Lili8522 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Zajrzyjcie Kochani do nowej bidy która bez Naszej pomocy zgaśnie w schronisku... http://www.dogomania.pl/forum/threads/242446-Ruda-do%C5%9Bwiadczona-przez-los-ga%C5%9Bnie-z-ka%C5%BCdym-dniem-POM%C3%93%C5%BBCIE! Quote
Lili8522 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Nowe spanko, bardzo wygodne :) Mina pod tytułem "Spadaj z tym aparatem :mad:" :) Uploaded with ImageShack.us A tutaj Rinuś wykończony po całym dniu :cool3: Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Faktycznie przesadziłyście trochę z wielkością :evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 http://img15.imageshack.us/img15/8683/dscn3387qb.jpg Rinuleczek - sama poczciwość!!! Kochane moje:loveu:!!! A spanko nieźle wypasione, wow!!! Quote
yolanovi Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Faktycznie przesadziłyście trochę z wielkością :evil_lol: A może Lili przygotowała miejsce dla jeszcze jednego tymczaska?:razz: Quote
Mattilu Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Wcale nieprawda!!! Spanko w sam raz, pieski tez lubia w lozku lapy rozprostowac, wcale nie zawsze spia zwiniete w precel:eviltong: Quote
Nutusia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Wyrko pierwsza klasa! I nawet własny jasieczek (który u nas nie przetrwałby nawet doby ;)) Quote
Lili8522 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Oj tam oj tam... lepsze za duże niż za małe :evil_lol: yolanovi napisał(a):A może Lili przygotowała miejsce dla jeszcze jednego tymczaska?:razz: Miejsce na tymczaska jest :) Ale Rinuś na pewno nie podzieli się swoim wyrkiem :D z nikim się nie dzieli :razz: Nutusia napisał(a):Wyrko pierwsza klasa! I nawet własny jasieczek (który u nas nie przetrwałby nawet doby ;)) Jasieczka nie wolno niszczyć! Wieczorem kiedy Rino idzie spać tymczasowa Pańcia daje mu jasieczka pod głowę i mówi dobranoc :cool3::loveu: Quote
Nutusia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Oby jak najszybciej STAŁA Pańcia przejęła ten zwyczaj :) Quote
yolanovi Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Dziewczynki, pomóżcie Bernardynom - zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242488-Fundacja-Bernardyn-pom%C3%B3%C5%BCcie-im-wygra%C4%87-karm%C4%99-w-ankiecie-Krakvetu-do-ko%C5%84ca-kwietnia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Tylko czemu nikt go nie chce... Już tyle psiaków po Rinusiu udało nam się wyciągnąć ze schroniska... Rinuś był pierwszy... Już prawie pół roku mija... Wszyscy na walizkach, albo w nowych domach. A młody wspaniały psiak nadal czeka i nikt się nim nie interesuje :( Quote
Nutusia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Jego "przekleństwem" są zapewne gabaryty... Trudno wyadoptować dużego psa :( Quote
Lili8522 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Porcyjka zdjęć :) Uploaded with ImageShack.us Figurka :) Uploaded with ImageShack.us Tulimy :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Uploaded with ImageShack.us Lece :razz: Uploaded with ImageShack.us No i Nasz niedzielny poranek.... :roll::diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 No własnie... to już pół roku a nie ma ani jednego sensowego telefonu... problemem tu są jego gabaryty jak i jego charakter... czy ktoś zechce taką dużą, bojącą się przytulanke? Byliśmy u weta i przy okazji załapał się na ważonko, waży 32 kg :) czyli przytył około 12kg :multi: Wetka powieziała że jeszcze okołoo 5 kg może nabrać i to będzie wszystko czyli będzie się kręcił w granicach 40 kg :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 http://img705.imageshack.us/img705/6571/dscn3406.jpg To zdjęcie śliiiiiczne!!! A jaka piękna obróżka :) No i gratulujemy przybrania na wadze, oby tak dalej :) jeszcze mięśni trochę nabierze i będzie kawał chłopa ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 I dopiero teraz na ostatnim zdjęciu zauważyłam Bastera :evil_lol: :lol: Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Gabaryty robią wrażenie i to wystarczy. Lepiej bojący niż agresywny ;) Nasz Oskar był do rany przyłóż, a i tak nikt za furtkę nie wszedł nieproszony. To samo z Lili, która zacałowałaby każdego na amen :) Quote
Lili8522 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I dopiero teraz na ostatnim zdjęciu zauważyłam Bastera :evil_lol: :lol: Hi hi bo ta Nasza Kruszynka zawsze się gdzieś schowa,a to jego ulubiony sposób na przytulanie się :) Nutusia napisał(a):Gabaryty robią wrażenie i to wystarczy. Lepiej bojący niż agresywny ;) Nasz Oskar był do rany przyłóż, a i tak nikt za furtkę nie wszedł nieproszony. To samo z Lili, która zacałowałaby każdego na amen :) Ja jestem ciekawa jak Rino by zareagował gdyby ktoś nieproszony (i odważny) wszedł za furtkę :evil_lol: Quote
Makila Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Lili8522 napisał(a):Ja jestem ciekawa jak Rino by zareagował gdyby ktoś nieproszony (i odważny) wszedł za furtkę :evil_lol: U mnie ciągle miał kontakt z osobami które po raz pierwszy widział i zawsze każdego radośnie witał. Nawet cieszył się jak przychodził listonosz :lol: na resztę psiaków listonosz działa jak płachta na byka :evil_lol: Dla Rina to kolejny ludź który może będzie chciał się pobawić z nim :lol: Tak więc nie liczyłabym na jakąkolwiek agresję z jego strony w stosunku do ludzi. Quote
Recommended Posts