Hope2 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='Panna Marple']Nie pytaj jak śpią ludzie, którzy śpią ze swoimi psami...Ja codziennie wstaję pokręcona jak paragraf...trzy psy w łóżku...[/QUOTE] u mnie podobnie-ale jak futra pójda spać pierwsze trzeba negocjowac choć skrawek łóżka dla siebie (o podusi można zapomnieć) A w łóżku futra 2 :) Quote
Nutusia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Żeby uniknąć powyższych sytuacji, ja zamykam sypialnię i otwieram dopiero, gdy się kładę spać ;) Jednak przy - w porywach - 6 psiakach miejsca nawet na chiński paragraf zostaje niewiele ;) :) Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 W nocy psiaki z Nami nie śpią :) mogą spać w łóżku przy popołudniowej drzemce ale jak gasimy światło każdy na swoją poduche w końcu nie bez powodu mam ich 5... a może i więcej... Do wyboru do koloru :evil_lol: W niedziele byli u Nas znajomi co widzieli Rinalda zaraz jak do Nas przyjechał i byli w szoku... Jak wypiękniał, przytył i jest pięknym, masywnym psem :loveu: Cudeńko :loveu: Quote
Hope2 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Eh... marzenie...noc bez futer...wyciągnąć się na łóżku... A Rino-cudny psiak :) tylko gdzie ten domek?... ludziska oczu nie mają i tyle :( Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Hope2']Eh... marzenie...noc bez futer...wyciągnąć się na łóżku... A Rino-cudny psiak :) tylko gdzie ten domek?... ludziska oczu nie mają i tyle :([/QUOTE] Hi hi zapomniałam! Jedno moje futro śpi z Nami - najmniejsza Lili... i poruszyć mamusia się nie może... Bo jak trące to słysze... "Wrrrr......." :evil_lol: Quote
Hope2 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Lili8522']Hi hi zapomniałam! Jedno moje futro śpi z Nami - najmniejsza Lili... i poruszyć mamusia się nie może... Bo jak trące to słysze... "Wrrrr......." :evil_lol:[/QUOTE] moje nie warkają-moje podstępem pozbawiają mnie podusi, kołderki-a w skrajnych przypadkach zrzucają z łóżka...ale za to jak się przytulają :) Lili, zastanawiam się od jakiegoś czasu czy Rinaldo ma sierść podobną do mojego Hadesa-tzn nic sie do niego nie czepia-ani rzepy, ani inne roślinności atakujące z uporem futro Tolka. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Lili8522'] w końcu nie bez powodu mam ich 5... a może i więcej... Do wyboru do koloru :evil_lol: [/QUOTE] Myślałam, że chodzi o psy i drapałam się w głowę przez minutę, gdzie mi się zgubił jeden pies... a moze i więcej :razz: :lol: Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245398-Ksi%C4%85%C5%BCki-fili%C5%BCanki-portfel-m%C4%99ski-SAMSONITE-drapak-dla-kota-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI!-do-23-07?p=21090729#post21090729 Quote
Hope2 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 wędzone kurze łapencje :) :) :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245368-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-na-walk%C4%99-z-koci%C4%85-bezdomno%C5%9Bci%C4%85?p=21091517#post21091517 Quote
Lili8522 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Hope2']moje nie warkają-moje podstępem pozbawiają mnie podusi, kołderki-a w skrajnych przypadkach zrzucają z łóżka...ale za to jak się przytulają :) Lili, zastanawiam się od jakiegoś czasu czy Rinaldo ma sierść podobną do mojego Hadesa-tzn nic sie do niego nie czepia-ani rzepy, ani inne roślinności atakujące z uporem futro Tolka.[/QUOTE] Hm, nigdy nie widziałam aby Rinaldo miał coś w sierści wczepione raczej wszystko z niego spada... Ale jak będę miała okazję to spróbuję eksperymentu z rzepami :cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Myślałam, że chodzi o psy i drapałam się w głowę przez minutę, gdzie mi się zgubił jeden pies... a moze i więcej :razz: :lol:[/QUOTE] Hi hi hi :cool3: Ciocia Lili ukrywa psy :crazyeye::diabloti: Quote
Hope2 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 ja z Hadesem próbowałam-nie czepiają się :) Ciocie...widziałyście?? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244903-malutki-staruszek-wr%C3%B3ci%C5%82-do-swojego-domku/page2 ku przestrodze wklejam... Quote
Hope2 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Nutusia']Ciocia! Przestrogi na dogo nie działają! :([/QUOTE] A co działa? ja tu w sumie nowa jestem...ale nie podoba mi się wykorzystywanie, oszukiwanie... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Nutusiu, nie tyle przestrogi, co serducha mamy za dobre... i za bardzo ufamy innym ludziom, którzy "chcą nieść pomoc" zwierzakom... :( Internet zresztą jest siedliskiem anonimowych szumowin, które tylko czyhają na naiwnych ludzi... Jeśli chciałoby się w 100% zabezpieczyć to chyba trzeba by działać wyłącznie na własną rękę i nikomu nie ufać :( A płatny DT/hotel jak porządny to nigdy z góry sobie płacić nie będzie chciał :) Quote
Lili8522 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Hope2']ja z Hadesem próbowałam-nie czepiają się :) Ciocie...widziałyście?? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244903-malutki-staruszek-wrócił-do-swojego-domku/page2 ku przestrodze wklejam... Kolejna afera... głowa mała... a Ludzie nadal naiwnie ufają i wierzą... Quote
Lili8522 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nutusiu, nie tyle przestrogi, co serducha mamy za dobre... i za bardzo ufamy innym ludziom, którzy "chcą nieść pomoc" zwierzakom... :( Internet zresztą jest siedliskiem anonimowych szumowin, które tylko czyhają na naiwnych ludzi... Jeśli chciałoby się w 100% zabezpieczyć to chyba trzeba by działać wyłącznie na własną rękę i nikomu nie ufać :( A płatny DT/hotel jak porządny to nigdy z góry sobie płacić nie będzie chciał :) O! To, to! :) Quote
Nutusia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Hope2 - ja już sama nie wiem co działa (chyba właśnie nic). Myślałam, że choć jedna afera zakończy się tak, jak powinna. To znaczy, że złoczyńca, oszust i złodziej poniesie karę. Nic z tego! Pojawiały się kolejne afery, które kończyły się tak samo - wielkim wrzaskiem, pogróżkami czego to nie zrobimy, jak to się "zemścimy", jakie konsekwencje wyciągniemy. I co? I NIC! Aaaaa, i jeszcze jak to na przyszłość będziemy ostrożni, jak psa byle gdzie bez kontroli nie damy. I co? I NIC! I jeszcze to, że ktoś gdzieś płaci kasę i ją traci to w sumie pół biedy, skoro nie sprawdził dokładnie na co, za co i komu. Ale że cierpią kolejne psy - to znieść najtrudniej :( Quote
Hope2 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ja to myślę,że dla Zośki i kolejnych tymczasów założe osobne konto-i będę od razu wiedziła ile jest :) ...a jedna ciocia to sie nadziwić nie może,że ciacha, szampon itp pierdołki sama kupuję-ale powiedzcie jak inaczej? Toż moja prywata też ciacha wcina, brudzi się i kąpie... A przykład pani W-no...sama nie wiem co myśleć-najpierw krzyk...teraz jej podobnym hołdy składane...ehhh Rinaldo-jak test rzepa??? Buziol w pycholek-cmmmmok Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Na test rzepa trzeba będzie poczekać, bo ciotce Lili padł zasilacz od laptopa :( Quote
Hope2 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Więc czekamy cierpliwie mizianka Rinusiowi przesyłając Quote
ewunian Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Dziewczyny, tu ktoś poszukuje psa, Małopoplska/Śląsk. Zaproponujcie Rino, jak dla mnie idealny dla tego domku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245473 "Przygarnę psa/sukę najlepiej wykastrowane w typie ON/rottweilera. Jestem właśnie po stracie jednego z moich psów (rottek) i drugi nie radzi sobie z sytuacją, dlatego postanowiłam przygarnąć dla niego towarzysza/kę. W domu znajduje się również kot, jednakże unika psów jak ognia, a ogródek dodatkowo jest podzielony, więc kot i pies nie mają wiele styczności, chyba ze przez szybkę :smile: Jestem osobą dość aktywną (rower, właśnie rozpoczęłam przygodę z bieganiem, wycieczki niedzielne w góry) więc gdyby pies mógł mi towarzyszyć to dobrze, jeśli nie to spokojnie może zostać w domu i wylegiwać się pod drzewem :smile:. Psy mają do dyspozycji duży ogród, własną banię do kompania (mój sam się chłodzi w upalne dni). W domu zawsze ktoś jest - pracuje zdalnie, jedynie zdarzają mi się 1-2 wyjazdy w tygodniu, ale wtedy w domu jest babcia. Oczywiście zapraszam do siebie na kawkę i poznanie warunków i mojego rottka - jestem z okolic Krakowa." Quote
Lili8522 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Hope2']Ja to myślę,że dla Zośki i kolejnych tymczasów założe osobne konto-i będę od razu wiedziła ile jest :) ...a jedna ciocia to sie nadziwić nie może,że ciacha, szampon itp pierdołki sama kupuję-ale powiedzcie jak inaczej? Toż moja prywata też ciacha wcina, brudzi się i kąpie... A przykład pani W-no...sama nie wiem co myśleć-najpierw krzyk...teraz jej podobnym hołdy składane...ehhh Rinaldo-jak test rzepa??? Buziol w pycholek-cmmmmok Rinaldo na rzepa nie wiadomo bo Ciocia Lili ni ma w ogrodzie rzepa :evil_lol: Za to wczoraj Rinlado z biźniakiem wysznupali jakiś gnój ze stawu gonili z nim a później zjedli i ich smród z paszczy powalał... Normalnie komedia... :shake: [quote name='ewunian']Dziewczyny, tu ktoś poszukuje psa, Małopoplska/Śląsk. Zaproponujcie Rino, jak dla mnie idealny dla tego domku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245473 "Przygarnę psa/sukę najlepiej wykastrowane w typie ON/rottweilera. Jestem właśnie po stracie jednego z moich psów (rottek) i drugi nie radzi sobie z sytuacją, dlatego postanowiłam przygarnąć dla niego towarzysza/kę. W domu znajduje się również kot, jednakże unika psów jak ognia, a ogródek dodatkowo jest podzielony, więc kot i pies nie mają wiele styczności, chyba ze przez szybkę :smile: Jestem osobą dość aktywną (rower, właśnie rozpoczęłam przygodę z bieganiem, wycieczki niedzielne w góry) więc gdyby pies mógł mi towarzyszyć to dobrze, jeśli nie to spokojnie może zostać w domu i wylegiwać się pod drzewem :smile:. Psy mają do dyspozycji duży ogród, własną banię do kompania (mój sam się chłodzi w upalne dni). W domu zawsze ktoś jest - pracuje zdalnie, jedynie zdarzają mi się 1-2 wyjazdy w tygodniu, ale wtedy w domu jest babcia. Oczywiście zapraszam do siebie na kawkę i poznanie warunków i mojego rottka - jestem z okolic Krakowa." Dzięki, podeśle Rinalda :) Quote
Recommended Posts