro mam przeziębione. Wet mnie pocieszył, że pozostałe dwa też mogą złapać:mad:[/QUOTE] Oooo nie...Dynie deszczu zdecydowanie nie lubią... Za to lubią w deszczowe dni (i nie tylko) leżeć w łóżku :cool3: Dużo zdrówka dla Twoich futer i dla Ciebie! [quote name='Nutusia']U nas z Lili wyszedł... Gliździoch. A właściwie nie do końca z imienia, a z ciągłego... wicia się :) Pogoda - niech ją szlag jaśnisty trafi!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] U Nas z Lili wyszedł... Muminek - Mumix :D:diabloti: A pogodę niech szlag trafi! Masz rację :) Quote
Majkowska Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Co wy wszystke macie Lili? CZuję się dziwnie odmienna :D Quote
Recommended Posts