Lili8522 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I mini stado :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sceny łóżkowe przed 22-gą!?!?!?!? ;) Ale im zazdroszczę, że się tak wylegują i niczym nie martwią :) Quote
phase Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Mini? :evil_lol: http://img42.imageshack.us/img42/2089/dscn3347b.jpg Cudny widok. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Jezu Lili, gdzie Wy się mieścicie z TŻ-tem w tym łóżku? :evil_lol: Widzę, że Rinuś powoli zaczyna się bawić, super! Tylko ta minka taka smutna na każdym zdjęciu, Rinuś, uśmiechnij się! :loveu: Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Oj tam zaraz smutna - tak trochi jeszcze... zafrasowana ;) Quote
mari23 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='phase']Mini? :evil_lol: http://img42.imageshack.us/img42/2089/dscn3347b.jpg Cudny widok. :) mini - stado w rozmiarze XXXXL ;) ;) ;) miejsca w łóżku rzeczywiście niewiele zostało wolnego.... tak jak u mnie, tylko odwrotnie - mały rozmiar, ilość duża ;) Quote
Lili8522 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To mina uwielbiająca aparat :razz: Rinuś to super pies, już chętnie biegnie z podwórka do domu bo wcześniej niechętnie wracał. Ale widać, że dużo złego przeszedł w swoim życiu... :-( No miejsca faktycznie jest mało ale dajemy radę jak się wszyscy przytulimy :cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Ojej, biedny chłopczyk... Pędźcie do lekarza... Oby wszystko było dobrze!!! Ja dla Rinusia mogę zaproponować od siebie po 10zł (niestety, jestem obecnie bez pracy), do kwietnia włącznie na razie... Poproszę o nr konta na pw, to prześlę "wdowi grosz"... Trzymam za Rinusia i czekam na dobre wieści...[/QUOTE] W ub czwartek wysłałam na Rinusia swoją ostatnią, obiecaną deklarację.... Niestety, moja sytuacja się nie zmieniła (wciąż bez pracy), więc na razie na dalsze stałe się nie zdecyduję, jednak, gdyby zdarzyło się, że chłopak będzie w potrzebie zawsze może na mnie liczyć:) Zaglądam do Rinusia na wątek, cieszę się, że trafił dobrze i jak każdy prawdziwy Psiak wyleguje się w łóżku:):):)!!!!!!!!!!!! Super!!!! Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 no w końcu łóżko od tego jest - żeby się przytulać;-) Quote
Bgra Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/42/dscn3347b.jpg/ "królowa jest tylko jedna" ale ma fajnie,jeden bodyguard przystojniejszy od drugiego:loveu:jeszcze dzień dwa i Rino zacznie się uśmiechać:) Quote
Lili8522 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Pełen relax :) Uploaded with ImageShack.us Chłopaki chyba wyznaczają między sobą kto ważniejszy... wczoraj obsiurał któryś kołdrę i dywan :crazyeye::mad::angryy: Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 No niestety, w męski świecie to... normalka ;) U mnie Lesio jest niepodzielnie panującym królem całego haramu, a i tak, gdy pojawia się nowa "kobieta" musi ucierpieć ściana, róg kanapy albo fotela :( Quote
an1a Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 U mnie dwa psy są święcie oburzone, jak trzeci odważy się nasikać w domu. Dla nich to niepojęte :evil_lol: A ten ostatnio tak się zakręcił wieczorem, że obsikał firankę i zamiast iść spać, siedzieliśmy i czekaliśmy na pranie i rozwieszanie :mdleje: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dwa kastraty :crazyeye: Głupole... Oby to pierwszy i ostatni raz! Quote
an1a Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nawyki czasem zostają :shake: tylko ciekawe który to :diabloti: Quote
Lili8522 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 No właśnie ciekawe który... obstawiam że dywan Rino a kołdrę mój pies... bo do póki nie odkryłam plamy zastanawiałam się czemu chowa się w swoim kenelu a do pokoju nie wchodzi mimo wołania... To był pewnie bunt że Rino bawi się z jego siostrą :evil_lol: (dobrze, że jej nie osikali :diabloti:) Quote
an1a Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Poczekaj jeszcze, wszystko przed wami :evil_lol: A może Rino 2x? U mnie Nero w ogrodzie znaczy po Maksie, ale w domu jak wyczuje zapach jego moczu, ucieka z obrzydzeniem. No a Maks to wiejski burek i burak ;) Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 O, tu jeszcze nie były zachwalane psie ciacha własnej roboty cioci Gusiaczek ;) http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-19-04-2013 Quote
Lili8522 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='an1a']Poczekaj jeszcze, wszystko przed wami :evil_lol: A może Rino 2x? U mnie Nero w ogrodzie znaczy po Maksie, ale w domu jak wyczuje zapach jego moczu, ucieka z obrzydzeniem. No a Maks to wiejski burek i burak ;)[/QUOTE] Hi hi, tak przed Nami :eviltong: Rino chodził jakby się nic nie stało... a mój Basti wiedział że będę zła :eviltong: więc? I tak się nie dowiemy :) Ale później oboje z zaciekawieniem wąchali dywan :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Bo Rino jeszcze nie wie, co to znaczy Pancia-samica alfa w stadzie... Baster już wie, że lepiej nie podpadać :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo Rino jeszcze nie wie, co to znaczy Pancia-samica alfa w stadzie... Baster już wie, że lepiej nie podpadać :evil_lol:[/QUOTE] Rinuś zaczyna odczuwać jaka Pańcia jest zła :evil_lol: No i mamy problem bo Rino nie je suchej karmy... za to uwielbia puszki z animondy z makaronem :mdleje: Niestety puchy tanie nie są w szczególności że Rino zjada tego trochę :D Staram się mu ograniczać żeby starczyło na dłużej niż dwa posiedzenia... Więc gdyby chciał mu ktoś takie ów puchy sprezentować chętnie przygarniemy :) Quote
Recommended Posts