Lili8522 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Dostałam zdjęcia Rinusia z nowego domu, ahhhh... aż łezka się w oku kręci zastanawiam się tylko czy z radości czy z tęksnoty za Cielaczkiem :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I zacytowane wieści z domku :) "Posyłam kilka zdjęć Rinusia, wydaje się że jest mu u nas dobrze, polubił się bardzo z moją córką - ona bawi się z nim najcześciej, choć na początku miał do niej dystans.Coraz lepiej czuje się w ogrodzie, próbuje zakopywać swoje "skarby" i chyba obudził się w nim instynkt psa stróżującego - codziennie rano robi rundkę wzdłuż płotu, szczeka na psy z sąsiedztwa. Zabieramy go też w soboty na szkolenie dla psów - chcielibyśmy zabierać go z nami na wyjazdy, spacery. Spotyka się tam z innymi psami i uczy się chodzenia na smyczy." Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Cudowne zdjęcia i jeszcze lepsze wieści!!! Świeczki w oczach.. Rinusiu, tak dobrze, że Ci się udało! :loveu: Quote
Gosiapk Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Wreszcie go nauczą moresu na szkoleniu :) Quote
ajw Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Rino duuuuuużoooo szczęścia dla Ciebie :lol: Quote
phase Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 No proszę bardzo jak się rozgościł :D http://img833.imageshack.us/img833/2377/14p3.jpg Quote
haliza Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 O rany:roll::evil_lol:, ale wieści cudowne ....powodzenia chłopczyku.... Quote
phase Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Mam nadzieję, że nikt nie będzie zły, wstawiłam Rinu8sia na metamorfozy, bo uważam, że zasłużył. :lol: Quote
Lili8522 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='phase']Mam nadzieję, że nikt nie będzie zły, wstawiłam Rinu8sia na metamorfozy, bo uważam, że zasłużył. :lol:[/QUOTE] Rinuś już był troche wcześniej na metamorfozach :) Ale nikt nie jest zły, niech podziwiają :loveu::evil_lol: Quote
phase Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Lili8522']Rinuś już był troche wcześniej na metamorfozach :) Ale nikt nie jest zły, niech podziwiają :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Oj to ominęłam to :oops: Jest co podziwiać :cool3: Quote
Gosiapk Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='phase']Oj to ominęłam to :oops: Jest co podziwiać :cool3:[/QUOTE] O tak! Wiele kilogramów do podziwiania :) Quote
ewu Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Lili8522 napisał(a):Ewu wzywamy do zmiany tytułu :) Ewu nie było w Polsce ponad miesiąc i ledwo uzupełnia wszystkie straaaaaaaaaaaszne zaległości. Musicie mi wybaczyć. Najważniejsze ,że Rinaldo ma domek i jest szczęśliwy. Tytuł zmieniony:) Quote
Lili8522 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 ewu napisał(a):Ewu nie było w Polsce ponad miesiąc i ledwo uzupełnia wszystkie straaaaaaaaaaaszne zaległości. Musicie mi wybaczyć. Najważniejsze ,że Rinaldo ma domek i jest szczęśliwy. Tytuł zmieniony:) Dziękuję! :) Quote
ewu Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Lili8522 napisał(a):Dziękuję! :) Wiesz beznadziejna ze mnie założycielka wątku ale tyle biedaków do ratowania ,że już nie wyrabiam.Non stop wiszę na telefonie... Quote
Lili8522 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 ewu napisał(a):Wiesz beznadziejna ze mnie założycielka wątku ale tyle biedaków do ratowania ,że już nie wyrabiam.Non stop wiszę na telefonie... Biedaków do ratowania za dużo :-( Ważne, że już wszystko uporządkowane :) Quote
Nutusia Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Trochę zafrasowany ten "Mikołaj" - musi nie wiedział komu prezent, a komu rózę ;) :) Quote
wiewoira Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ach !!! Cudowny olbrzymek Rinuś :loveu: Quote
Recommended Posts