Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tak dalej będzie padać to ja i moje psy wpadniemy w głęboką depresję, chociaż one i tak te ulewy znoszą lepiej niż ja...

Posted

U mnie to samo... ja w depresji, psy odmawiają - mimo moich chęci - spacerów w deszczu. Nie wychodza do ogrodu...I żądają atrakcji:evil_lol:. Mam dość:angryy:. Błagam o jeden dzień ze słońcem...

Posted

Dajcie spokój... Ta pogoda jest tragiczna... A najgorsze jest to że poprawy nie widać :-(
Z Rinusiem mam wielki komfort bo ma krótką sierść i wycieranie go to sama przyjemność nie przychodzi ubłocony jak inne :)
Mój ala owczarek w akcie mojej desperacji pozbył się całego długiego futra z podwozia, łap i z tyłka... Bo co przychodził po wyprawie do ogrodu to miał porobione dredy z błota :mdleje:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A tam Lili, nie narzekaj... dziś już przynajmniej nie pada :evil_lol:[/QUOTE]

Jasne nie pada... ale mam wrażenie jakby był Listopad i zaraz miało walnąć śniegiem... :roll:
(ale doceniam, że dziś ciepło :diabloti:)

Posted

[quote name='Lili8522']Jasne nie pada... ale mam wrażenie jakby był Listopad i zaraz miało walnąć śniegiem... :roll:
(ale doceniam, że dziś ciepło :diabloti:)[/QUOTE]
a u mnie dzisiaj w końcu było słonecznie :D mam nadzieję,że jutro juz i u Ciebie będzie pięknie słonecznie i że futerka w końcu będą mogły się wyszaleć

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I jak tam, Rinuś w końcu nadrobił deszczowe zaległości? ;)[/QUOTE]

Nie wiem jak u Rina ale u mnie słońca nie brakowało:lol:

Posted

Coś mi mówi, że jak nasza Lili - najlepiej przewrócić, unieruchomić i zalizać na śmierć ;)
Albo bawić się do upadłego (dziecka) w przeciąganie, aportowanie, unikanie oddania zabawki i wszelkie inne "gry zespołowe", byle nie umysłowe i nie wymagające cierpliwości :)

Posted

[quote name='Mattilu']Rino - Przytulak :) Czy wiadomo jak on reaguje na dzieci?[/QUOTE]

Reaguje dobrze :) Zależy też w jakim wieku dziecko :) Do malutkich raczej się nie nadaje (2-3 latki)

Przyjechała do Nas jednego razu 10-latka to lądowała raz po raz na ziemi przygnieciona w zabawie przez smoka :evil_lol:
Rino oczywiście był bardzo zadowolony ;)