Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mina uwielbiająca aparat :razz:

Rinuś to super pies, już chętnie biegnie z podwórka do domu bo wcześniej niechętnie wracał.
Ale widać, że dużo złego przeszedł w swoim życiu... :-(

No miejsca faktycznie jest mało ale dajemy radę jak się wszyscy przytulimy :cool3:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Ojej, biedny chłopczyk... Pędźcie do lekarza... Oby wszystko było dobrze!!!
Ja dla Rinusia mogę zaproponować od siebie po 10zł (niestety, jestem obecnie bez pracy), do kwietnia włącznie na razie...
Poproszę o nr konta na pw, to prześlę "wdowi grosz"...
Trzymam za Rinusia i czekam na dobre wieści...[/QUOTE]
W ub czwartek wysłałam na Rinusia swoją ostatnią, obiecaną deklarację....
Niestety, moja sytuacja się nie zmieniła (wciąż bez pracy), więc na razie na dalsze stałe się nie zdecyduję, jednak, gdyby zdarzyło się, że chłopak będzie w potrzebie zawsze może na mnie liczyć:)
Zaglądam do Rinusia na wątek, cieszę się, że trafił dobrze i jak każdy prawdziwy Psiak wyleguje się w łóżku:):):)!!!!!!!!!!!!
Super!!!!

Posted

No niestety, w męski świecie to... normalka ;)
U mnie Lesio jest niepodzielnie panującym królem całego haramu, a i tak, gdy pojawia się nowa "kobieta" musi ucierpieć ściana, róg kanapy albo fotela :(

Posted

U mnie dwa psy są święcie oburzone, jak trzeci odważy się nasikać w domu. Dla nich to niepojęte :evil_lol:
A ten ostatnio tak się zakręcił wieczorem, że obsikał firankę i zamiast iść spać, siedzieliśmy i czekaliśmy na pranie i rozwieszanie :mdleje:

Posted

No właśnie ciekawe który... obstawiam że dywan Rino a kołdrę mój pies... bo do póki nie odkryłam
plamy zastanawiałam się czemu chowa się w swoim kenelu a do pokoju nie wchodzi mimo wołania...

To był pewnie bunt że Rino bawi się z jego siostrą :evil_lol: (dobrze, że jej nie osikali :diabloti:)

Posted

Poczekaj jeszcze, wszystko przed wami :evil_lol: A może Rino 2x? U mnie Nero w ogrodzie znaczy po Maksie, ale w domu jak wyczuje zapach jego moczu, ucieka z obrzydzeniem. No a Maks to wiejski burek i burak ;)

Posted

[quote name='an1a']Poczekaj jeszcze, wszystko przed wami :evil_lol: A może Rino 2x? U mnie Nero w ogrodzie znaczy po Maksie, ale w domu jak wyczuje zapach jego moczu, ucieka z obrzydzeniem. No a Maks to wiejski burek i burak ;)[/QUOTE]

Hi hi, tak przed Nami :eviltong: Rino chodził jakby się nic nie stało... a mój Basti wiedział że będę zła :eviltong: więc? I tak się nie dowiemy :)
Ale później oboje z zaciekawieniem wąchali dywan :roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo Rino jeszcze nie wie, co to znaczy Pancia-samica alfa w stadzie... Baster już wie, że lepiej nie podpadać :evil_lol:[/QUOTE]

Rinuś zaczyna odczuwać jaka Pańcia jest zła :evil_lol:

No i mamy problem bo Rino nie je suchej karmy... za to uwielbia puszki z animondy z makaronem :mdleje:
Niestety puchy tanie nie są w szczególności że Rino zjada tego trochę :D Staram się mu ograniczać żeby starczyło na dłużej niż dwa posiedzenia... Więc gdyby chciał mu ktoś takie ów puchy sprezentować chętnie przygarniemy :)