Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

długo nie u chłopaka nie było-kochana mordeczka! A co to za ludzie co to się boją,że pies będzie koo i sioo robił??? takim to pluszaka dać,nie Rinusia!
Gapię się na fotki i wyjść z zachwytu nie mogę:loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie mogę przestać się nim zachwycać, sama bym go brała :roll:

Czy jemu odpowiadają ciężkie zabawki z twardej gumy? Kupiliśmy jakiś czas temu Rumbie coś podobnego

Ale ona lubi rozwalać mniejsze zabawki, bo ta ją przeraża rozmiarem :lol: zdjęcie znalazłam na allegro, w opisie jest rozm. 25cm, ta 'nasza' pewnie jest podobnego rozmiaru.

Posted

Piękny pies z niego to fakt :)Skarbka mam w domu :)

Aniu on uwielbia wszystkie zabawki które są z GUMY :), lubi też zabawki z piankowego tworzywa ale
takie są niszczone przez niego dosłownie w minutę...:roll:

Posted

My też właśnie myśleliśmy, że Rumba jak rasowy pit bull zajmie się zabawką, a ona ją olała, bo za duża :evil_lol:
Poproszę o dane do wysyłki ;)

Posted

[quote name='an1a']My też właśnie myśleliśmy, że Rumba jak rasowy pit bull zajmie się zabawką, a ona ją olała, bo za duża :evil_lol:
Poproszę o dane do wysyłki ;)[/QUOTE]

Super! Rino na pewno będzie zadowolony z nowej zabawki :multi:

Posted

Jeezuuu, jaka pogoda:angryy:. Lało, leje, będzie lać...Moje futra tylko na sikanku, kupanku, bez obowiązkowego ganiania w lesie, nieszczęśliwe, oburzone, znudzone i (niektóre) zaniepokojone grzmotami... A jak Rino versus burza?

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Lili, ja też coś dla Was wyskrobię dla Rinusia :)[/QUOTE]

Chętnie przytulimy :cool3:

U Nas też padało od rana ale popołudniu się wypogodziło i psiaki mały błotny raj aportowania na ogródku :razz:
Teraz już padnięte wszystkie śpią, razem z Rinusiem ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Rinek też nauczył się aportować? ;)[/QUOTE]

Oczywiście :) Pracujemy jeszcze nad tym żeby oddawał do ręki a nie tylko przynosił
ale w porównaniu z tym co było, czyli "lecę za piłką i uciekam gdzie chce"
jest super!

Posted

No właśnie jak to można do Rinusia nie zaglądać....
Gdzie wszystkie kibicujące Ciotki? :)

Rino jest strrrraszzzznie smutny........ BO..... PADA DESZCZ...
W życiu nie widziałam tak nieszczęśliwego psa jak pada... I chyba ma pęcherz ze stali...
Bo nawet jak wracam do domu i chce żeby wyszedł na pole... Popatrzy sprawdzając jak sytuacja pogodowa i
wraca do domu... :crazyeye:

Posted

Ja też deszczu nie cierpię :)

A wczoraj Ciocia Lili była na tyle złośliwa iż wyrzuciła Rinusia no pole siłą a on
ani myślał zrobić kroku i dosłownie przykleił się do drzwi wejściowych a że serce mam
miękkie to wpuściłam Boroczka... ;)

Posted

Lili - możemy sobie łapkę podać ;) Moje wczoraj podstępem wywaliłam na wieczorne sikanie i... nie wiem jak to się stało, bo lało jak z cebra, a one wszystkie pięć wróciły... suchuteńkie! :)