Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha ha! Po co moczyć łapy jak Basterek chętnie wskoczy, największa komedia jest jak Rino biega wokół
stawu aby zabrać Basterkowi frisbee a Baster pływa od brzegu do brzegu żeby mu tylko nie oddać :evil_lol:

A pamiętacie narzekania że Rino się nie uśmiecha?! :lol:
A tu taki optymistyczny chłopak się okazał :)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Hi hi Ewu musi się tutaj zjawić i zrobić porządki :)

Ewu to się powinna pod ziemię zapaść za zaniedbania na wątku Rinusia:oops::oops::oops::oops:

Posted

Nareszcie :)

Wiecie ciągle się zastanawiam jak Rino przetrwał w tym schronie miesiąc w największe mrozy bez dachu nad łebkiem bo nie sądzę żeby został wpuszczony do budy przez dominujące samce skoro on nawet deszczu unika... :roll:

Posted

Tak to właśnie jest... Ja też zachodzę w głowę jak w schronie dała radę moja boksia Lili - w grudniu, w betonowym zewnętrznym boksie. A już jak dała radę przetrwać przez 2 lata bita i kopana Gapcia, która jest krucha jak miśnieńska porcelana - nie mam pojęcia!

Posted

Nutusia napisał(a):
Tak to właśnie jest... Ja też zachodzę w głowę jak w schronie dała radę moja boksia Lili - w grudniu, w betonowym zewnętrznym boksie. A już jak dała radę przetrwać przez 2 lata bita i kopana Gapcia, która jest krucha jak miśnieńska porcelana - nie mam pojęcia!

Może to wewnętrzna nadzieja, że będzie kiedyś lepiej?

Wyróżniłam chłopakowi moruska... może i domek się pojawi... :)