Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Myślę, że pozytywne zmiany :) ale potrzymamy Was jeszcze w niepewności do weekendu :) Quote
phase Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Aż do weekendu? Ale chyba wyjścia nie mamy. :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 I to nie jest (po jakiejś części niestety) DS! Ale tez super! Quote
Panna Marple Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Lili8522']Myślę, że pozytywne zmiany :) ale potrzymamy Was jeszcze w niepewności do weekendu :)[/QUOTE] Coś na zasadzie:"Wiem, ale nie powiem":mad::diabloti:Zołzy:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Hi hi dobra nie będę Zołzą i powiem ;) Zabieram Rinusia do siebie na DT za zwrot karmy i weta :) Będziemy uczyć chłopaka życia w domu :) Quote
an1a Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Super wiadomość :D i już w ten weekend będzie u Ciebie? Quote
Lili8522 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='an1a']Super wiadomość :D i już w ten weekend będzie u Ciebie?[/QUOTE] Jeśli Nas nie zasypie to w weekend po niego podjedziemy :) Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Lili8522']Myślę, że pozytywne zmiany :) ale potrzymamy Was jeszcze w niepewności do weekendu :)[/QUOTE] Ciotki to takie tajemnicze i u Rinusia i u Lei:mad:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Panicz będzie miał u Lili najlepszy DT pod słońcem :loveu: I dużo łapek do miziania! Quote
Sarunia-Niunia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Lili8522']Hi hi dobra nie będę Zołzą i powiem ;) Zabieram Rinusia do siebie na DT za zwrot karmy i weta :) Będziemy uczyć chłopaka życia w domu :)[/QUOTE] Wspaniała wiadomość Lili:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!! Bardzo, bardzo się cieszę - wiem, że Rinusiowi będzie teraz jak "pączusiowi w masełku" ;) Quote
Lili8522 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 No kawaler nie wie co go czeka :evil_lol: mam tylko nadzieję że z moimi dziećmi się polubią :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ciekawe czy Ty wiesz, co Cię czeka :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Pozdrawiamy :) Rinuś już u mnie :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Panna Marple Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Wygląda jak brakujący kawałek układanki:lol: - idealnie wpasowany w otoczenie:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Lili8522']Pozdrawiamy :) Rinuś już u mnie :) Uploaded with ImageShack.us Świetna wiadomość:multi::multi::multi: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lili, Rinusiu - my też Was bardzo serdecznie pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zmęczony podróżą chłopak :) Super Lili, super! Teraz więcej, duuużo więcej wieści poprosimy ;) Jak się sprawuje? Będzie dzis wspólna noc w łóżku? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 A ja cichutko zaproszę na wątek suni, która znalazła się pod naszą opieką. Kolejna koleżanka Rinusia z naszego miejskiego schroniska... I przeraźliwie smutną.... po tym, jak po śmierci ukochanej osoby, rodzina wyrzuciła ją jak śmiecia... prosto pod bramę schroniska. Proszę zaglądnijcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-śmieć-po-śmierci-opiekunki-POMOCY!!! Quote
Lili8522 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Panna Marple']Wygląda jak brakujący kawałek układanki:lol: - idealnie wpasowany w otoczenie:lol: [quote name='Sarunia-Niunia']Świetna wiadomość:multi::multi::multi: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lili, Rinusiu - my też Was bardzo serdecznie pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!! Pamiętajcie że to tylko dom tymczasowy :) Dalej szukamy Rinusiowy swojego miejsca na ziemi :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zmęczony podróżą chłopak :) Super Lili, super! Teraz więcej, duuużo więcej wieści poprosimy ;) Jak się sprawuje? Będzie dzis wspólna noc w łóżku? ;) Nocy w łóżku nie było bo pierwsze to kąpiel by mu się przydała... Dzisiaj próbowaliśmy go wsadzić pod prysznic... ale hmmm... spełzło na niczym.... :roll: Boi się chłopak.... a nie chcemy go bardziej stresować... może za kilka dni się przekona... Poranek :) legowisko zamówiona ale jeszcze nie przyszło... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Makila Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Buziaki dla słodziaka Rinusia. A ten pycholek to tylko na zdjęciach taki smutny (wiem,że nie lubi pozować) czy troszkę zmianami wystraszony? Jak się zachowywał w drodze do domu? Quote
Recommended Posts