Makila Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Dzisiaj przyszły puszki dla Rinusia :lol: To chyba te z pierwszego zamówienia (24 szt.) lepiej późno niż wcale :evil_lol: Quote
ewu Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Rinuś nie gniewaj się ale mi doby brakuje.... Szykuję bazarek dla Ciebie i Lei:) Będzie kaska :) Quote
ewu Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Lili8522 napisał(a):Rinusiowi skończyło się wyróżnienie na morusku... dalej ani jednego zapytania - przykre... :-( Znajdzie domek , piękny jest:) Quote
Lili8522 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Makila napisał(a):Dzisiaj przyszły puszki dla Rinusia :lol: To chyba te z pierwszego zamówienia (24 szt.) lepiej późno niż wcale :evil_lol: No nareszcie się udało :multi: to będzie wyżerka :evil_lol: dasz radę Nam fakture odesłać? Quote
Makila Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Dzisiaj Rino przeszedł test na koty:lol: Zdał na 5+ :multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Makila']Dzisiaj Rino przeszedł test na koty:lol: Zdał na 5+ :multi:[/QUOTE] [quote name='Panna Marple'] Kochany, mądry chłopczyk:loveu:[/QUOTE] No i proszę - inteligencja i mądrość idą w parze z urodą:loveu: - będzie miał Rinuś Wspaniały Domek!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lili8522 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Makila']Dzisiaj Rino przeszedł test na koty:lol: Zdał na 5+ :multi:[/QUOTE] Bo Rino z kotami już miał doczyniania :D Ale widział kota chyba tylko przez chwilę co? :evil_lol: Bo jak był w poprzednim DT na dwa dni to pierwszego dnia było super a drugiego kota już gonił :evil_lol: Quote
Makila Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Oj to niedobrze, że gonił kota :shake: Nie chciałam nic pisać, ale mam dom który zastanawia się nad adopcją Rinusia, tylko bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów. W domu są trzy koty. Quote
Lili8522 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) [quote name='Makila']Oj to niedobrze, że gonił kota :shake: Nie chciałam nic pisać, ale mam dom który zastanawia się nad adopcją Rinusia, tylko bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów. W domu są trzy koty.[/QUOTE] No niestety... Między innymi trzeba było go zabrać z ostatniego DT bo był problem z kotami... może z tego wyrośnie :roll: Edited February 23, 2013 by Lili8522 Quote
Panna Marple Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 A Rino gonił koty w celu zabawowym czy kulinarnym? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Lili8522']Bo Rino z kotami już miał doczyniania :-D Ale widział kota chyba tylko przez chwilę co? :evil_lol: Bo jak był w poprzednim DT na dwa dni to[COLOR=#ff8c00][B] pierwszego dnia było super a drugiego kota już gonił [/B][/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE] Do mojego kota przyszły 3 jamniki (nawet 4 łącznie ze szczeniaczkiem) i 2 dobermanki... I wszyscy, prócz jednej dobeczki Luny mieli problem z tym, że mają zamieszkać z kotem... Oczywiście pierwszego dnia było ok, natomiast później zaczynała się próba sił... Największy problem był z moim obecnym tymczasowiczem Maxiem, który "walczył"..... 7 tygodni!!!!!!!!!!!!!! Jednak teraz są kumplami i nie ma żadnego problemu, razem drzemią na kanapie, razem śpią w łóżku... Musze jednak dodać, że kot "od dziecka" mieszka z psami, nawet mówimy na Niego "psikotek" i przed psami nie ucieka, a więc tym samym Ich nie prowokuje... [quote name='Makila']Oj to niedobrze, że gonił kota :shake: Nie chciałam nic pisać, ale mam dom który zastanawia się nad adopcją Rinusia, tylko bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów. W domu są trzy koty.[/QUOTE] Więc z tego co napisałam wyżej i sama przerobiłam wiem, że można... trzeba tylko "zacisnąć zęby" na dłużej, lub krócej... Quote
Lili8522 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Do mojego kota przyszły 3 jamniki (nawet 4 łącznie ze szczeniaczkiem) i 2 dobermanki... I wszyscy, prócz jednej dobeczki Luny mieli problem z tym, że mają zamieszkać z kotem... Oczywiście pierwszego dnia było ok, natomiast później zaczynała się próba sił... Największy problem był z moim obecnym tymczasowiczem Maxiem, który "walczył"..... 7 tygodni!!!!!!!!!!!!!! Jednak teraz są kumplami i nie ma żadnego problemu, razem drzemią na kanapie, razem śpią w łóżku... Musze jednak dodać, że kot "od dziecka" mieszka z psami, nawet mówimy na Niego "psikotek" i przed psami nie ucieka, a więc tym samym Ich nie prowokuje... [/QUOTE] No właśnie przede wszystkim zależy jak koty zareagują na psa no i czy ludzie wykażą się cierpliwością i chęcią pracy z psem... Tylko jak bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów 'na już' tego niestety nie da się ocenić... No nic nie gdybyajmy, będzie co ma być :) jedyne czego bym się obawiała to gabarytów Rina... że nawet niechcąco może zrobić krzywdę... Quote
Makila Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 No niestety, ale Pani właśnie ze względu na gabaryty Rino nie zaryzykuje dla dobra kotów. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Eh szkoda... :( Oj Rinusiu, koty to też kumple mogą być! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [CENTER][B]Zapraszam cioteczki... Kolejna bida, której trzeba pomóc, towarzysz niedoli Rino, może siedzieli nawet w tym samym boksie... Rino jest już bezpieczny. On nie... :-([/B] [B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-duży-pies-wielki-strach-niewielka-nadzieja-POMOCY!![/URL][/B][/CENTER] Quote
Recommended Posts