Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieniążki dotarły. Dziękuję.

Lili dziwny telefon to ja miałam o szczeniaka.
Pan dzwonił w sprawie szczeniaka i tak przy okazji zapytał mnie czy mam męża, bo on szuka żony :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Makila']Pieniążki dotarły. Dziękuję.

Pan dzwonił w sprawie szczeniaka i tak przy okazji zapytał mnie czy mam męża, bo on szuka żony :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

2 w 1 chce zdobyć ;)

Posted

Nienawidzę rozmawiać z ludźmi którzy dzwonią z ogłoszenia o psiaka.
Może jestem przewrażliwiona, ale w 99% mam wrażenie, że rozmawiam (łanie mówiąc) z kosmitą.

Posted

[quote name='Makila']Nienawidzę rozmawiać z ludźmi którzy dzwonią z ogłoszenia o psiaka.
Może jestem przewrażliwiona, ale w 99% mam wrażenie, że rozmawiam (łanie mówiąc) z kosmitą.[/QUOTE]

Nie mówiąc o tym, że to my jesteśmy dla nimi kosmitami bo posługujemy się tajemnymi wyrażeniami takimi jak UMOWA ADOPCYJNA, WIZYTA PRZEDADOPCYJNA, STERYLIZACJA... I do budy dać nie chcemy....

Posted

[quote name='Lili8522']Zapłaciłam właśnie za hotelik Rino 336 zł

Miałam dzisiaj telefon w jego sprawie... ale jakieś dziwoki... Myśleli że 40 kilowy pies to szczeniak :mdleje:[/QUOTE]
No jak wykarmiony:):):)

Posted

[quote name='Makila']Pieniążki dotarły. Dziękuję.

Pan dzwonił w sprawie szczeniaka i tak przy okazji zapytał mnie czy mam męża, bo on szuka żony :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

Się uśmiałam :evil_lol:

Jak tam kawaler się miewa?

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']Przelałam 210 zł z bazarku dla Rino :)
Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239467-ZAKOŃCZONY-rozliczam-Dla-ducha-dla-ciała-dla-domu-do-18-02-do-21-00

Doszły pieniążki, bardzo dziękujemy :)
Zaraz lece potwierdzić na bazarku :)

[quote name='Sarunia-Niunia']Wczoraj poleciała moja deklaracja za marzec dla Rinusia:)!!!
Rino, a Ty zawijaj się do domku;)...
Taki z Ciebie Przystoniak i co? Pędź do swoich człowieków, pędź:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pieniążki już są na koncie, dziękuję pięknie :)

Edit.

Rinusiowi skończyło się wyróżnienie na tablicy... wykupić mu nowe? Straszne to że jeszcze nie ma domku dla niego... to juz 3 miesiąc w hoteliku :shake:

Edited by Lili8522
Posted

Lili oni są bardzo restrykcyjni w dodawaniu ogłoszeń, muszą zawierać wszystkie informacje przez nich wymagane, tu jest instrukcja, zobacz czy zamieściłaś wszystko (łącznie z imieniem os.kontaktowej...)

Ja dodawałam tam Tinę - dodali, Perełki już nie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433857756642526&set=a.406651442696491.106739.165681383460166&type=3&theater

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Lili oni są bardzo restrykcyjni w dodawaniu ogłoszeń, muszą zawierać wszystkie informacje przez nich wymagane, tu jest instrukcja, zobacz czy zamieściłaś wszystko (łącznie z imieniem os.kontaktowej...)

Ja dodawałam tam Tinę - dodali, Perełki już nie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433857756642526&set=a.406651442696491.106739.165681383460166&type=3&theater

Spróbuje jeszcze raz :-(