Sarunia-Niunia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Zaglądam po dłuższej przerwie znów do Rinusia... Piękny chłopak z Niego, i te cudowne, poczciwe oczęta... i ta sylwetka w biegu: http://img839.imageshack.us/img839/5581/dscn3414g.jpg Przytuladełko Urocze: http://img705.imageshack.us/img705/6571/dscn3406.jpg Zostawiam dla Rinusia:loveu: moc buziaków i przytulaków:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 I na żadną agresję ze strony Rino nie liczymy ;) ma być przytulanka, a nie stróż! Quote
Lili8522 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Opalać też się lubię :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mina z serii dosyć już tych zdjęć! Lepiej mnie przytul :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Od stróżowania to jest... alarm. A pies jest od kochania, merdania i przytulania :) Ale jeśli ktoś nie wie, to raczej beztrosko za ogrodzenie nie wejdzie :razz: Moi sąsiedzi mają takiego psa. Wygląda jak leonberger - wielka kupa kudłów. Każdego by na śmierć... zalizał, ale jeszcze nikt obcy nawet się nie dotknął do ogrodzenia :evil_lol: A niektórzy, nawet zapewnieni, że pies łagodny, też mieli opory przed wejściem, nawet w towarzystwie gospodarzy ;) Quote
Lili8522 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nutusia napisał(a):Od stróżowania to jest... alarm. A pies jest od kochania, merdania i przytulania :) Ale jeśli ktoś nie wie, to raczej beztrosko za ogrodzenie nie wejdzie :razz: Moi sąsiedzi mają takiego psa. Wygląda jak leonberger - wielka kupa kudłów. Każdego by na śmierć... zalizał, ale jeszcze nikt obcy nawet się nie dotknął do ogrodzenia :evil_lol: A niektórzy, nawet zapewnieni, że pies łagodny, też mieli opory przed wejściem, nawet w towarzystwie gospodarzy ;) Hi hi bo duży pies wzbudza respekt :razz: i nikt nie musi wiedzieć że to do rany przyłóż przytulanka :cool3: __________________________________________________________ A u Nas jest problem kleszczowy... prawie codziennie zabijam nie wbite jeszcze klesze na sierści... na dodatek wczoraj znalazłam rozgryzionego kleszcza na dywanie :crazyeye: nie wiem który to taki mądry.... Może jakieś obróżki dodatkowo by odstraszały do dziadostwo? Quote
Nutusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 No właśnie - duży wzbudza respekt, a moje tymczaska Duszka - 3 kg żywej wagi GRYZIE gości po kostkach ;) Kleszcze to straszne paskudztwo. U nas też miliardy :( Uważaj, żeby Tobie się jakiś nie wbił, bo wtedy antybiotykoterapia przez 21 dni... Quote
an1a Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Obroże nie odstraszają :shake: pewnie jakieś zapachowe środki byłyby nie do zniesienia dla psów. Trzeba je przeglądać regularnie, dobrze jak się nie wbijają. My przynosimy te potwory na sobie... W weekend ze 3 przyniosłam z ogrodu. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Lili, zwłaszcza przy Waszym domku ich będzie od groma, bo wszędzie zielono - a po długiej zimie to teraz wylazły jak nienormalne :( Najlepiej łączyć środki - np. kropelki plus obroża, ale wiem, że obroże mają sens dopiero od ok.50zł wzwyż, ta tanizna nic nie daje... Quote
an1a Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 My łączymy Preventic+Practic. Certifect w kroplach został chyba wycofany. Quote
Lili8522 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Nareszcie mogę napisać posta!:multi: Już drugi raz mi się tam dzieje, że nie mogę pisać postów ani wiadomości prywatnych... :shake: Staram się przeglądać i siebie i psy z nimi to gorsza sprawa bo biegają między iglakami i tak mogą być kleszcze dziady schowane :shake: Dzisiaj Rino coś zrobił rano mojemu Bastiemu a ten darł się w niebogłosy jakby go zarzynali i nie chciał się dać dotknąć :-( Ale jak już go dopadłam i obmacałam na szczęście wszystko dobrze i znów są kumplami :) ale wystraszył mnie nie na żarty :crazyeye: Bardzo żałuję że nie mogę Wam pokazać jak moja mała traktuje Rina :evil_lol: Niestety mój aparat nagrywa za duże filmy i ani ich nie mogę przesłać komuś ani zgrać na youtuba nie wiem o co chodzi... :shake: Są jacyś chętni żeby nauczyć Rinusia chodzić na smyczy i aby nie wariował na widok psów za siatką? (nie lada wyczyn :evil_lol:) Quote
Mattilu Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 (edited) Proponuje pozbyc sie siatki. Podobno bez siatki psy sie na siebie nie rzucaja:evil_lol: Edited April 27, 2013 by Mattilu Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Lili jak dysponujesz pendrivem to możesz przekazać mi przy najbliższej okazji razem z filmikami - można je bardzo łatwo przekonwertować na mniejszy rozmiar, no tylko trzeba wiedzieć, jak to zrobić ;) A kantarek kupiłaś? ;] Quote
ANETTTA Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 kochany psiak i jakie ma ładne legowisio w owieczki ... :roll::diabloti: Quote
ANETTTA Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 u mnie też wielki jest od ozdoby ogrodu a ta mała popierdułka to alarm i to ona aby was użarła jak nic a duzy by szczekał leciał biegiem pod drzwi aby go uratowac od obcego //// Quote
Lili8522 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242804-Perfumy-kosmetyki-damskie-m%C4%99ski-figurki-PLAYBOY-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-07-05-godz-20?p=20787004#post20787004 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Cioteczki, widziałam wczoraj Rinusia na żywo, toż to cudny kawaler!!! :loveu: Jeszcze trochę przytyć by się zdało... ale charakter... cudo! Do przytulania, do głaskania i do zabawy :) Tylko brać! Quote
Nutusia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Rinek, poszedłbyś rządzić we własnej chacie, co? Bo się u Cioci Lili lekki tłok zrobił ;) Quote
Lili8522 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Nutusia napisał(a):Rinek, poszedłbyś rządzić we własnej chacie, co? Bo się u Cioci Lili lekki tłok zrobił ;) Przeraża mnie ta cisza w jego adopcji... :shake: :-( Quote
Recommended Posts