Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lili8522 napisał(a):
Rinusiowi skończyło się wyróżnienie na morusku... dalej ani jednego zapytania - przykre... :-(

Znajdzie domek , piękny jest:)

Posted

Makila napisał(a):
Dzisiaj przyszły puszki dla Rinusia :lol:

To chyba te z pierwszego zamówienia (24 szt.) lepiej późno niż wcale :evil_lol:

No nareszcie się udało :multi: to będzie wyżerka :evil_lol:

dasz radę Nam fakture odesłać?

Posted

[quote name='Makila']Dzisiaj Rino przeszedł test na koty:lol:

Zdał na 5+ :multi:[/QUOTE]
[quote name='Panna Marple'] Kochany, mądry chłopczyk:loveu:[/QUOTE]
No i proszę - inteligencja i mądrość idą w parze z urodą:loveu: - będzie miał Rinuś Wspaniały Domek!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Makila']Dzisiaj Rino przeszedł test na koty:lol:

Zdał na 5+ :multi:[/QUOTE]

Bo Rino z kotami już miał doczyniania :D
Ale widział kota chyba tylko przez chwilę co? :evil_lol:
Bo jak był w poprzednim DT na dwa dni to pierwszego dnia było super a
drugiego kota już gonił :evil_lol:

Posted

Oj to niedobrze, że gonił kota :shake:

Nie chciałam nic pisać, ale mam dom który zastanawia się nad adopcją Rinusia, tylko bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów. W domu są trzy koty.

Posted (edited)

[quote name='Makila']Oj to niedobrze, że gonił kota :shake:

Nie chciałam nic pisać, ale mam dom który zastanawia się nad adopcją Rinusia, tylko bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów. W domu są trzy koty.[/QUOTE]

No niestety... Między innymi trzeba było go zabrać z ostatniego DT bo był problem z kotami...
może z tego wyrośnie :roll:

Edited by Lili8522
Posted

[quote name='Lili8522']Bo Rino z kotami już miał doczyniania :-D
Ale widział kota chyba tylko przez chwilę co? :evil_lol:
Bo jak był w poprzednim DT na dwa dni to[COLOR=#ff8c00][B] pierwszego dnia było super a drugiego kota już gonił [/B][/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE]
Do mojego kota przyszły 3 jamniki (nawet 4 łącznie ze szczeniaczkiem) i 2 dobermanki...
I wszyscy, prócz jednej dobeczki Luny mieli problem z tym, że mają zamieszkać z kotem...
Oczywiście pierwszego dnia było ok, natomiast później zaczynała się próba sił...
Największy problem był z moim obecnym tymczasowiczem Maxiem, który "walczył"..... 7 tygodni!!!!!!!!!!!!!!
Jednak teraz są kumplami i nie ma żadnego problemu, razem drzemią na kanapie, razem śpią w łóżku...
Musze jednak dodać, że kot "od dziecka" mieszka z psami, nawet mówimy na Niego "psikotek" i przed psami nie ucieka, a więc tym samym Ich nie prowokuje...

[quote name='Makila']Oj to niedobrze, że gonił kota :shake:
Nie chciałam nic pisać, ale mam dom który zastanawia się nad adopcją Rinusia, tylko bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów. W domu są trzy koty.[/QUOTE]
Więc z tego co napisałam wyżej i sama przerobiłam wiem, że można... trzeba tylko "zacisnąć zęby" na dłużej, lub krócej...

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Do mojego kota przyszły 3 jamniki (nawet 4 łącznie ze szczeniaczkiem) i 2 dobermanki...
I wszyscy, prócz jednej dobeczki Luny mieli problem z tym, że mają zamieszkać z kotem...
Oczywiście pierwszego dnia było ok, natomiast później zaczynała się próba sił...
Największy problem był z moim obecnym tymczasowiczem Maxiem, który "walczył"..... 7 tygodni!!!!!!!!!!!!!!
Jednak teraz są kumplami i nie ma żadnego problemu, razem drzemią na kanapie, razem śpią w łóżku...
Musze jednak dodać, że kot "od dziecka" mieszka z psami, nawet mówimy na Niego "psikotek" i przed psami nie ucieka, a więc tym samym Ich nie prowokuje...
[/QUOTE]

No właśnie przede wszystkim zależy jak koty zareagują na psa no i czy ludzie wykażą się cierpliwością i chęcią pracy z psem...
Tylko jak bezwzględnym warunkiem jest akceptacja kotów 'na już' tego niestety nie da się ocenić...
No nic nie gdybyajmy, będzie co ma być :)
jedyne czego bym się obawiała to gabarytów Rina... że nawet niechcąco może zrobić krzywdę...

Posted

[CENTER][B]Zapraszam cioteczki... Kolejna bida, której trzeba pomóc, towarzysz niedoli Rino, może siedzieli nawet w tym samym boksie... Rino jest już bezpieczny. On nie... :-([/B]
[B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-duży-pies-wielki-strach-niewielka-nadzieja-POMOCY!![/URL][/B][/CENTER]