Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Rinusiu, piękny chłopaku...
Zaglądam i ja do Ciebie, ale nie piszę, jednak czasami trzeba, żebyś wiedział, że jestem i pamiętam:) i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj zrobiłam przelew dla Rino - 20 zł (stała).

pzdr.

Dziękujemy wpłata jest już na koncie :)

Mattilu napisał(a):
Ja tez zagladam, a po 15 przesle pieniadze.

Dziękujemy :)

Kawaler ma się dobrze, zadomowił się na całego muszę go pochwalić bo jest grzeczny nie brudzi, nie niszczy,
lubi się przytulać pies ideał tylko brać i kochać :)
Znalazł ostatnio pod szafką gumową piłkę i dał by się za nią pokroić nikomu nie daje tylko chodzi dumnie i ją gryzie :)

Jak w końcu pogoda dopiszę to zrobię jakieś fotki żebyście mogli oko nacieszyć :)

Aha i najważniejsze wsuwa samą suchą karmę :multi: Oczywiście do jedzonka różne przysmaki dostaję ale przy suchej nie wybrzydza :)

Posted

To ja już nic nie rozumiem, bo wszędzie piszą, że ludzie nie chcą adoptować psów starych, chorych, problemowych, że każdy szuka ideału... A tu ideał jest do wzięcia na już i nikt nie dzwoni :(

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Z Basterem to już chyba nierozłączny duet, co? ;)

Oj tak chłopaki się bardzo polubili, bardzo ciężko ich będzie rozdzielić... :-(
Na dodatek Rino swoim zachowaniem bardzo przypomina Xedosa i mamy do niego
wyjątkowy sentyment...

Mattilu napisał(a):
A nie bedziecie go pokazywac w jakims centrum handlowym? Moze tak znalazlby sie domek?

phase napisał(a):
Mógłby nosić chustkę "Szukam domu" albo coś podobnego, może by ktoś go akurat wypatrzył. :)

Będziemy mieli akcję adopcyjną w Maju może wezmę Rina... tylko jeśli o niego chodzi to w domu jest Aniołem
niestety spacer z nim to katorga a jeszcze jak wchodzą w grę inne psy to już w ogóle...
Także być może tylko wejdziemy i wyjdziemy bo Rino swoim szczekiem zasieje spustoszenie w centrum
handlowym :evil_lol: