Hope2 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 długo nie u chłopaka nie było-kochana mordeczka! A co to za ludzie co to się boją,że pies będzie koo i sioo robił??? takim to pluszaka dać,nie Rinusia! Gapię się na fotki i wyjść z zachwytu nie mogę:loveu: Quote
an1a Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ja też nie mogę przestać się nim zachwycać, sama bym go brała :roll: Czy jemu odpowiadają ciężkie zabawki z twardej gumy? Kupiliśmy jakiś czas temu Rumbie coś podobnego Ale ona lubi rozwalać mniejsze zabawki, bo ta ją przeraża rozmiarem :lol: zdjęcie znalazłam na allegro, w opisie jest rozm. 25cm, ta 'nasza' pewnie jest podobnego rozmiaru. Quote
Lili8522 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Piękny pies z niego to fakt :)Skarbka mam w domu :) Aniu on uwielbia wszystkie zabawki które są z GUMY :), lubi też zabawki z piankowego tworzywa ale takie są niszczone przez niego dosłownie w minutę...:roll: Quote
an1a Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 My też właśnie myśleliśmy, że Rumba jak rasowy pit bull zajmie się zabawką, a ona ją olała, bo za duża :evil_lol: Poproszę o dane do wysyłki ;) Quote
Lili8522 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='an1a']My też właśnie myśleliśmy, że Rumba jak rasowy pit bull zajmie się zabawką, a ona ją olała, bo za duża :evil_lol: Poproszę o dane do wysyłki ;)[/QUOTE] Super! Rino na pewno będzie zadowolony z nowej zabawki :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Lili, ja też coś dla Was wyskrobię dla Rinusia :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Jak tam świąteczny odpoczynek? Rinuś grzeczny? :) Quote
Panna Marple Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Jeezuuu, jaka pogoda:angryy:. Lało, leje, będzie lać...Moje futra tylko na sikanku, kupanku, bez obowiązkowego ganiania w lesie, nieszczęśliwe, oburzone, znudzone i (niektóre) zaniepokojone grzmotami... A jak Rino versus burza? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Do nas burza jeszcze nie dotarła... Tylko leje od rana :| Quote
Lili8522 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Lili, ja też coś dla Was wyskrobię dla Rinusia :)[/QUOTE] Chętnie przytulimy :cool3: U Nas też padało od rana ale popołudniu się wypogodziło i psiaki mały błotny raj aportowania na ogródku :razz: Teraz już padnięte wszystkie śpią, razem z Rinusiem ;) Quote
Lili8522 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Rinek też nauczył się aportować? ;)[/QUOTE] Oczywiście :) Pracujemy jeszcze nad tym żeby oddawał do ręki a nie tylko przynosił ale w porównaniu z tym co było, czyli "lecę za piłką i uciekam gdzie chce" jest super! Quote
Sarunia-Niunia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Zaglądam do Rinusia i zostawiam mnóstwo głasków dla cudnego chłopaka:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Rinuś, powiedz coś temu swojemu koledze Dropiatemu, żeby wyluzował, bo znów wszyscy lecą na jego wątek, a do Księciunia nikt nie zagląda... ;) Quote
Lili8522 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 No właśnie jak to można do Rinusia nie zaglądać.... Gdzie wszystkie kibicujące Ciotki? :) Rino jest strrrraszzzznie smutny........ BO..... PADA DESZCZ... W życiu nie widziałam tak nieszczęśliwego psa jak pada... I chyba ma pęcherz ze stali... Bo nawet jak wracam do domu i chce żeby wyszedł na pole... Popatrzy sprawdzając jak sytuacja pogodowa i wraca do domu... :crazyeye: Quote
Nutusia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Wcale mu się nie dziwię - mam to samo... Znaczy nie stalowy pęcherz, ale cofkę do domu, gdy pada ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Taka paniusia z Rino? Nie przypuszczałabym... łapek boi się zamoczyć.... :cool3: Quote
Lili8522 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ja też deszczu nie cierpię :) A wczoraj Ciocia Lili była na tyle złośliwa iż wyrzuciła Rinusia no pole siłą a on ani myślał zrobić kroku i dosłownie przykleił się do drzwi wejściowych a że serce mam miękkie to wpuściłam Boroczka... ;) Quote
Nutusia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Lili - możemy sobie łapkę podać ;) Moje wczoraj podstępem wywaliłam na wieczorne sikanie i... nie wiem jak to się stało, bo lało jak z cebra, a one wszystkie pięć wróciły... suchuteńkie! :) Quote
Hope2 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 zapraszam po wędzone kurze łapki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244037-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-zbieram-zam%C3%B3wienia-do-06-06-13-zapraszam?p=20928042#post20928042 Quote
Recommended Posts