pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A ja widziałam na własne oczy dyniową adresatkę... jest bombowa! ;) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Dla Rinusia poszla moja stała - 20 zł. Pzdr. Quote
Lili8522 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja widziałam na własne oczy dyniową adresatkę... jest bombowa! ;) Mówiłam że nie jest taka zła ;) [quote name='Asiaczek']Dla Rinusia poszla moja stała - 20 zł. Pzdr. Dziękujemy :loveu: Bliźniaki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Dotarły wpłaty: 50 zł Panna Marple :loveu: 10 zł asuniab :loveu: Dziękujemy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Aaaaale mam długie łapy na drugim zdjęciu :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Nooooo.... Blixniaki, jak w pysk dał:) http://img407.imageshack.us/img407/3510/du8w.jpg pzdr. Quote
Nutusia Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 No... jakieś takie z grubsza dwujajowe te bliźniaki ;) :) Quote
Gosiapk Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Nutusia napisał(a):No... jakieś takie z grubsza dwujajowe te bliźniaki ;) :) hjehjehje bardzo z grubsza :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Gdzie wszystkie Ciotki? :) Rino dziś zmienił miejsce zamieszkania :razz: Wiecie jak to jest kiedy wchodzicie na wizyte przed adopcyjną i myślicie "łłłłłłłaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł" No... to taki właśnie domek ma Rino ;) Czekałyśmy na dom z bajki i wyczekałyśmy :) Warto czekać :) Kciukamy za pierwsze dni, bo dużo zależy od niego :) Quote
Panna Marple Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 O Jezusie!!!! kciukam, kciukam, kciukam!!!! Quote
Kama79 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Lili8522 napisał(a):Gdzie wszystkie Ciotki? :) Rino dziś zmienił miejsce zamieszkania :razz: Wiecie jak to jest kiedy wchodzicie na wizyte przed adopcyjną i myślicie "łłłłłłłaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł" No... to taki właśnie domek ma Rino ;) Czekałyśmy na dom z bajki i wyczekałyśmy :) Warto czekać :) Kciukamy za pierwsze dni, bo dużo zależy od niego :) Ej! Ej Ty Lili!!! Ty weź nie rób takich matrixów z ukrycia, bo kiedyś na zawał zejdę!!!!!! Kciuki trzymam aż do odcisków. :) Quote
Hope2 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Oj, nie było mnie chwilę-a tu takie dobre wieści! Rinuśku, trzymam kciuki za Ciebie, za domek, za wszystko :) Quote
Nutusia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ale niespodzianka! Bardzo, bardzo się cieszę. I troszeczkę współczuję Lili, bo wiem, jakie miała "ukryte plany" ;) Quote
Gosiapk Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To po co ja te kolczyki robiłam? :hmmmm: Wysyłać do cioci Lili czy nie? Quote
Lili8522 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nutusia napisał(a):Ale niespodzianka! Bardzo, bardzo się cieszę. I troszeczkę współczuję Lili, bo wiem, jakie miała "ukryte plany" ;) Twardym trzeba być ;) Do takiego domku grzech go było nie wydać... Sama bym chciała żeby mnie adoptowali :diabloti: Gosiapk napisał(a):To po co ja te kolczyki robiłam? :hmmmm: Wysyłać do cioci Lili czy nie? Ciocia ślij! Mamy jeszcze dwóch gagatków w hotelach, zrobię bazarek :) Quote
Mattilu Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Kama79 napisał(a):Ej! Ej Ty Lili!!! Ty weź nie rób takich matrixów z ukrycia, bo kiedyś na zawał zejdę!!!!!! Kciuki trzymam aż do odcisków. :) Dokladnie!!! Sciskam kciuki, niech Rino trafi lepiej niz Bono!!! Ale on ma chyba latwiejszy charakter niz Bombek, prawda? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To taki duży dzieciak pozbawiony agresji, idealny do domu z ogrodem i dzieckiem - do którego trafił :) Byłam z Lili - widziałam na własne oczy - takich domków po prostu życzy się wszystkim psiakom! Powodzenia Rinusiu!!! :) warto było czekać! Quote
wiewoira Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Lili8522']Mówiłam że nie jest taka zła ;) Dziękujemy :loveu: Bliźniaki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Lili one oba są piękne ale Rino ... ech mam słabość do takich okruszków hihi :loveu: Quote
Mattilu Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Powodzenia Rino! A jakies fotki z DS beda? Quote
Lili8522 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Rino w nowym domku ma się super, ściga koty, apetyt mu dopisuje :) Oczekuje na zdjęcia :) Quote
Nutusia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Czyż nie przyszła pora na zmianę mocno nieaktualnego tytułu? ;) Quote
Mattilu Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nutusia napisał(a):Czyż nie przyszła pora na zmianę mocno nieaktualnego tytułu? ;) Mialam spytac o to samo! Quote
Lili8522 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Przyjdzie osoba odpowiedzialna za tytuł to zmieni :) Quote
Majkowska Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Niiieeee , wydałaś Rinalda, nie wierzę :placz: Cieszę się z domku okropnie :multi: ( nie żebym miała rozdwojenie jaźni :diabloti:) Quote
Recommended Posts