Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Makila']Buziaki dla słodziaka Rinusia.

A ten pycholek to tylko na zdjęciach taki smutny (wiem,że nie lubi pozować) czy troszkę zmianami wystraszony?

Jak się zachowywał w drodze do domu?[/QUOTE]

Wystraszony zmianami :-( jeszcze kolega i koleżanka na niego trochę burczą ;)
Za to na ogrodzie biegają jak szaleni :)

Podróż bardzo spokojna poza tym że zarzygał samochód :roll:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Zagladam do Was:) Jak z finansami Rinusia?[/QUOTE]

Miło Nam :) Z finansami dobrze teraz pieniążki potrzebne tylko na karmę i weta :)

[quote name='mdk8']on jest śliczny. aż dziwne, że nie znalazł jeszcze swojego domu[/QUOTE]

Śliczny, śliczny :)

Posted

no to znalazł chłopak świetną przystań:lol:tylko uważaj na cudną-plaskatą,bo jak się chłopaki rozbawią:evil_lol:to przy swoich gabarytach mogą niechcący krzywdę zrobić:mad:

Posted

[quote name='Nutusia']Witanko :) No, Lili - na dużego zwierza zapolowałaś ;)
To ja, dla równowagi, zaproszę do 3 kg mini suni w moim podpisie...

A co tam, raz się żyje ;)
Twoja Malizna urocza, szybko znajdzie domek :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://imageshack.us/photo/my-images/812/dscn3330t.jpg/

Rinuś złudnie wydaje się taki malutki przy Basterku... ;)

Złudnie :evil_lol:

[quote name='an1a']Super wygląda, taki nieśmiały :cool3: A jak u niego z zachowaniem czystości w domu?

Przestraszony ale z dnia na dzień jest coraz lepiej :) Czystość w porządku, rano jak chce wyjść to mnie budzi :) , tylko raz mi nasikał w ciągu dnia

[quote name='Hope2']A,pochwalę się cielaczkiem moim :) Domu nie szuka-nie oddam nigdy w życiu

Piękne umaszczenie :) Ale to chyba nie taki cielaczek? Przynajmniej na takiego nie wygląda :)

[quote name='Bgra']no to znalazł chłopak świetną przystań:lol:tylko uważaj na cudną-plaskatą,bo jak się chłopaki rozbawią:evil_lol:to przy swoich gabarytach mogą niechcący krzywdę zrobić:mad:

Uważam... chodź jak chłopaki się bawią to plaskata koniecznie chciała z Nimi ale szybko zrozumiała że może to się źle skończyć ;)
Za to Rinusia już sobie ustawiła - pięknie szczerzy na niego ząbki :evil_lol: a najśmieszniejsze jest to że Rino się boi :diabloti:

Posted

Małe=groźne i zębate :) jakoś tak już u mnie jest:) chłopaki trzymają się od Kluchy z daleka,bo jazgocze jak wściekła...
Hadek jak stanie na tylnych łapach spokojnie bez wysiłku może mi buziaka dać...i nie wiedzieć dlaczego...jeszcze niedawno łapska mu się wyciągnęły (już raczej dorosły jest,w sierpniu 3 lata skończy) Mix polskiego gończego z mastiffem...mina weta przy wypisywaniu książeczki...bezcenna :)
imię,płeć-ok umaszczenie "k*** a co ja mam ci chłopie wpisać??? tygrysie???? " stanęło na pręgowanym...bez koloru ;)

Posted

[quote name='Hope2']I pomyśleć,że ludzie dużych psów się boją:evil_lol:[/QUOTE]

No właśnie! Zawsze wszyscy się do głasków do mojej jamnicy Kresi pchają i wielkie oczy robią, gdy mówię "jej nie radzę zaczepiać - co innego Lili - z tą można wszystko" :)

Posted

[quote name='Nutusia']U nas to samo - małe rządzą, duża im z drogi schodzi ;) Widać małe jest nie tylko piękne :)[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Ja pisałam o mojej Lili (boksi) ;) Ona została kompletnie zdominowana i sterroryzowana przez dwie, no powiedzmy... jamniczki :)[/QUOTE]

Małe, piękne i mądre ;)
Nutusiu ja też mam Lili (shih-tzu) i to ona rządzi całym domem :evil_lol:

[quote name='Bgra']mądry chłopak,gdzie on tam się boi Lili:evil_lol:boi się a owszem,żeby jej krzywdy nie zrobić:razz:dobry piesek:)[/QUOTE]

Haha jak Rino się do niej zbliża to ona pokazuje ząbki i Rino uskakuje jak to inaczej nazwać? ;)

[quote name='Hope2']Małe=groźne i zębate :) jakoś tak już u mnie jest:) chłopaki trzymają się od Kluchy z daleka,bo jazgocze jak wściekła...
Hadek jak stanie na tylnych łapach spokojnie bez wysiłku może mi buziaka dać...i nie wiedzieć dlaczego...jeszcze niedawno łapska mu się wyciągnęły (już raczej dorosły jest,w sierpniu 3 lata skończy) Mix polskiego gończego z mastiffem...mina weta przy wypisywaniu książeczki...bezcenna :)
imię,płeć-ok umaszczenie "k*** a co ja mam ci chłopie wpisać??? tygrysie???? " stanęło na pręgowanym...bez koloru ;)[/QUOTE]

To umaszczenie nazywa się bodajże marengo :)

[quote name='Mattilu']Lili, wrzuć zdjęcie stadka:-)[/QUOTE]

Gdyby to bbyło takie proste :) jeszcze nie chcą razem pozować :)
Mam filmik pierwszej zabawy chłopaków ale youtube mi nie chce wygrywać... mogę komuś podesłać i tutaj wstawi :)

Dzisiaj chłopak został sam... mam nadzieję że dobrze to znosi, chodź miną miał niezaciekawą jak wychodziłam :)

A no i udało Nam się go wczoraj wsadzić pod prysznic i wyszorować... Był tym faktem oburzony :eviltong:

Posted

[quote name='Hope2']Małe=groźne i zębate :) jakoś tak już u mnie jest:) chłopaki trzymają się od Kluchy z daleka,bo jazgocze jak wściekła...
imię,płeć-ok umaszczenie "k*** a co ja mam ci chłopie wpisać??? tygrysie???? " stanęło na pręgowanym...bez koloru ;)[/QUOTE]

nie bardzo rozumiałam pytanie pewnego z leksza zawianego pana "Pani a ona miała takie
króciutkie łapki od samego początku?"

widać jakaś szansa dla Hańci jest:diabloti:

Posted

[quote name='Bgra']nie bardzo rozumiałam pytanie pewnego z leksza zawianego pana "Pani a ona miała takie
króciutkie łapki od samego początku?"

widać jakaś szansa dla Hańci jest:diabloti:[/QUOTE]

Trzeba było odpowiedzieć, że na początku były dłuższe, ale się z czasem starły:evil_lol:

Posted

[quote name='Mattilu']Trzeba było odpowiedzieć, że na początku były dłuższe, ale się z czasem starły:evil_lol:[/QUOTE]

tak mnie zaskoczył,że roześmiałam się głośno..."nooo nie kopiowałam...jak Boga...":evil_lol:
.
czekamy na filmik:)