Asiaczek Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Dzisiaj zrobiłam przelew dla Rino - 20 zł (stała). pzdr. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Cześć Rinusiu, piękny chłopaku... Zaglądam i ja do Ciebie, ale nie piszę, jednak czasami trzeba, żebyś wiedział, że jestem i pamiętam:) i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki:) Quote
Lili8522 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj zrobiłam przelew dla Rino - 20 zł (stała). pzdr. Dziękujemy wpłata jest już na koncie :) Mattilu napisał(a):Ja tez zagladam, a po 15 przesle pieniadze. Dziękujemy :) Kawaler ma się dobrze, zadomowił się na całego muszę go pochwalić bo jest grzeczny nie brudzi, nie niszczy, lubi się przytulać pies ideał tylko brać i kochać :) Znalazł ostatnio pod szafką gumową piłkę i dał by się za nią pokroić nikomu nie daje tylko chodzi dumnie i ją gryzie :) Jak w końcu pogoda dopiszę to zrobię jakieś fotki żebyście mogli oko nacieszyć :) Aha i najważniejsze wsuwa samą suchą karmę :multi: Oczywiście do jedzonka różne przysmaki dostaję ale przy suchej nie wybrzydza :) Quote
ajw Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Dziękujemy za dobre wieści;) Rinuś tylko gdzie ten domek... Quote
Nutusia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 To ja już nic nie rozumiem, bo wszędzie piszą, że ludzie nie chcą adoptować psów starych, chorych, problemowych, że każdy szuka ideału... A tu ideał jest do wzięcia na już i nikt nie dzwoni :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Kochane psisko :) cudnie, że w końcu zaczął się bawić! I wcinać bez marudzenia ;) Rinusiu, kiedy na Ciebie przyjdzie czas...? Quote
Lili8522 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Nową zabawkę dostałem :) Uploaded with ImageShack.us Kolejny męczący dzień za Nami... Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Z Basterem to już chyba nierozłączny duet, co? ;) Quote
Gusiaczek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 http://img21.imageshack.us/img21/1062/dscn3682l.jpg cudny widok :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Piękny i uroczy obrazek: http://img21.imageshack.us/img21/1062/dscn3682l.jpg Quote
Mattilu Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 A nie bedziecie go pokazywac w jakims centrum handlowym? Moze tak znalazlby sie domek? Quote
phase Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Mógłby nosić chustkę "Szukam domu" albo coś podobnego, może by ktoś go akurat wypatrzył. :) Quote
Lili8522 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Z Basterem to już chyba nierozłączny duet, co? ;) Oj tak chłopaki się bardzo polubili, bardzo ciężko ich będzie rozdzielić... :-( Na dodatek Rino swoim zachowaniem bardzo przypomina Xedosa i mamy do niego wyjątkowy sentyment... Mattilu napisał(a):A nie bedziecie go pokazywac w jakims centrum handlowym? Moze tak znalazlby sie domek? phase napisał(a):Mógłby nosić chustkę "Szukam domu" albo coś podobnego, może by ktoś go akurat wypatrzył. :) Będziemy mieli akcję adopcyjną w Maju może wezmę Rina... tylko jeśli o niego chodzi to w domu jest Aniołem niestety spacer z nim to katorga a jeszcze jak wchodzą w grę inne psy to już w ogóle... Także być może tylko wejdziemy i wyjdziemy bo Rino swoim szczekiem zasieje spustoszenie w centrum handlowym :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Zwłaszcza, że obowiązuje nas tam zakaz nr 1 - żadnego szczekania :evil_lol: Quote
phase Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Oj tam, przynajmniej zwróciłby na siebie uwagę. :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Rino z perspektywy balkonowej: Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 W końcu bez zmartwionej aparatem mordki ;) Quote
Nutusia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Rino z każdej perspektywy jest imponująco pięknościowy :) Quote
Recommended Posts