Lili8522 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Makila']Buziaki dla słodziaka Rinusia. A ten pycholek to tylko na zdjęciach taki smutny (wiem,że nie lubi pozować) czy troszkę zmianami wystraszony? Jak się zachowywał w drodze do domu?[/QUOTE] Wystraszony zmianami :-( jeszcze kolega i koleżanka na niego trochę burczą ;) Za to na ogrodzie biegają jak szaleni :) Podróż bardzo spokojna poza tym że zarzygał samochód :roll: Quote
mdk8 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 on jest śliczny. aż dziwne, że nie znalazł jeszcze swojego domu Quote
Lili8522 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Mattilu']Zagladam do Was:) Jak z finansami Rinusia?[/QUOTE] Miło Nam :) Z finansami dobrze teraz pieniążki potrzebne tylko na karmę i weta :) [quote name='mdk8']on jest śliczny. aż dziwne, że nie znalazł jeszcze swojego domu[/QUOTE] Śliczny, śliczny :) Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Witanko :) No, Lili - na dużego zwierza zapolowałaś ;) To ja, dla równowagi, zaproszę do 3 kg mini suni w moim podpisie... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/812/dscn3330t.jpg/ Rinuś złudnie wydaje się taki malutki przy Basterku... ;) Quote
an1a Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Super wygląda, taki nieśmiały :cool3: A jak u niego z zachowaniem czystości w domu? Quote
Hope2 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A,pochwalę się cielaczkiem moim :) Domu nie szuka-nie oddam nigdy w życiu Quote
Bgra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 no to znalazł chłopak świetną przystań:lol:tylko uważaj na cudną-plaskatą,bo jak się chłopaki rozbawią:evil_lol:to przy swoich gabarytach mogą niechcący krzywdę zrobić:mad: Quote
Lili8522 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Nutusia']Witanko :) No, Lili - na dużego zwierza zapolowałaś ;) To ja, dla równowagi, zaproszę do 3 kg mini suni w moim podpisie... A co tam, raz się żyje ;) Twoja Malizna urocza, szybko znajdzie domek :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://imageshack.us/photo/my-images/812/dscn3330t.jpg/ Rinuś złudnie wydaje się taki malutki przy Basterku... ;) Złudnie :evil_lol: [quote name='an1a']Super wygląda, taki nieśmiały :cool3: A jak u niego z zachowaniem czystości w domu? Przestraszony ale z dnia na dzień jest coraz lepiej :) Czystość w porządku, rano jak chce wyjść to mnie budzi :) , tylko raz mi nasikał w ciągu dnia [quote name='Hope2']A,pochwalę się cielaczkiem moim :) Domu nie szuka-nie oddam nigdy w życiu Piękne umaszczenie :) Ale to chyba nie taki cielaczek? Przynajmniej na takiego nie wygląda :) [quote name='Bgra']no to znalazł chłopak świetną przystań:lol:tylko uważaj na cudną-plaskatą,bo jak się chłopaki rozbawią:evil_lol:to przy swoich gabarytach mogą niechcący krzywdę zrobić:mad: Uważam... chodź jak chłopaki się bawią to plaskata koniecznie chciała z Nimi ale szybko zrozumiała że może to się źle skończyć ;) Za to Rinusia już sobie ustawiła - pięknie szczerzy na niego ząbki :evil_lol: a najśmieszniejsze jest to że Rino się boi :diabloti: Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 U nas to samo - małe rządzą, duża im z drogi schodzi ;) Widać małe jest nie tylko piękne :) Quote
Bgra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 mądry chłopak,gdzie on tam się boi Lili:evil_lol:boi się a owszem,żeby jej krzywdy nie zrobić:razz:dobry piesek:) Quote
Hope2 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Małe=groźne i zębate :) jakoś tak już u mnie jest:) chłopaki trzymają się od Kluchy z daleka,bo jazgocze jak wściekła... Hadek jak stanie na tylnych łapach spokojnie bez wysiłku może mi buziaka dać...i nie wiedzieć dlaczego...jeszcze niedawno łapska mu się wyciągnęły (już raczej dorosły jest,w sierpniu 3 lata skończy) Mix polskiego gończego z mastiffem...mina weta przy wypisywaniu książeczki...bezcenna :) imię,płeć-ok umaszczenie "k*** a co ja mam ci chłopie wpisać??? tygrysie???? " stanęło na pręgowanym...bez koloru ;) Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ja pisałam o mojej Lili (boksi) ;) Ona została kompletnie zdominowana i sterroryzowana przez dwie, no powiedzmy... jamniczki :) Quote
Hope2 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 I pomyśleć,że ludzie dużych psów się boją:evil_lol: Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Hope2']I pomyśleć,że ludzie dużych psów się boją:evil_lol:[/QUOTE] No właśnie! Zawsze wszyscy się do głasków do mojej jamnicy Kresi pchają i wielkie oczy robią, gdy mówię "jej nie radzę zaczepiać - co innego Lili - z tą można wszystko" :) Quote
Hope2 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Tia...a moimi dużymi dzieci straszą-że niby one dzieci zjadają...ehhh... Quote
Lili8522 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Nutusia']U nas to samo - małe rządzą, duża im z drogi schodzi ;) Widać małe jest nie tylko piękne :)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Ja pisałam o mojej Lili (boksi) ;) Ona została kompletnie zdominowana i sterroryzowana przez dwie, no powiedzmy... jamniczki :)[/QUOTE] Małe, piękne i mądre ;) Nutusiu ja też mam Lili (shih-tzu) i to ona rządzi całym domem :evil_lol: [quote name='Bgra']mądry chłopak,gdzie on tam się boi Lili:evil_lol:boi się a owszem,żeby jej krzywdy nie zrobić:razz:dobry piesek:)[/QUOTE] Haha jak Rino się do niej zbliża to ona pokazuje ząbki i Rino uskakuje jak to inaczej nazwać? ;) [quote name='Hope2']Małe=groźne i zębate :) jakoś tak już u mnie jest:) chłopaki trzymają się od Kluchy z daleka,bo jazgocze jak wściekła... Hadek jak stanie na tylnych łapach spokojnie bez wysiłku może mi buziaka dać...i nie wiedzieć dlaczego...jeszcze niedawno łapska mu się wyciągnęły (już raczej dorosły jest,w sierpniu 3 lata skończy) Mix polskiego gończego z mastiffem...mina weta przy wypisywaniu książeczki...bezcenna :) imię,płeć-ok umaszczenie "k*** a co ja mam ci chłopie wpisać??? tygrysie???? " stanęło na pręgowanym...bez koloru ;)[/QUOTE] To umaszczenie nazywa się bodajże marengo :) [quote name='Mattilu']Lili, wrzuć zdjęcie stadka:-)[/QUOTE] Gdyby to bbyło takie proste :) jeszcze nie chcą razem pozować :) Mam filmik pierwszej zabawy chłopaków ale youtube mi nie chce wygrywać... mogę komuś podesłać i tutaj wstawi :) ____________________________________________________ Dzisiaj chłopak został sam... mam nadzieję że dobrze to znosi, chodź miną miał niezaciekawą jak wychodziłam :) A no i udało Nam się go wczoraj wsadzić pod prysznic i wyszorować... Był tym faktem oburzony :eviltong: Quote
Bgra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Hope2']Małe=groźne i zębate :) jakoś tak już u mnie jest:) chłopaki trzymają się od Kluchy z daleka,bo jazgocze jak wściekła... Hadek jak stanie na tylnych łapach spokojnie bez wysiłku może mi buziaka dać...i nie wiedzieć dlaczego...jeszcze niedawno łapska mu się wyciągnęły (już raczej dorosły jest,w sierpniu 3 lata skończy) Mix polskiego gończego z mastiffem...mina weta przy wypisywaniu książeczki...bezcenna :) imię,płeć-ok umaszczenie "k*** a co ja mam ci chłopie wpisać??? tygrysie???? " stanęło na pręgowanym...bez koloru ;)[/QUOTE] nie bardzo rozumiałam pytanie pewnego z leksza zawianego pana "Pani a ona miała takie króciutkie łapki od samego początku?" widać jakaś szansa dla Hańci jest:diabloti: Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Bgra']nie bardzo rozumiałam pytanie pewnego z leksza zawianego pana "Pani a ona miała takie króciutkie łapki od samego początku?" widać jakaś szansa dla Hańci jest:diabloti:[/QUOTE] Trzeba było odpowiedzieć, że na początku były dłuższe, ale się z czasem starły:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mnie możesz na maila wysłać filmik to wstawię :) Quote
Bgra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Mattilu']Trzeba było odpowiedzieć, że na początku były dłuższe, ale się z czasem starły:evil_lol:[/QUOTE] tak mnie zaskoczył,że roześmiałam się głośno..."nooo nie kopiowałam...jak Boga...":evil_lol: . czekamy na filmik:) Quote
Recommended Posts